.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Hybrid View

a da li sum suzdadena da stradam

OBICHAM edno mom4e ujasno mnogo ve4e se obdeih zapoznahme se v DV taka trugna vsi4ko bqha nai prekrasnite dva meseca v jivota mi nikoga ne sum se 4ustvala tolkova sigurna i shtastliva bqh gotova da dam vsi4ko za nego no qvno ne go pokazvah edin den edna moq "priqtelka" po4na da mi govori da sum my bila pratila sms 4e ve4e e svoboden za6toto nie predi tva se bqhme skarali malko i az ne6tasni4kata tupa q poslu6ah taka na sledva6tiqt den my se obadih i popitah dali sme zaedno toi zaqvi 4e 6tom e tolkova ujasen i ne iskam da sum s nego zna4i ne sme az my obesnih 4e go obi4am 4e bih dali vsi4ko da sme zaedno no qvno be6e KUSNO vijdahme se nqkolko puti sled razdqlata ni i po 4esto se zasi4ame v skype iska6e mi se da go pregurna i da vurna vremeto no ne stava6e ve4e ot mesec i polovina ne spiram da pla4a i da se tormoza kazvah my tolkova puti kakvo 4ustvam hilqdi puti a toi samo kazva6e ne ne mi se govori za tova........iskam da sum s nego i nz kakvo da pravq iskam da go vurna no se 4ustvam bezsilna HELP ME

lele mila ujas raz4ustva me...napravo trupki me pobiha...bori se s vsi4ki sili 6tom go obi4a6 govori s nego ne mu pozvolqvai da se mahne ot jivota ti za ni6to na sveta bori se 6tom go obi4a6 ako ti kaje 4e ne mu se govori kaji mu 4e mnogo durji6 da pogovorite ako o6te te obi4a 6e se vurne spoko samo se BORI ZA LIUBOVTA SI!!!
    Ако искаш да видиш пеперуди, ще трябва да изтърпиш няколко гъсеници

Повече от фен
    ne trqbva6e da poslu6a6 taq tvoq priqtelka........ako ti be6e istinska frend nqma6e da te nakara da napravi6 tova............govori za psoleden put s nego i mu kaji tov akoeto kaza na nas
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

emi,ako tpi te obi4a,moje bi 6te ti prosti s vremeto,no ti ne spirai da go tyrsi6 i da dokazva6 lubovta si.Ako toi te obi4a sled mesec nai-mnogo 6te ti prosti.No sega e naranen,za6toto e razbral,4e vqrva6 na drugi hora,a ne na nego i dumata na tvoita "fr" teji pove4e ot negovata.Imai tyrpenie

Фен
    Град
    НяКъДе В сЪрЧиЦеТо Ти:)
    Знаеш,че неможеш да върнеш времето...и аз искам да го върна за да поправя грешката на живота си,но както казват"Всяко зло за добро" Това си е истина,може би това ти се е случило за да разбереш,че може би не е писано с това момче да сте заедно,и че така може да е по-добре.Няма да ти казвам да го забравиш...глупаво е при положение,че го обичаш.Едно от мен:Бори се,не се предавай,една любов не умира когато не е споделена...а само се засилва.Бори се за чувствата си,за да не съжаляваш един ден
    Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..

Напиши му писмо и му ракажи точно как се чувстваш,наблегни на това колко прекрасен е той. Остави му го пред вратата с някаква малка плюшка(май няма такава дума,ама много лигаво му звучи и мн ме кефи). Важното е да си 100% искренна,да го разчувстваш,ако все още те обича ще те потърси. Или ако това не ти харесва направи нещо друго мило и романтично,сгрешила си,но всеки греши,важното е че осъзнаваш грешката си. Късмет,дано се оправят нещата,пиши после какво е станало.
    Радвай се на живота такъв какъвто е,може да не стане по-добър.

Мега фен Аватара на iiirish
    винаги има начин, мила, спокойно! вярно е, че в случея си постъпила зле, защото си послушала тази своя "приятелка", но нещата все още могат да се оправят стига той също още да те обича. покажи му колко много държиш на него, обграждай го с внимание (но не се натрапвай). и най-важното: надявай се той да те разбере и да ти даде втори шанс. а при такъв - мисли и сама си подреждай живота, защото никой друг няма да го живее вместо теб

IVKATA
    Guest
    spored men mom4eto ako izpitva ne6to kam teb 6te te razbere i 6te otvurne na 4uvstvata ti inace ako ne ti si si vinovna sorrka no ponqkoga pravim ne6ta z akoito sajalqvame 4ak kogato e tvurde kusno ako ne izpitva ni6to kam teb nqma smisal samo da strada6 nameri na4in i razberi dali te obi4a

Мега фен Аватара на machoka
    Виж сега миличка,

ако някой човек няма желание да бъде с теб - не можш да промениш мнението му. Жалко, но факт. Жестоко, но факт. Да не мислиш, че една или две сълзи съм пролял по тоя повод?

