- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- haresvate li tqloto si?!?!?
и аз си го харесвам мойто .. малко съм слабичка, ама иначе е ок![]()
въобще не го харесвам всичко трябва да му се оправи
Живей,защото няма да имаш друга възможност да страдаш
харесвам си го само малко караката да постегна
со някаква степен да до някаква не
Да. С моята база на сравнение е чудесно. Достатъчно съм слаба за моите 172.
Еми ако сфаля малко от бедрата и махна паласките ше см ок..мо иначе си го харесфам дам
Vqrvai mi az sum su6tiq sly4ai!Първоначално написано от ella
Taman bqx smuknala 6 kg i aide pak mi se vurnaxa!
A sum si pozvolila malko pove4ko da qm otidi!
![]()
![]()
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
mnoo poznato mi zvu4i,no vapreki tva si se haresvamПървоначално написано от aLL|aLoNe
edinstveniq na4in da sbadne6 me4tite si e da se sabudi6
2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си. don't be torn between the life you lead and where you stand
Не бих казала,че имам "перфектно" тяло,но много си го харесвам и си го поддържам.![]()
da perfektno e![]()
Почти съм налепил плочките :P
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса!
DA!Opredeleno si go haresvam!Ne bih i me4tala za po-krasivo tqlo \/ \
/
mne ne si go haresvam
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
Ем не харесвам само един елемент, отскоро работя в/у него
mi i az nemoga d akaja 4e mi e perfekt tqloto,haresvam si go no vinagi 6te se nameri ne6to koeto 6te iska6 da promeni6![]()
Тялото си ми е перфектно \/ \
/ \
/
Ami po princip mi haresva , samo ako gurdite bqha suvsem malko po-golemi , ama nishto , ima vreme , shte porasnat ... a i malko moje da posvalq birenoto koremche , no to ne e golqmo , i ne se zabelqzva osobenno...![]()
Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...
Ami predi 1godina si go haresvah super mnogo,ama sega veche ne,shtoto mnoo nblegnah na hranata i marzela.Imam koremche ama vse pak ne e losho...![]()
Аз живея, защото живееш И ти. Аз съм човек,защото човека до мен си ти. Моето щастие с твоето име наричам,защото ти съществуваш И аз те обичам.
..
Харесвам си тялото.Но винаги може и по добре...
харесвам си го \/ ...бих казала че е перфектно
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
6te6e da e dobre da ka4a 4-5 kilca ama taka si se haresvam![]()
Да харесвам си го!
ami da haresvam go... shtot ne e slanini a muskuli, no bih iskala da sum malko po -slaba
Харесвам си тялото много ясно все пак си е мое
И да поясня че не се отслабва с МНОГО манджа и никакво движение .
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !