- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Kajete mi kakvo da pravq ?
Oh neznam obache chuvstvam che v skoro vreme shte poludeq totalno
zapoznah se s edno mom4e v chata ot moq grad izlizahme hodihme po kafeta u tqh u nas celuvahme se kakvi li drugi neshta ne pravihme..toi mi kaza che me haresva az mu kazah che go haresvam I mu povqrvah che naistina me haresva no s techenie na vremeto az go obiknah tolkova mnogo kolkoto do sega ne sym obichala nikoi drug edin den bqhme u tqh i toi poiska da pravim seks no tova e che i az iskah zashtoto go obichah i vse oshte si go obi4am makar toi men ne i napravihme go a na men mi beshe tolkova hubavo napravo ne mojeh da povqrvam obi4ah go tolkova mnogo acki mnogo go obi4ah i bqh mnogo shtastliva kogato sym s nego kogato sym v racete mu sym gotova na vsi4ko sposobna sym na vsi4ko i taka napravihme go i toi mi obe6ta che sled kato go napravim shte prodyljim da izlizame i da se vijdame i za pak mu povqrvah oba4e neshtata vzeha da zagrubqvat sled kato go napravihme toi sprq da mi zvani da mi pishe da mi se obajda daje na pytq po ulicite ne me pozdravqvashe ilid a me zagovori kakto predi ne nqmashe takova neshto ve4e i ot togava do sega tova sa ve4e 3 meseca otkakto go napravihme vse edno dvamata s nego ne se poznavame az razbrah 4e sym bila izpolzvana trqbvashe da go razbera po rano no bqh zaslepena mnogo go obi4ah i vqrvah na vsi4ki negovi dumi no kogato razbrah kogato stana taka az se zatvorih v sebe si plakah tolkova mnogo bqh tajna naranena chuvstvah se ne4istai az si bqh vinovna shtoto ako ne bqh mu vqrvala nqmashe da stane taka nali ? ohhh boje i oshte ne spiram da pla4a pri vsqka tajna pesen svarzana s neshto kato moqta slu4ka zapo4vam da pla4a kato pro4eta nqkoi takav liuboven stih pak neshto kato moqta slu4ka pak zapochvam dapla4a ili pyk kato vidq mom4e i momi4e da pravqt seks da se celuvat da se pregrashtat mi stava mn gadno i ne moga da ne zapla4a naposledyk mnogo pla4a mn sam tajna neznam kakvo da pravq izobshto toi zaslujava li da pla4a za nego ? az li sym vinovna ili toi ? pomognete mi kajete mi kak da postapq sega ta az ne spiram da mislq za nego ne spiram da pla4a kakvo da pravq shte se pobarkam !!!! Nqkoi mi kazat 4e toi dori ne zaslujava da go poglejdam no ne moga kogato go vidq politam v nebesata apak sega cqlo lqto nqma da go vijdam no toi shte se varne i pak shte zapo4nat makite mi che go vijdam a ne moga da bada do nego
![]()
ooooooo boje ne moga ve4e daite mi nqkakav savet shte poludeqqqqqqq
![]()
Molq vi pomognete mi zashtopto az sama ne moga da vzema reshenie kakvo li en opitvah da go zabravq no ne stava kajete mi kakvo da pravq pomognete mi molq vi !!!!!!!!!1
![]()