- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ужасно
Мненията на някои психопати хомофоби да не ти правят впечатление- първо.
Второ, напълно съм съгласна с Джеси, с изключение на следното: Гейовете не избират да са такива, те се раждат такива...
На брат ти му е много трудно.Той е осъзнал че е гей и едва ли се гордее с това, имайки предвид колко негативно е настроено обществото. Ако държиш на него, трябва да говориш с него и да го убедиш, че за теб това също е шок, но ще го приемеш. ПОкажи подкрепа и разбиране.
Гейовете не са хора с рога и опашки, аз имам един близък познат, кой то е гей и е страшен пич. Имайки предвид, че не брат ти хич не му е лесно, моля те не му усожнявай живота като казваш на ваште.
МНого е вероятно те да не го разберат както ти би могла. Те са от друго, по- консервативно поколение.
Сега ме мързи да пиша повече, но ще ти каж едно- това каква е ориентацията на брат ти не го прави по- различен опт преди. Опитай се да го разбереш и приемеш.Ако искаш, пиши ми ЛС.
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Ми като за начало...хм ако темата е истинска просто си погови с него но това не пречи.Аз ако разбера че сестрами елизбийка абсолютно нищо няма да и кажа,защото и да го направя се тая промяна няма да има такаче се тая.Да не ти пука и да те ебават голямата работа все пак ти е брат и се тая.А за ваще...ти си решаваш.
А към оная пубера вживяващ се като джак изкормвача......само а те светна че ако си мислиш че нещата се уреждат и оправят така......ми май накрая ти ще си покрития с гасена вар...![]()
Живота е такъв квкъвто си го направим ние.
Стремя се да открия правилният въпрос а не неговият отговор.
Който не ме харесва и понася да се изнася.
Е и? Да не би да е смъртно болен, че толкова се шашкаш. Поговори с него и толкова. И в никакъв случей не го казвай ти на родителите си ами остави той сам да им каже. Иначе ще е доста тъпо.
хахаха и според мен темата си е чиста измишльотина.някой тука се изебава с вас а вие се счупихте от разсъжденияПървоначално написано от anito.sl
![]()
XAXAXAXAXAXAXAAXXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXQXAXAXAXA XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA MUAXXAXAXAXAXAXAAXXA NAPRAVO XAAXXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAX EI BRATO TI ME RAZBI EI IZRODПървоначално написано от Wu-Tang
XAXAXAXAXAXAAXXAXA =D> =D> =D> =D> =D> =D>
Wu-Tang is here forever - motherfuckers za brati :0 shte e nujna mai kastracia
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
Влезте в положение и помогнете с някой полезен съвет ако можете-не е лъжа и майтап-а е истина това което ви пиша и ви питам-баси хората-ако на вас се случи-и така да ви кажат ще ви видим как ще го понесете![]()
xaide serioznata ami zna4i pogovori s nego az nqmam nishto protiv geiovete i te sa xora vse pak noo tova e golqm udar za roditelite ti naistina : to tuka bg ria taka xorata po drugo mislene imat kum geiovete i tai losho se durjat s tqx nesa gi prieli v obshtestvoto
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
OMFG......Първоначално написано от Анонимко
Не им казвай. Те така или иначе ще разберат някой ден. Но по-добре да не е от тъеб, за да не ти тежи съвестта, че точно ти си го издала...
shte trqbva da se suglasq...Първоначално написано от George_tr
tfa neshto kolkoto i liberalno mislene da ima 4ovek...ne e normalno![]()
ako beshe, shteshe da ni e vrodeno, neshto kato druga rasa![]()
Ей да не са излагате такива като кифажий.
А сестрата на това момче неможа ли да прочете 2-3-5 кадърни поста не да чете глупостите на пуберите дет си мислят че гей се става ей тей когато си поискаш.
Българите си оставаме ограничени хора и ще продължим да живеем във каменната ера докато хората живеят във бъдещето. Недай си боже някой от тея глупци дет са писали глупости против геовете да стани министър и такъв тапанар ще представя България каде да варите ве ? селяни може да живеете у софия ама пак сте селяни![]()
ti 4uvash li sa kfo prikazvash ??Първоначално написано от k-3
GEIOVETE LI SA BUDESHTETO ?!?!? =D>
ne просто не трябва да ги дискриминирате толкова много и те са хора.
както ти си човек и имаш чуства така е и един гей със нищо не е по различен от теб освен че си доставя удоволствието със партниор от другия пол.
dobre, tfa spored teb e neshto normalno taka li ??
по какъв критерий съдиш че не е нормално ? щотото мнозинството тей са казали или ?
Нормално е все пак светът и хората са различни както цветовете на дъгата![]()
Незнам защо ама лезбийките съм ги приел,но гейовете са извращение..
Знам,хора са и т.н. и т.н. ,но не ги приемам - против тях съм..
suda po tfa 4e v prirodata kude si vijdal podobno qvlenie ??? tfa e zabolqvane na psihikata, nqma nishto normalno v tfa i ne smqtam 4e trqbva da se tolerira...ne me razbirai pogreshno, ne sam s nekfi nacistki sujdeniq, prosto ne gi podkrepqm i ne smqtam 4e e normalno - te da si praat kfot iskat , da si sa dup4at otzade...jivota si e tehen
е как много ясно винаги лезбийките ги приемате ама геовете не те нямат руси коси цици и такива екстри![]()
имат си право на живот хората все пак щом у другите държави са ги приели и им позволяват да сключват брак...
Първоначално написано от k-3
![]()
![]()
Някой гейове и такива неща имат ей! Ама и тях не ги харесвам !
![]()
be s lesbiikite sushtata rabota - prosto shoto pove4eto im e kato fiks ideq da praat 3-ka s lesbiiki
se e geiska istoriq
a kolkoto do braka...az li4no ne vqrvam v tazi instituciq, no spored men brak-a mejdu geiove/lesbiiki si e napravo podigravka...
тей ся да влезем във положението на момичето вие ако бяхте какво бихте направили ?
нима бихте го заебали щот бил гей не забравяйте че е ваша кръв брат....... и неможе да го отпишете като човек и роднина не забравяйте че след време ни оставам само братята и сестритеи ако отбягваш брат си поради тъпата причина че бил гей......
Авторката до някаде може да се гордееш щотото ще те разбира както 1 момиче дори неможе да те разбере и ще ти дава добри съвети просто гордей се със него нищо че бил гей и 98% от хората у тая държава не ги приемат
estestveno 4e nqma da go otebava, toi i e brat za boga, ama tfa 4e e gei ne e neshto s koet da se gordee, kakto kazah tfa go smqtam za bolest az...da mu pomogne kakto moje, da ne go porti
ем помагането във тяхното положение ще стани ако му е много добра приятелка и да споделя със него да си говори със него да общуват повече и най вече да не слага винаги на 1-во място това че брат и е гей.
А колкото до туй че ней гордост може аз не съм казал да лепи билборди че брат и е такъв.
hahahahahahahahah =D> dostignahme konsensos![]()
значи решихме проблемада си обича брата и да не и пука какъв е що е той и е брат туй е най важното
![]()
Други проблеми за разрешаване докато сме на линия![]()