zapoznah se s neq februari mesec ,zapo4nah da razbiram 4e tq e mnogo interesen 4ovek i 4e nqma da namerq drugo momi4e kato neq , zapo4nah da se vliubvam. otna4alo mislih da ne i kazvam 4e q obi4am ,no sled kato si govorihme edna ve4er i re6ih da i kaja ,tq be6e mn iznenadana ot tova koeto i kazah... sled tova tq kaza 4e 6te si pomisli - sled kato si pomisli kaza 4e otgovoryt i e NE ... sled edin mesec razmisli i trygnahme . za mene be6e strahotno ,no edin mesec sled kato tragnahme tq zamina da raboti v drug grad i posle kaza 4e nai-dobre 6tqlo ako ne sme zaedno za6toto az mnogo q obi4am ,a tq ne moje da otgovori na 4uvstvata mi ... ve4e ne iska da se vijdame (iska da se vijdame mnogo rqdko ... za6toto sme bili samo priqteli ve4e ,a predi da i kaja 4e q obi4am si izlizahme mnogo 4esto ...) prez tozi mesec koito bqhme zaedno az otsystvah ot grada i tq mi pra6ta6e sms-i 4e i lipsvam ,a sega ne sme se vijdali ot 2 sedmici i dori nqma jelanie da me vidi..... (((((((((((((((((((( basi sled kato zamina zapo4na da se dyrji mnogo stranno i nai-lo6oto e 4e ne iska da mi kaje tezi ne6ta v o4ite ami mi gi kazva po 6ibaniq telefon .... basi kak moje da i lipsvam edin den ,a na sledva6tiq den da mi kaje 4e po dobre da ne sme zaedno :'(
pomognete mi kajete mi kakvo da pravq .... za6to se dyrji taka ... 6te umra ot m1ka ot kakto ne sme zaedno i ne sym sy6tiq 4ovek ... reva kato malko dete kato se setq za momentite koito sme prekarali zaedno (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( (((((((((((((((((((((((((((((((((