Eto q i moqta istoriika...nakratko...ot 2 meseca toi se opitvashe da me spechili a az v tyrsene na tova koeto nqmah ne zabelqzvah kakvo imam...nakraq predi mesec osyznah kakvo sykrovishte pritejavam kakto sa kazali horata po-dobre kysno otkolkoto nikoga i taka...s nego izlizahme toi s negov fr az s moqta i prosto prekarvahme svobodnoto si vreme zaedno...i mn se obichame...v petyk bqh u tqh i za 1-vi pyt bqhme nasame zaedno pyrvi a moje bi i posleden ... v nedelq toi mi kaza "sorry no ne mislq che sega mu e vremeto da se obvyrzvame shtoto shte mi e mn typo ako sega stane neshto s nas i postoqnno shte si mislq za teb a ti shte si dale4e"(toi skoro (sedmica - 2)zaminava da jivee v chujbina) i taka...Sega kogato si govorim v Irc i kogato mu kaja neshto ot sorta che mn go obicham toi postoqnno mi smenq temata i se opitva da me izbqgva ili po-skoro da ubie chuvstvata mi kym nego,no nqma da uspee prosto toi si misli,che shte e po-dobre da zabravim edin za drug oshte ot sega,a az sym na mnenie,che trqbva da se nasladim na malkoto vreme,koeto ni ostava i da bydem zaedno...kato za posledno...moje bi...ta neznam kak da go ubedq...kak da mu kaja che nqma smisyl da otricha che me obicha i da se pravi na lud a prosto trqbva da se poradvame na "dneshniq den",zashtoto "utre" nqma da byde syshtoto...