- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated:Бихте ли се целували с момче с брекети?
Zdr vsi4ki imam edin vypros bihte li se celuvali s mom4e s breketi(skobi)(zvezdi4ki)![]()
![]()
![]()
![]()
Moderated by miloto
т.1 и т.7 от Правилника![]()
...съмнявам се, че бих... но любовта доста често е сляпа![]()
The art of love is not to let your heart get broken !
Еми да, защо не?
Като е с брекети да не е прокажено момчето?
Ама, че сте тесногръди, бе хора ....
Брекетите са временни, после ще ги махне, нали?
А и като харесвам някое момче, това ще е последната причина, която ще ми попречи да бъда с него![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Ми да!Ако ходиш с някого и му се наложи да си сложи брикети,да не му кажеш"Докато ги носиш,никво целуване".Няма нищо лошо в тва да ги носи известно време.В крайна сметка са сложени за негово добро и после цял живот (ако не си ги скапе) ще има хубави зъби.Това че дадено момче носи брикети не го прави с нищо по-различен от останалите.Пък и са нещо временно
Защо пак не все някога ще ги махне по ли е хубаво да е с криви зъби?
ami mn qsno che da.momchetata s breketi mn me kefqt.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и аз така си мислаПървоначално написано от koalka
I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(
Скачай,че ще те изплющъ!
Първоначално написано от miloto_girl-4e
=D> ..taka e......;]....
Първоначално написано от lost_girl
![]()
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
Ми много благодаря за позитивните мнения ама само да поясня.......Аз съм момчето с брекетите![]()
![]()
![]()
Miii v kraina smetka zashto ne vse pak kato e s brekiti chovek da ne e nedugav...sushtata rabota primerno amm ako nosi ochila iliii ako e leko pulen/a ili neshto takova...tva ostava na zaden plan kogato imash nqkvi po-seriozni chuvstva kum choveka![]()
Nikoga nqma da namerish jena bez gotov otgovor,osven ako ne se okaje bez ezik!!!
Егаси тесноградия народ има. Е че какво лошо има? Да не е прокажен или заразно болен? Всичко е временно. И пъпките и бенките и ниския ръст и високия ръст и дебелия и тънкия ... абе като станете студенти ще разберете много неща. Като по-малък и аз ги имах тези проблеми и да ви кажа никак не е приятно когато някое момиче ти откаже без дори да ти е дало шанс. А сега когато си без скоби с бяло лице и секси фигура всеки ти се натиска .. не мисля че това е честно!
Вземете си прегледайте мирогледа за света и неговото развитие.
Здравейте момичетаАз нямам нищо против да се целуна с момче което носи брекети,в това нищо лошо не намирам това е временно а и ако после това момче ми е гадже като ги махне ще има хубави зъби самия той ще е доволен от вида си,затова че намирам нищо лошо да се целуна с момче което носи брекети
![]()
Chakai malko be.. kak moje da zadavash podoben vapros.. Az imam breketi.. Ako nqkoi mi otkaje da se celuva s mene zaradi tqh.. nz she se pochuvstvam super gadnu i sduhano.. Nedei da pravish ot podobno neshto anketa.. Boje moi..![]()
Ей пич,не се комплексирай.Какво от това,че носиш брекети.Все някога ще ги махнеш,така че не се притеснявай.Първоначално написано от BladeDancera
![]()
БДУ бих се целувала с момче,което носи брекети.Това не ми пречи.
И аз пак не виждам лошото на брекетите...кво като са временни и ще ги махне?Да не би това да ги прави поносими,а само ако бяха постоянни щяха да са отвратителни?Нещо не зацепих.
Но иначе,да.Дали ще си с брекети или с очила?Какво им е лошото?Нали не си без зъбиБих се целувала без проблеми
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Хей какви са тези физиономии!Първоначално написано от BladeDancera
По темата:Аз съм се целувала с такова момче!Няма голяма разлика!!!
miiiiiiiiii spored mene sa malko tezi deto hodat s takifa mom4eta noooooo naistina ako go haresfa6 za6to ne![]()
![]()
![]()
\
/ \
/
FULL RESPECT za sk8 i za mene xaxaxaxxa http://moonrage.org/steal.php?ID=4368
Ами аз не се целувам с всеки срещнат, а ако искам да целуна някой значи го харесвамне ме интересува дори и да има бреките
Най-много ти липсва този, който е до теб, но ти знаеш, че никога няма да е твой.
Ммм...бих се замислила.