- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Рожден ден - без купон
хора, в края на тая седмица имам ден ден, но се чудя дали да го празнувам...не е кой знае какъв проблема, но съм много обърканав къщи правиме основен ремонт и няма да стане у дома. Трябва да идем в някое заведение, но без да консумираме алкохол, защото повечето сме непълнолетни (17 год.). Та мисълта ми беше, че не искам да вдигам банкети до небето, искам да е само с няколко френдчета, но при условие че сме в някое заведение, а не в къщи, ще ми е малко кофти да не поканя и другата част от тайфата-не ме интересуват парите-плащам колкото се налага(така де наще
), но ако излезна с моите си няколко приятелчета трябва да поканя и братовчедите, а те ако идват ще дойдат с техен приятел, понеже той има кола-съгласна съм за това, защото е голям пичага, но трябва да дойде още едно момиче, за което мисля че може да мине и без нея купона, а ако не я поканя ще се насърди.... и пак се събираме доста хора....а както ви казах искам да бъде просто една малка почерпка
какво да правя? Ако се съберем с 5 фр. ги свързвам и с др 5, и после с още 5 и в главата ми се леят едни дълги вериги..... помощ!
Be yourself no matter what the others say!