.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 56
    Цитирай Първоначално написано от Spider_Web
    awe vsi4ki vikat ole mn tap vapros...mm ako vqrva6 v tova..awe 4oveka vi popita ne6to ne e iskal da go kritikuvat emi lav i strelec si otivat za dr neznam
    аз съм стрелец,миси че ми каза....извода=>ще си търся момче -зодия лъв

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Зодиите,не винаги определят човека,а и всеки си е различен,независимо каква зодия е...можеш да си допаднеш и с риби и с близнаци и с водолей,тва според мен няма никакво значение
    f@nt@zi@

Зоди

Във всяка зодия дори и малко има нешто вярно ако си прочетеш хороскопа и го сравниш с случилото се щте го разбереш аз съм зодия лъв и намерия някои вярни и полезни нещта които ми помогнаха повярваите и вие не се правете на голямата работа и да мислите че нищто не е вярно

Според мен Телец и Дева
    Когато лъжеш любовта, самотен винаги оставаш... (h)

знам само,че аз съм Скорпион,а бившя е Стрелец,ужасна комбинация аз съм много вкопчваща се,а той свободолюбив,навсякъде по хороскопите пише,че е ужасна комбинация
    There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!

Супер фен Аватара на galu6a
    разбира се със зодията на мойта любов аз съм Телец той овен
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от teenage_drama_queen
    Риби с Везни и Козирог
    Вярно е, ама не вярвам в такива неща.
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Не всичко се свежда до зодия, а и до самите хора иначе аз съм Риби

Супер фен Аватара на sunshine955
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Kaji mi koi zodii te interesuvat i shte ti kaja za vrazkata koqto moje da imat.. spored zodiite..
    кажи за скорпион и риби

Пасват, аз съм Риби а бившата ми приятелка беше Скорпион, не прекалявай само с добротата на рибите (ако ти си скорпиона )

Мега фен
    Ще ви дам типичен пример, за два напълно различни човека - аз и един приятел. И двамата сме козирог. Разликата обаче ни е от тук до Сатурн - нашата планета. Той например е пичага и общува с момичетата много по-лесно от мен, докато аз в повечето случаи като типичен козирог изчаквам в stand by за много работи. Човекът активно спортува и май е сменил всички спортове и е с атлетична външност, докато аз не съм се занимавал с никакви спортове и по природа мразя физкултурата. Характера му е като на пичага, не е лош, за разлика от мен - за отрицателно време мога да си сменя настроението безброй пъти, мога да се ядосвам за глупости и да си създавам допълнителни ядове, той се държи ок със всички, за мен е важно как ще погледна/ще ме погледнат за да изгледам някой накриво и до там ще е... Е ? Къде отиваме и какво излезе ? Уж сме козирози, а пък характерите ни са коренно различни и като хора сме коренно различни. Е ? Май стигаме до извода, че всичко е една глупост...май всичко си е до човек

ПС - Като разбирате толкова, кажете с кои си пасва и с кои НЕ козирогът ?

Цитирай Първоначално написано от Mitrele
    Пасват, аз съм Риби а бившата ми приятелка беше Скорпион, не прекалявай само с добротата на рибите (ако ти си скорпиона )
    То май всички го правят, ама ние сме си виновни И аз съм риби. Навсякъде пише, че най-добре се разбирам със скорпион.Не е чак толкова добре, колкото го изкарват, с едни съм се разбирала, с други не толкова, абе и до човек си е също.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

рибите и скорпионите се погаждат,защото и двете зодии за водни и двете зодии са от привързващите се,както и ракът
    не съм опитала още с рак или с риби,ама мойтта скорпионска отрова опари стрелчето
    There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!

Град
    Roma, Italia
    Цитирай Първоначално написано от Ku4eNcE
    Nadelina
    Men me interesyvat vezni i vezni.Moje li da mi kaje6 ne6to za tqx.
    :P
    Аз пък мога да ти кажа,че положението е просто катастрофално!Аз съм везни и приятелят ми е везни.Това е доказателство,че зодиите не са определящи.
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Град
    Roma, Italia
    Цитирай Първоначално написано от teenage_drama_queen
    tva go namerih v edna programka Z-Info nz do kolko e vqrno....

Разбирателство между зодиите

Овен с Лъв и Стрелец
    Телец с Дева и Козирог
    Близнаци с Везни и Водолей
    Рак с Риби и Скорпион
    Лъв със Стрелец и Овен
    Дева с Козирог и Риби
    Везни с Овен и Близнаци
    Скорпион с Риби и Везни
    Стрелец с Дева и Риби
    Козирог с Телец и Везни
    Водолей с Близнаци и Лъв
    Риби с Везни и Козирог
    Може Козирог с Везни,а не може Везни с Козирог.
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Аз съм Скорпион ,а приятелят ми е Телец и се разбираме повече от Перфектно!

Цитирай Първоначално написано от H8_mE
    значи викаш телец да си търся?

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Alli
    Срещаш някой на улицата и го питаш каква зодия е, ако каже примерно нещо различно от телец(рак) - аааааа не ставаш, довиждане.
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    знам само,че аз съм Скорпион,а бившя е Стрелец,ужасна комбинация аз съм много вкопчваща се,а той свободолюбив,навсякъде по хороскопите пише,че е ужасна комбинация
    Аз също съм скорпион и сега съм със стрелец и според мен ще сме още много дълго заедно.Така че е от човек до човек, а не от зодия до зодия

Мега фен Аватара на Hilary_
    Вто Юли 18, 2006 1:46 am ..

Re: Зоди

Цитирай Първоначално написано от outlawa
    Във всяка зодия дори и малко има нешто вярно ако си прочетеш хороскопа и го сравниш с случилото се щте го разбереш аз съм зодия лъв и намерия някои вярни и полезни нещта които ми помогнаха повярваите и вие не се правете на голямата работа и да мислите че нищто не е вярно
    о да това е напълно вярно прочетете какви са хората зодия риби и ще разберете тояно каква съм аз ... а и между другото почти на всякъде пише че рибите не си подхождат с везните, а сега виждам че има и други мнения (някой по-горе беше постнал нещо) много се зарадвах е не вярвам напълно щом не съм се отказала когато съм прочела, че двете зодии не съвпадат

по-скоро е на смаовнушение според мен

Цитирай Първоначално написано от LoveRetroMusic
    Срещаш някой на улицата и го питаш каква зодия е, ако каже примерно нещо различно от телец(рак) - аааааа не ставаш, довиждане.
    То си е до човек.Все пак като се запознаваш с някой,към който имаш по-други от приятелски намерения,не го питаш каква е зодията ти.Това се разбира от по-важния в случая въпрос,кога си роден.Сякаш ако се разбирахме и беше друга зодия,нямаше да съм с него.Отделни,индивидуални случаи просто ...

Град
    ott MaiinЪtъtiи ;]]
    пфф.. ми ддз. Всичко си зависи и от самия човек, все пак неможе да се каже какъв е даден човек само по зодията. Но според мен най-много се разбират и си подхождат рак и скорпион... аз съм рак ии попринцип се разбирам с всички скорпиони (макарче то всичките са момчета де хд) понеже ацки мн си приличам с всичките по характер !!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си