Това 'бори се за любовта си' е нож с 2 остриета. Моля те, само не ставай от онези момичета, които преследват навсякъде момчето, не го оставят да диша, постоянно му досаждат, пречат, нахалсват..
    иска се един по-сериозен разговор. Спечелиш ли си него, от там нататък ще разбереш имаш ли бъдеще с това момче или всичко е свършило.

В крайна сметка си запази достойнството и му тегли една майна ако нищо няма да се получи, ама така, демонстративно... хвани си чукалата и си замини. Нека страда по теб - момчетата по някога правим нещата да изглеждат по различен начин - убеден съм, че ще го е яд, че ще те е изпуснал и рано или късно ще съжали и ще потърси някакъв контакт с теб

Голям фен
    Еми ти вече си му показала или поне казала и то не веднъж,че си допуснала грешка и съжеляваш,че искаш отново да сте заедно..Ако той наистина държи на теб ще се върне.Или най-добре го попитай за последен път какво изпитва към теб и дали отново може да има нещо между вас и ако ти отвърне,че не му се говори за това или пък отговора е отрицателен най-добре е да се опиташ да го забравиш колкото и да те боли..
    Няма смисъл да се самоизмъчваш повече.Ти си му казала,че съжеляваш за тази грешка от тук натам всичко е в негови ръце,не можеш да направиш нищо повече.Ако те обича още ще те потърси,а няма да избягва тази тема на разговор..Незнам помисли си върху това.Но най-добре е да го попиташ веднъж завинаги дали би могъл да ти прости и така..

ujas

na dne6nata data predi 4 meseca trugnahme napravo se susipvam izminaha 2 meseca ot kakto ne sme zaedno 6te polydeq ne spiram da mislq za nego neiskam nikoi osven nego nikoiiiiiiiii naposleduk se durji milo no nz moje bi za nego vsi4ko e priqtelstvo

Фен
    Град
    Pazardjik
    spored men vsi4ko 6te se opravi

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla
    emm opitai... o6te 1/2 pati... no ako ne iska... prosto 6te si popla4e6... i s vremeto 6te se opravish.... "ranite" 6te zazdraveqt i pak 6te si happy *(zapomni ,4e vseki e izpitval takivi ne6ta ...pone az ot li4en opit znam kakvo e ... ot godina ve4e ne hodq s edno momi4e... trudno mi be6e ama sq mi e vse taq ve4e... ostanaha mi samo dobrite spomeni )

Мега фен Аватара на koalka

Re: a da li sum suzdadena da stradam

Цитирай Първоначално написано от desinkata
    OBICHAM edno mom4e ujasno mnogo ve4e se obdeih zapoznahme se v DV taka trugna vsi4ko bqha nai prekrasnite dva meseca v jivota mi nikoga ne sum se 4ustvala tolkova sigurna i shtastliva bqh gotova da dam vsi4ko za nego no qvno ne go pokazvah edin den edna moq "priqtelka" po4na da mi govori da sum my bila pratila sms 4e ve4e e svoboden za6toto nie predi tva se bqhme skarali malko i az ne6tasni4kata tupa q poslu6ah taka na sledva6tiqt den my se obadih i popitah dali sme zaedno toi zaqvi 4e 6tom e tolkova ujasen i ne iskam da sum s nego zna4i ne sme az my obesnih 4e go obi4am 4e bih dali vsi4ko da sme zaedno no qvno be6e KUSNO vijdahme se nqkolko puti sled razdqlata ni i po 4esto se zasi4ame v skype iska6e mi se da go pregurna i da vurna vremeto no ne stava6e ve4e ot mesec i polovina ne spiram da pla4a i da se tormoza kazvah my tolkova puti kakvo 4ustvam hilqdi puti a toi samo kazva6e ne ne mi se govori za tova........iskam da sum s nego i nz kakvo da pravq iskam da go vurna no se 4ustvam bezsilna HELP ME
    Явно нещата са потръгнали добре и за двамата.Да,направила си грешка,като си му казала такива неща определено.Ти можеш да го обичаш,но той-не.Иначе щеше да ти прости и да се върне при теб.Опитай се пак да говориш с него,но незнам дали ще има полза от това.Ти си се опитвала да му обясниш и да му се извиниш,но май не може да те разбере и да ти прости.За какво ти е такъв човек?Сега плачеш,но с времето ще срещнеш момче,което те ОБИЧА.Не се хаби за него.

