- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Презървативи...цени и бройка:)
Понеже не съм от най-запознатите искам да ви попитам нещоЗначи дурекса знам че вървят по 3 в опаковка но не им знам цените за опаковката
Колко са долу-горе????И кой предпочитате..тука гледам някви performa ми се видят най-добри и едни arouser....Също така искам да ви питам и как вървят цените на тея Beneton защото за сефте ги чувам и в колко са в кутия или са на бройка...същото и за lifestyle....sportex вървяха на бройка ма забравих колко струват
И имаше някви one пак на бройка
Моля който знае да пише...и подходете сериозно към темата щото ме е срам да зема да я разпитвам аптекартката тея колко струват тея колко и така 10 минути да я разпитвам
![]()
виж ето тук има мн полезно инфо http://www.teenproblem.net/f/viewtop...er=asc&start=0
а за Бенетон до колкот знам струват 3 лв 3 броя.
2,50-3.00 lv. Zavisi ot razmera
Ahahaha защо винаги пишеш "презървативи"? А цената не е навсякъде една и съща. На бройка дото викаш има на малко места.Тези които каза са от 2,25 до 3,15(поне тези които съм виждал)
От размера на кое??? Къде видя размер на кутийката?Първоначално написано от Анонимко
купи си от аптеката един два за 10ст и си готов.
One Touch и O.K. са най-добрите бе!!! Особено от черните. Пишката ти направо заприличва на палач и мое стресираш мацката чак. К'во ще се правите на гъзари с тоя Durex-и и т.н. Евтенийка RULZ![]()
mashalaa aferim efendiПървоначално написано от EjaculatedPuke
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.