.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 67

Hybrid View

BladeDancera
    Guest

Moderated:Бихте ли се целували с момче с брекети?

Zdr vsi4ki imam edin vypros bihte li se celuvali s mom4e s breketi(skobi)(zvezdi4ki)

Moderated by miloto
    т.1 и т.7 от Правилника

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    ДА

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    ...съмнявам се, че бих... но любовта доста често е сляпа
    The art of love is not to let your heart get broken !

Мега фен Аватара на koalka
    Ако го обичаш-защо не?

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Еми да, защо не?
    Като е с брекети да не е прокажено момчето?
    Ама, че сте тесногръди, бе хора ....
    Брекетите са временни, после ще ги махне, нали?
    А и като харесвам някое момче, това ще е последната причина, която ще ми попречи да бъда с него
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Ми да!Ако ходиш с някого и му се наложи да си сложи брикети,да не му кажеш"Докато ги носиш,никво целуване".Няма нищо лошо в тва да ги носи известно време.В крайна сметка са сложени за негово добро и после цял живот (ако не си ги скапе) ще има хубави зъби.Това че дадено момче носи брикети не го прави с нищо по-различен от останалите.Пък и са нещо временно

kiki riki
    Guest
    Защо пак не все някога ще ги махне по ли е хубаво да е с криви зъби?

Guest

Re: Moderated:Бихте ли се целували с момче с брекети?

ami mn qsno che da.momchetata s breketi mn me kefqt.

Мега фен Аватара на iiirish
    съмнявам се, че бих, но все пак никога не се знае

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Ако го обичаш-защо не?
    и аз така си мисла
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

Фен
    Град
    Между Ада и Рая...
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Еми да, защо не?
    Като е с брекети да не е прокажено момчето?
    Ама, че сте тесногръди, бе хора ....
    Брекетите са временни, после ще ги махне, нали?
    А и като харесвам някое момче, това ще е последната причина, която ще ми попречи да бъда с него

=D> ..taka e......;]....

Повече от фен
    Град
    СТАРА ЗАГОРА
    Цитирай Първоначално написано от lost_girl
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Ако го обичаш-защо не?
    и аз така си мисла
    НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
    LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!

BladeDancera
    Guest
    Ми много благодаря за позитивните мнения ама само да поясня.......Аз съм момчето с брекетите

Miii v kraina smetka zashto ne vse pak kato e s brekiti chovek da ne e nedugav...sushtata rabota primerno amm ako nosi ochila iliii ako e leko pulen/a ili neshto takova...tva ostava na zaden plan kogato imash nqkvi po-seriozni chuvstva kum choveka
    Nikoga nqma da namerish jena bez gotov otgovor,osven ako ne se okaje bez ezik!!!

Guest
    Егаси тесноградия народ има. Е че какво лошо има? Да не е прокажен или заразно болен? Всичко е временно. И пъпките и бенките и ниския ръст и високия ръст и дебелия и тънкия ... абе като станете студенти ще разберете много неща. Като по-малък и аз ги имах тези проблеми и да ви кажа никак не е приятно когато някое момиче ти откаже без дори да ти е дало шанс. А сега когато си без скоби с бяло лице и секси фигура всеки ти се натиска .. не мисля че това е честно!
    Вземете си прегледайте мирогледа за света и неговото развитие.

Град
    Бургас
    Здравейте момичета Аз нямам нищо против да се целуна с момче което носи брекети,в това нищо лошо не намирам това е временно а и ако после това момче ми е гадже като ги махне ще има хубави зъби самия той ще е доволен от вида си,затова че намирам нищо лошо да се целуна с момче което носи брекети

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Chakai malko be.. kak moje da zadavash podoben vapros.. Az imam breketi.. Ako nqkoi mi otkaje da se celuva s mene zaradi tqh.. nz she se pochuvstvam super gadnu i sduhano.. Nedei da pravish ot podobno neshto anketa.. Boje moi..

Голям фен
    ta te ne pre4at.

Цитирай Първоначално написано от BladeDancera
    Ми много благодаря за позитивните мнения ама само да поясня.......Аз съм момчето с брекетите
    Ей пич,не се комплексирай.Какво от това,че носиш брекети.Все някога ще ги махнеш,така че не се притеснявай.
    БДУ бих се целувала с момче,което носи брекети.Това не ми пречи.

Супер фен Аватара на Sarabi
    И аз пак не виждам лошото на брекетите...кво като са временни и ще ги махне?Да не би това да ги прави поносими,а само ако бяха постоянни щяха да са отвратителни?Нещо не зацепих.
    Но иначе,да.Дали ще си с брекети или с очила?Какво им е лошото?Нали не си без зъби Бих се целувала без проблеми
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от BladeDancera
    Хей какви са тези физиономии!

По темата:Аз съм се целувала с такова момче!Няма голяма разлика!!!

:}

miiiiiiiiii spored mene sa malko tezi deto hodat s takifa mom4eta noooooo naistina ako go haresfa6 za6to ne \/ \/
    FULL RESPECT za sk8 i za mene xaxaxaxxa http://moonrage.org/steal.php?ID=4368

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Егаси тесноградия народ има. Е че какво лошо има? Да не е прокажен или заразно болен? Всичко е временно. И пъпките и бенките и ниския ръст и високия ръст и дебелия и тънкия ... абе като станете студенти ще разберете много неща. Като по-малък и аз ги имах тези проблеми и да ви кажа никак не е приятно когато някое момиче ти откаже без дори да ти е дало шанс. А сега когато си без скоби с бяло лице и секси фигура всеки ти се натиска .. не мисля че това е честно!
    Вземете си прегледайте мирогледа за света и неговото развитие.

е тфа е =D>

Ами аз не се целувам с всеки срещнат, а ако искам да целуна някой значи го харесвам не ме интересува дори и да има бреките
    Най-много ти липсва този, който е до теб, но ти знаеш, че никога няма да е твой.

Супер фен
    Ммм...бих се замислила.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си