- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated:Коя с коя зодия си отива най-много?
koq s koq zodiq si otiva nai mnogo spored vas?
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
Ооо не вярвам в тези неща.Има толкова много хора на тази земя и никой не може да ме убеди че например всички Лъвове,или Раци,или Близнаци са с еднакъв характер.Това са различни хора,всеки строго индивидуален,с различен характер,различна външност и разбирания.Всеки си подхожда най-добре с този,който обича.Ако имаш чувства към някого,едва ли ще гледаш зодията![]()
не зависи от зодиите, повярвай ми! има много по-пълноценни неща в един човек, които са различни от зодията му. няма двама еднакви, характеризиращи се със една и съща зодия. индивидуалността е основно човешко качество, което не може да бъде загубено или окачествено спрямо зодията му
ne malko ,a dosta tap vapros ! az ne vqrvam v tezi ne6ta... a i ne mislq ,4e trqbva da se opredelqt horata spored zodiite !![]()
ми надявам се козирог с козирог защото аз самкозирог и този дето си харесвам(май) и той е козирог и дано да си отиваме като задии
I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(
Скачай,че ще те изплющъ!
awe vsi4ki vikat ole mn tap vapros...mm ako vqrva6 v tova..awe 4oveka vi popita ne6to ne e iskal da go kritikuvat emi lav i strelec si otivat za dr neznam
ami spored men ednakvite zodii-oven s oven,telec s telec,bliznaci s bliznaci i t.n.,no ima i drugi zodii koito si podhojdat i se razbirat...
obi4am strastno,no ako me lajat-stava opasno!
Kaji mi koi zodii te interesuvat i shte ti kaja za vrazkata koqto moje da imat.. spored zodiite..![]()
ами нз...ама при мен става супер интересно...попринцип не се кефя мноу на близнаците и то дотста...(никой да не се обижда...зависиси и от човека)а на мен винаги ми се падат такива момчета...ама винаги...ужас...тая зодия ме преследва...
най-смешното е че ми казаха че най-добре се разбирам с близнаци(а аз съм везни...знам,знам-също гадна зодия...хах)![]()
![]()
![]()
aaa.... slojna mu rabota-poprincip... tva ne trqq da vliae,no kfo puk.... az li4no ninam,no moje bi kozirog i rak ili scorp de da znam :P
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
luv s vezni....i vezni s vezni su6t0.....(az sum veznata)....xax......;].....
to i az taka namesih kozirogakakto ti veznite :P
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
Най-много ми върви в отношенията с Водолейте(аз съм Лъвче)![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Еми то попринцип са въздушни,водни,земни и огнени знаци.Във всяка група по три зодии и се смята,че зодиите в групите се разбират добре помежду си.Това е за отношенията им попринцип,обаче не знам дали е за любовните отношения.Но както се изказа някой по-нагоре,ако вярваш в това,значи си много глупав/а.
Попринцип и аз не вярвам в тези неща...НО наблюдавам нещо много странно...което ме прави склонна да приема, че зодиите по някакъв начин влияят на връзките....
В живота ми има двама мъже, които обичам повече от всичко - бившият ми приятел и сегашното ми гадже...Та кое ме очуди..Аз съм дева..бившия ми беше риби...Разбирахме се перфектно...След като се разделихме срещнах друг човек и в един момент се оказа, че и той е риби...А най-голямото съвпадение беше, че и неговата бивша приятелка е била дева...
Така че си мисля, че комбинацията дева-риби е доста добра![]()
Somebody wants you,
Somebody needs you,
Somebody dreams about you every single night
Somebody can't breathe without you, it's lonely
Somebody hope that some day you will see
That somebody's me
vodolei - strelec![]()
i az mislq 4e zodiite ne vliqqt tolkova.nqma zna4enie kva zodiq si ti ili priqtelqt ti-ot vas samite zavisi
Ribi sus strelec,vezni,kozirog.Vodolei sus deva super mnoo.Luv sus strelec mislia 4e.Oven sus telec.
tva go namerih v edna programka Z-Info nz do kolko e vqrno....
Разбирателство между зодиите
Овен с Лъв и Стрелец
Телец с Дева и Козирог
Близнаци с Везни и Водолей
Рак с Риби и Скорпион
Лъв със Стрелец и Овен
Дева с Козирог и Риби
Везни с Овен и Близнаци
Скорпион с Риби и Везни
Стрелец с Дева и Риби
Козирог с Телец и Везни
Водолей с Близнаци и Лъв
Риби с Везни и Козирог
Първоначално написано от Ku4eNcE
Аз мога да ти кажа защоти съм везни и съм бил гадже с друго везни
Всичко е 6,няма никакви проблеми и ту единият се опитва да угоди на другият,ту обратното... При везни и везни,непрекъснато се случва угаждане помежду си,но всичко е времено,в началото е силно после всичко утихва постепено защото еднаквостта на характерите обикновено води до еднообразие
Ама това много зависи разбира се
![]()
АЗ ЛИЧНО НЕ ИМ ВЯРВАМ НА ТЕЗИ РАБОТИ С РАЗБИРАТЕЛСТВО М/У ЗОДИИТЕ И Т.Н.!КАЗВАТ ЧЕ РАК И КОЗИРОГ НЕ МОГАТ ДА СЕ РАЗБИРАТ ЗАЩОТО СА ПРОТИВОПОЛОЖНИ ЗОДИИ НО Е ФАКТ РАЗБИРАТ СЕ!!!
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!