HOra MN VI BLAGODARQ

VSE O6TE VSI4KO SI E SU6TOTO DORI ZAPO4NA I DA ME LUJE ZA NEKVI DREMNI LUJI NO ME LUJE OOPAA I AZ IZLUGAH NE BE DRUJI SE MILO NO ME LUJE SMISUL TAKUF PO4TI VSQKA VE4ER SI PI6E NQKVI NE6TA TOI MI KAZA 4E ME E ZARQZAL 6TOTO NE SUM GO OCENQVALA I E TAKIVA ZA KOETO NE MISLQ 4E E TAKA AMA ARE KARAI DA VURVI ..TA MISLQ SI DA GO ZAREJA OT VSQKUDE NITO DA MY SE OBAJDAM NITO DA MY PI6A NI6TO I SI MISLQ 4E SLED VREME SAM 6TE ME POTURSI 6TOTO TAKA NAPRAVI S EDNO DRYGO GIRL VIE KAK MISLITE DA MY EBA LI MAIKATA NAI NAKRAQ AA BTW. DNES NE SME SI PISALI AIDE POSAVETVAI TE ME ZA DA ZNAM KAKVO DA PRAVQ YTRE OBI4AM VI I MN VI BLAGODARQ ZA SUVETITE AAA 4AKAI TE NAI-DOBRIQT MY PRIQTEL ISKA DA E S MEN I TOI MY KAZAL DA TRUGNEME TVA KAK VI ZVY4I KATO 4ELI VI RAZKAZVAM ZA NQKUF BEZ4USTVEN SMOTANQK LI MI DA MOJEBI E TAKA KAJETE DA GO ZAREJA LI I DA 4AKAM.... ILI PROSTO DA PRODULJA DA MY SE LQPA NON STOP.....

KAZVAITE

KAJETE DA GO ZAREJA LI I DA 4AKAM.... ILI PROSTO DA PRODULJA DA MY SE LEPQ NON STOP.....

Фен
    Град
    Горна Оряховица
    хехех ако си мислиш че ти си единствената дето страда лъжеш се живота е гаден на никой не му е розов живота

Абе незнам за тебе ама аз със сигурно съм бил създаден за това!А и mackoka е прав че ако някой човек не те харесва неможеш да му го наложиш ;(

Фен
    Град
    Горна Оряховица
    Vodo всички сме преминали през големите лайна на живота и продължаваме да газим у тях със надежда че ще има и хубави моменти

Цитирай Първоначално написано от k-3
    Vodo всички сме преминали през големите лайна на живота и продължаваме да газим у тях със надежда че ще има и хубави моменти
    Според мен с надеждата че живота по некое време ще има запек :P

[b]Никой не е създаден да страда, включително и ти.Приятелки.... защо трябва да слушаш някакви приятелки, защо трябва да търсиш проблеми, точно когато си достатъчно щастлива?!Но това е минало....вече си я послушала.
    Значи питаш дали да го зарежеш,дали да престанеш да му се"лепиш" или напротив, да станеш още по-упорита!Хубаво е да се бориш за любовта си, но ти, мила, си направила вече достатъчно, не мислиш ли, защото той ако искаше, щеше да се върне при теб.
    Не си губи времето, за някой, който не си заслужава.Заслужаваш нещо по-добро, ще дойде денят в който той пак ще те иска, но ти ще си с друг![/b]

Цитирай Първоначално написано от Angel_eyes
    Знаеш,че неможеш да върнеш времето...и аз искам да го върна за да поправя грешката на живота си,но както казват"Всяко зло за добро" Това си е истина,може би това ти се е случило за да разбереш,че може би не е писано с това момче да сте заедно,и че така може да е по-добре.Няма да ти казвам да го забравиш...глупаво е при положение,че го обичаш.Едно от мен:Бори се,не се предавай,една любов не умира когато не е споделена...а само се засилва.Бори се за чувствата си,за да не съжаляваш един ден
    ДА ДА ДА ДА точно така =D> ЕИ НЯМА ДА СЕ ПРЕДАВАШ ЩЕ СЕ БОРИШ ДО ПОСЛЕДНО!!! \/

Guest
    Каква е тая идиотка дето ти се пише приятелка?!?!?!?! без да се обиждаш... ако трябва да зарязваш някого, то това е тая дето заради нея сега си на това положение. А за твоя човек - дай му няколко дни почивка, все апк нали не искаш да му станеш досадна? Просто го остави така. Но недей и в другата крайност, не се надувай и ако те потърси - говори сякаш нищо не е било. Говорете си спокойно. Ако искаш за проблема, ако искаш за времето - все тая. Ако ли пък не те потърси изчакай някой друг ден и ТИ го потърси. НЕДЕЙ ДА СЕ ПРАВИШ НА ИЗЛИШНО НЕДОСТЪПНА не си в позиция да го правиш Ако отношението му е същото... помисли какво точно чувствап към него и колко е силно. В крайна сметка не забравяй, че има още много момчета и ако този не те оценява има много, които биха продали майка си заради теб. Само че ти не ги забелязваш

Фен
    Град
    ПаЗаРдЖиК
    Ми не му се включвай ти в skype,виж дали той ще го направи,отдалечи се малко,тва не означава съвсем да го зарежеш,дръж се приятелски както преди да тръгнете.Като прочетох написаното от теб според мен момчето се е замислило,не знам ...просто не се натрапвай,а ако и тогава той не направи нищо дръпвате един сериозен разговор "ще има ли нещо между нас или не?!"и ще разбереш всичко.Покажи му по някакъв начин че си специална,трябва да знаеш какво харесва в теб-използвай това и късмет.
    Ля Ля Ляяяяяяяяяя

Повече от фен
    nikoi ama absolutno nikoi ne e suzdaden za da strada
    Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си