- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kak da go zabravq?
Zdr na vsichki..
Ami problema e sledniq..
Ot dosta vreme haresvam edno momche,daje bih kazala OBICHAM..
Predi nqkolko sedmici bqhme trygnali,no neshtata ne se razviha dobre i...skysahme.Rabotata e tam,che vse oshte go obicham,no toi qvno ne izpitva syshtoto kym mene...i vaprosa mi e ...kak da go zabravq.. pls pomognete mi..daite mi nqkakav savet,zashtoto imam chuvstvo che skoro shte prevyrtq..po cql den e v mislite mi... ne izdyrjam veche![]()
Повтаряла съм го милион пъти и пак ще го повторя-Не може да очаваш че ще забравиш за броени дни,някой който е намерил веднъж място в сърцето ти.За това трябва много време и не напразна хората са казали че времето лекува.Разбира се трябва и малко усилие от твоя страна-да не се затваряш в себе си,да излизаш с приятелки,да общуваш с нови хора,да се отървеш от нещата,които ти напомнят за него и да си намериш някое занимание,което да ангажира малко мислите ти.Знам,че в началото няма да ти е лесно,но един ден ще се събудиш и ще осъзнаеш че вече нямаш нищо към него,че той е спомен и че друг е завъртял главата ти.Момчета много,той не е единствения,и дори сега да ти трудно да повярваш-ще го забравиш![]()
Трудно е.. боли те.. знам.
Колкото и банално да звучи,ще ти мине с времето.Можеш да бъдеш напълно сигурна. Сега си излей чувствата,излей всичката си болка и ще ти олекне. Така ще бъде няколко дена/седмици/месеци .. зависи колко силни са били чувствата ти.. Но както каза LP_girl_14 момчета много! Този няма да ти е нито първия,нито последния![]()
и сама достатъчно добре осъзнаваш, че не можеш да избягаш от страданието. логично е да мислиш сега за него, всеки предмет да ти напомня него, а когато видиш влюбена двойка в сърчицето ти да се прокрадва мъничко завист...
но времето лекува всики рани, били те дълбоки или по-повърхностни. не забравяй, че раздялата ти с даден човек не води до края на света, нито до твоя. така че, страдаща или не, все някой ден трябва да продължиш напред, за да се бориш за живота и щастието си
kolkoto i paradoksalno da zvu4i ...nevyzmojnostta da se zabravi se dalji imenno na silnoto ti jelanie da zabravishpo tozi na4in ti aktualizirash tova ,koeto iskash da zabravish(tova se aktualizira v pameta i vmesto da se zabravi to se zatvardqva)
Saveta mi e da izlizash pove4e... da se sre6ta6 s pove4e hora (prepora4itelno e da sa mom4eta) i 6te vidish ,4e 6te si namerish drug... siguren sam !![]()
съгласна съм с тебПървоначално написано от LP_girl_14
I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(
Скачай,че ще те изплющъ!
Първоначално написано от lost_girl
[img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]
Ами ... първите дни слшай балади и се нареви добре ... накрая ще ти писне да се самосъжеляваш![]()
Излизай сред момчета .. говори с тях .. в момента, в който някой започне да те зарибява (особено ако е някакъв готин) ... ще започнеш да мислиш за него ... като мислиш за него постепенно предишното момче някак си минава на заден план ... до момента в който почти не мислиш за него по същия начин.
При мен действа винаги![]()
излизам ,срещам се с други хора..приятели,но лошото е че сме от един квартал..и когато мина покрай място където сме били двамата няма как да не се сетя...когато се прибера в нас и вляза в IRC и Nicka му е вътре и знам,че няма смисал да му пиша ,защото той няма да ми отговори..Оптивам се да мисля за други момчета,но не се получава...поне приятели можехме да си останем ,но....явно тои не иска
![]()
ami bi bilo trudno , kogato izpitva6 4uvstva.....![]()
![]()
no az mislq , 4e trqbva pove4e da se zabavlqva6, da izliza6 s priateli, da ne sedi6 sama, namirai si razvle4eniq....
otpusni se i pogledni na jivota ot hubavata strana
![]()
Ti vqrva6 v lubovta sled jivota , nali?
A vqrva6 li v jivota sled lubovta?
