- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- haresvate li tqloto si?!?!?
Абе опитвам се да му се кефя ама не винаги се получава.Би ми се искало да стегна бедрата и корема малко....не говорим за КЛЕЧАВОСТ хахахахха![]()
мога да кажа че е в много добра форма и няма излишно щото си го подържам редовно!My body is super!I like my body!
ами чак перфектно не е но си го харесвам
ИгРай Си С жИвОтА, За Да Не МоЖе ТоЙ Да Си ИгРаЕ с ТеБ!!!
kefi si me
Перфекнто? Определено НЕ...не си харесвам задника,но пък краката са ми хубави...гърдите са ми мънички,но пък имам горе-долу готин корем...Абе едно харесвам,друго не...Защо няма отговор : Харесвам тялото си,но има и несъвършенства...А за лицето-там определено не харесвам повече неща,отколкото в тялото
![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
???
da be!Gadnite mi bedra...![]()
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.
Да, харесвам тялото си. Мисля, че е хубаво и имам самочувствието, че изглеждам добре.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
i az takaПървоначално написано от Devil`s little sister
![]()
imah idealno tqlo tancuvam v moderen balet kato na SLAVI no........sega v poberteta mn po4nah da qm i imam mani4ko korem4e koeto mn me drazni 44kg sam!:}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}
НИКОГА НЕ ЗАМЕНЯЙ ЛЮБОВТА С ОМРАЗАТА ЗАЩОТО Е ЖЕСТОКО ДА КАЗВАШ НА НЯКОГО МРАЗЯ ТЕ! НА КОГОТО ДО СКОРО СИ КАЗВАЛ ОБИЧАМ ТЕ!{P}{P}{P}
ami...ako napalneq s 1-2kg i po4na da sportuvam ne6to za da go pooformq 6te e super![]()
Идеално си е.Само гърдите не си харесвам.
никога не съм го харесвала
Ами не,не си го харесвам...имам супер стегнат корем и малка талия,но се си мисля ,че задникът ми е малко голям...пффф...шанс....
Then every time I turn around
And you're nowhere to be found
I know I got a long, long way to go
Before I can say goodbye to you
Oh, I got a long, long way I know
Before I can say goodbye to all I ever knew
Горе долу съм доволен ама още малко мускули не са излишни (никога не са)
2т. системно
Ami ne e perfektno,nito sum debela no milsq 4e moje da svalq 3-4kg,makar 4e vsi4ki kazvat 4e sum bila mn slaba![]()
Nai-loshoto predstoi!
Амиии..да, харесвам си го,макар че имам какво още да направя за него и се старя да го правя. Има ефект, но за да има по-голям се изисква повече постоянство![]()
аз мн си го харесвам.Кати озключим широкия ханш и коремчето
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Аз моито тяло си го харесвам цялотоединственото което не си харесвам е носа...всички ми казват че е много сладък и готин и ми отива ама ...аз не мисля така...
![]()
tova lqto otslabnah tvurde mnogo zaradi abe nqma zna4enie ina4e haresvam si go tqloto
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
mi predi ne si haresvah tqloto no sega stra6no mn otslabnah nz 6to ne sam pravila ni6to prosto ei taka otslabnah i sq si haresvam tqloto e ne kazvam 4e e perfektno de no sam dovolna![]()
По-добре да си обичан,от колкото да обичаш!
2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си.
perfektno e:![]()
blak_kat pi6imi kak si otslabnala tolko mnogo.![]()
Ми може просто да е израстнала или тези кг,които е имала в излишък да са отишли във бюста или от растежа тялото и може да придобило по-женствен вид....много са възможностите,не е нужно да е пазила някаква диета или тн![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Харесвам си го, да. До преди 2-3 години бях ужасно слаба. И в същото време висока и дори ми беше омръзнало да чувам думи от сорта на:"Леле, колко си слаба!", "Ти нищо ли не ядеш бе?!?", "Защо не го храните това момиче?"(към родителите ми...) и т.н. и т.н. На мен обаче това не ми правеше впечатление просто защото съм си аз и е съвсем друго като се погледнеш отстрани! В това се убедих едва когат качих някой друг кг. Много се радвам за това вече, защото сега като си гледам снимките отпреди честно ви казвам наистина хората са били прави че съм била прекалено слаба! Чак леко грозно е стояло. Но сега е окОсобено като се върна от море с готин шоколадов тен е още по-добре
А аз почернявам мн бързо... И така
![]()