- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- haresvate li tqloto si?!?!?
ами харесвам тялото си...........
само че имам чуството че имам голямо дупе ама приятелите ми казват че си било супер![]()
![]()
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
Az si haresvam tqloto.Si4ku si mi e extra...samo malko po golemi gurdi da imah...ama i taka sum si dobre![]()
Ами горе - долу става. Не е перфектно, но ми харесва, има къде къде по - тежки случаи. Като постегна още малко дупето и бедрата ще стане още по - добре.
Нещата не винаги са такива, каквито изглеждат!
има тук таме трески за дялане ма не се оплаквам![]()
Mmm..bih si stegnala malko koremcheto shtoto mi e malko golqmo.. i zadnika bih si smyknala.. Ama ne izbivam kompleksi.. haresvam se kakvato sym![]()
Моля те избягвай да използваш изрази като "САМОУБИЙТЕ МЕ"Първоначално написано от Th3WildAng3l
![]()
Просто съветче...
![]()
Иначе тялото ми не е перфектно...3-4 кг по-малко няма да ми стоят никак зле,полагам усилия,за да ги сваля,но в крайна сметка,каквото такова...няма да се комплексирам,защото не съм 52кг,а съм 55.Да кажем,че не е зле![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
v momenta si go priemam za6toto sum polojila mnogo usiliq i li6eniq za da bude tqloto mi takova kakvoto e.no gadnoto e 4e postoqnno trqbva da se kontroliram s hranata koeto poqkoga mi pisva
the same!Първоначално написано от LP_girl_14
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
mi da haresvam si go i mn hora mi kazvat 4e i te iskat takoz.kvoto i da qm se sym si slaba.ama samo v liceto si malko o4ite si ne si haresvam ama te mai nqmat ob6to s tqloto![]()
Пич гледаш мойто дупе,аз движа мойто дупе,ти искаш мойто дупе ако си балък ти аре чупи!
Харесвам се цялата и мисля,че има защо.Плюс това човек без самочувствие не е за никъде.
ам за разлика от доста хора успявам да поддържам хубаво тяло, само още съвсем малко трябва да напълнея и сичко ще е extra :]
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
+1, дет' се вика!Първоначално написано от пор
![]()
Харесвам си тялото, но не е перфектно. Смятам, че краката ми са прекалено тънки, но сега работя над мускулите там. Иска ми се да съм малко по-висока, но това нито мога да го променя, нито има голямо значение. Има и още по-дребни нещица, които не харесвам, но това е основното.
Ако направя плочки, може и да започна да си го харесвам...![]()
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
И аз,и азПървоначално написано от Boot
![]()
Целия*Първоначално написано от I_love_dead_people
![]()
Първоначално написано от LP_girl_14
и аз така...Има още какво да се желае..
Ами като изключим ханша, който е малко по-широк отколкото би ми харесвало..другото не е зле. Но пък за сметка на това много си харесвам лицето![]()
Най-много ти липсва този, който е до теб, но ти знаеш, че никога няма да е твой.
ami gore-dolune se oplakvam
moq nevinnost i greh.....
Според мен човек трябва да харесва тялото си и да няма комплески.Така и другите ще го харесват.
При мен има още какво да се доизпипа, но като цяло въобще не се оплаквам![]()
Хакерка с пистолет !!!
![]()
![]()
![]()
haresvam go no ima o6te kakvo da se jelae
Добре съм (не съм дебела) мисля че мога малко да стегна коремчето не че е отпуснато просто малко да го стегна и бедрата малко да стегна![]()