- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated:Коя с коя зодия си отива най-много?
Зодиите,не винаги определят човека,а и всеки си е различен,независимо каква зодия е...можеш да си допаднеш и с риби и с близнаци и с водолей,тва според мен няма никакво значение![]()
f@nt@zi@
Във всяка зодия дори и малко има нешто вярно ако си прочетеш хороскопа и го сравниш с случилото се щте го разбереш аз съм зодия лъв и намерия някои вярни и полезни нещта които ми помогнаха повярваите и вие не се правете на голямата работа и да мислите че нищто не е вярно
Според мен Телец и Дева![]()
Когато лъжеш любовта, самотен винаги оставаш... (h)
знам само,че аз съм Скорпион,а бившя е Стрелец,ужасна комбинацияаз съм много вкопчваща се,а той свободолюбив,навсякъде по хороскопите пише,че е ужасна комбинация
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
разбира се със зодията на мойта любов аз съм Телец той овен![]()
![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Вярно е, ама не вярвам в такива неща.Първоначално написано от teenage_drama_queen
![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Не всичко се свежда до зодия, а и до самите хора иначе аз съм Риби![]()
кажи за скорпион и рибиПървоначално написано от Nadelina
![]()
![]()
...
Пасват, аз съм Риби а бившата ми приятелка беше Скорпион, не прекалявай само с добротата на рибите (ако ти си скорпиона)
![]()
Ще ви дам типичен пример, за два напълно различни човека - аз и един приятел. И двамата сме козирог. Разликата обаче ни е от тук до Сатурн - нашата планета. Той например е пичага и общува с момичетата много по-лесно от мен, докато аз в повечето случаи като типичен козирог изчаквам в stand by за много работи. Човекът активно спортува и май е сменил всички спортове и е с атлетична външност, докато аз не съм се занимавал с никакви спортове и по природа мразя физкултурата. Характера му е като на пичага, не е лош, за разлика от мен - за отрицателно време мога да си сменя настроението безброй пъти, мога да се ядосвам за глупости и да си създавам допълнителни ядове, той се държи ок със всички, за мен е важно как ще погледна/ще ме погледнат за да изгледам някой накриво и до там ще е... Е ? Къде отиваме и какво излезе ? Уж сме козирози, а пък характерите ни са коренно различни и като хора сме коренно различни. Е ? Май стигаме до извода, че всичко е една глупост...май всичко си е до човек
ПС - Като разбирате толкова, кажете с кои си пасва и с кои НЕ козирогът ?
То май всички го правят, ама ние сме си виновниПървоначално написано от Mitrele
И аз съм риби. Навсякъде пише, че най-добре се разбирам със скорпион.Не е чак толкова добре, колкото го изкарват, с едни съм се разбирала, с други не толкова, абе и до човек си е също.
![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
рибите и скорпионите се погаждат,защото и двете зодии за водни и двете зодии са от привързващите се,както и ракът
не съм опитала още с рак или с риби,ама мойтта скорпионска отрова опари стрелчето![]()
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
Аз пък мога да ти кажа,че положението е просто катастрофално!Аз съм везни и приятелят ми е везни.Това е доказателство,че зодиите не са определящи.Първоначално написано от Ku4eNcE
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Може Козирог с Везни,а не може Везни с Козирог.Първоначално написано от teenage_drama_queen
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
значи викаш телец да си търся?Първоначално написано от H8_mE
![]()
Срещаш някой на улицата и го питаш каква зодия е, ако каже примерно нещо различно от телец(рак) - аааааа не ставаш, довиждане.Първоначално написано от Alli
![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Аз също съм скорпион и сега съм със стрелец и според мен ще сме още много дълго заедно.Така че е от човек до човек, а не от зодия до зодияПървоначално написано от Alli
![]()
Вто Юли 18, 2006 1:46 am ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
о да това е напълно вярно прочетете какви са хората зодия риби и ще разберете тояно каква съм азПървоначално написано от outlawa
![]()
![]()
... а и между другото почти на всякъде пише че рибите не си подхождат с везните, а сега виждам че има и други мнения (някой по-горе беше постнал нещо) много се зарадвах
![]()
![]()
![]()
е не вярвам напълно щом не съм се отказала когато съм прочела, че двете зодии не съвпадат
![]()
![]()
![]()
![]()
по-скоро е на смаовнушение според мен
То си е до човек.Все пак като се запознаваш с някой,към който имаш по-други от приятелски намерения,не го питаш каква е зодията ти.Това се разбира от по-важния в случая въпрос,кога си роден.Сякаш ако се разбирахме и беше друга зодия,нямаше да съм с него.Отделни,индивидуални случаи просто ...Първоначално написано от LoveRetroMusic
пфф.. ми ддз. Всичко си зависи и от самия човек, все пак неможе да се каже какъв е даден човек само по зодията. Но според мен най-много се разбират и си подхождат рак и скорпион... аз съм рак ии попринцип се разбирам с всички скорпиони (макарче то всичките са момчета де хд) понеже ацки мн си приличам с всичките по характер !!![]()