Е просто исках да споделя с някой това което много ме нарани, по- точно как едно момиче което много харесвам ми разби сърцето.
Всичко започна преди 2-3 години когато тя ми обърна гръб, но ето че преди 3-4 месеца тя ме потърси но за съжаление аз вече имах гадже. Така на другият ден тя също тръгна с едно момче...Ние с приятелката ми скъсахме преди известно време и аз отново потърсих това момиче... Всичко вървеше идеално, но тя все още имаше приятел, който по нейните думи тя много го обича, но също така и мен. Работата е там че половината от приятелите й са на страната на другото момче, защото вече близо 3 месеца са заедно, а тя се е привързала много към него.Снощи с нея се видяхме поговорихме си малко и тръгнахме към (да кажем махлата й)...По пътя я хванах за ръката и се опитах да я целуна но тя се отдръпна и каза , че трябва да реши. Аз и отговорих че си тръгвам (защото помислете как съм се чуствал).Когато се прибрах след време дойде най-добрият ми приятел и излязохме колкото да не мие толкова гадно.И когато се прибрах видях че тя ми е писала че вече е решила, но вече беше късно защото нея я нямаше... Към 3 часа вечерта й пратих СмС, че който и да избере ще уважа нейното решение. И така днес си писахме и ми каза че избира да остане с другото момче колкото и да е малко времето което ще са заедно защото той заминавал на 1. А след това всичко щяло да свърши между тях. В момента ми е много гадно, първо че наистина имам чувства към нея, второ че след като замине приятеля й сигурно ще ме потърси и за какво дали ще е за "утеха" незнам... Вие ако сте на мое място как ще постъпите...?
Благодаря Ви че прочетохте моят проблем, просто исках да го споделя с някой.