Естествено не можеш да го забравиш веднага,но с времето все по-малко ще мислиш за него и тогава ще си го забравила.А пък и кой знае0-можеш през това време да срещнеш момче,което ще те обича и цени.Прииеми,че той е минало.Така ще ти е по-лесно.
Ami men v raztoqnie ot 1 godina 3-ma me zarqazaxa.....i ve4e si znam.........minava s vremeto vqrno e....zvu4i banalno.....no ti predlagam ne6to.....ako mn obi4a6 ne6to za qdene nz kakvo.....kupi si go v golqaamo koli4estvo......i sama si go izqj ako iska6 revi 1 sedmica...........razre6eno i razbiraemo e........ne spi ako iska6......ako iska6 budi sama.ako iska6 nedei pravi kakvoto iska6 dori ni6to da ne ti se pravi...................no tova ne trqabva da produlji pove4e ot 1 mesec .....moje posle o6te da ti e kofti....no pomisli 6tom do 1 mesec ne ste se subrali vsi4ko e naprazno............sulzite i t.n........i ot opit znam 4e .....ne trqabva da pada6 duxom i da si kato parcal pove4e ot mesec za6toto prez tova vreme moje6 da propusne6 4ovek koito durji na teb i kolkoto i da ne ti se vqrva e po-doburr..ot predi6niq...............dano da ti pomogna..........![]()
spokoino na vseki se slu4va da iska da zabravi nqkoe mom4e/momi4e koeto super mnogo e haresval... znam 4e e trudno i az v momenta go prejivqvam no se opitai da si nameri6 nqkoi drug. seti se za vsi4ki mom4eta koito poznava6... seti se za obojatelite si i 6te nameri6 nqkoi podhodq6t![]()
Знам какво е..Единственото , което ще ти кажа и , което знам , че няма да ти хареса е : С времето ще го забравиш.Сега дните ти изглеждат дълги и скучни , но ще видиш как след време няма въобще да помисляш за него![]()
k0gAt0 tI mE t1rsEshE,tElEf0nA pAk sI spRqX I k0gAt0 mE s1NyvAshE Az V DrygI lEglA sPqX..nE mI E Mqst0t0 V AdA dA g0rq,zA AdA Az nE s1m d0stAt1cHn0 d0brA!
Това "С Времето ще го забравиш" на мен май не ми помага особено,защото преди повече от година той ми беше казал че ме харесва,но аз тогава бях безразлична към него и може би след малко повече от месец и аз започнах да го харесвам и реших да му кажа...но когато го направих се разочаровах много защото той ми каза че вече харесва друго момиче и ще ходят ... помня тогава колко трудно ми беше да го забравя а и може би не съм го забравила напълно,щом когато той ми каза че пак ме харесва аз започнах да изпитвам същите чувства ...![]()
Времето не лекува...както обичам да казвам "времето ще покаже...и времето дойде и показа...показа среден пръст".Ако се надяваш на времето нищо няма да постигнеш.Важното е докато минава времето, ти да промениш нещо...ТИ...не времето...Сама трябва да се справиш.Разбира се и приятели могат да ударят по едно рамо, но главно сама трябва да го преодолееш.Поставяй си цели и се старай да ги постигнеш.Аз в момента съм в същото положение...и се опитвам да забравя...ще ми е много трудно след чувствата, които изложих на показ, но важното е никога, ама никога да не се предаваш...може да е трудно, може да отнеме време, но ако упорстваш и искрено искаш нещо...то става...
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi
Ми имах същия "проблем" и неможах да забравя момчето,което обичах близо 2год.а бяхме заедно само 2 седмици...Мисля,че ако си хванеш друг ще ти бъде по-лесно...нз![]()
poslednata mi vrazka be6e podobna i povqrvai mi-6te go zabravi6 bez da oseti6 samo ako zapalva6 vremeto si s priqteli,muzika,smqx-veseli se.
~^~...тИ мИ дЕисСтФаШш кАто вОдКа ...кАто вОДдкА мЕ гОРиШш....нЯмА дЪлГо дА сАм кРоТкА ....кАк тРеПерЯ сАмО вИшШ.....~^~
амии просто ще дойде някой друг ии ще се влюбиш в негоно не можем да знаем кога ще е това.. може да е след месец , може и след година
съдбаа
но мисля че малко зависи и от теб самата напр аз не съм от хората които с години пъшкат по едно момче , но всеки е различен.. а пък това да си хванеш друг не е лоша идея ноо знам ли можеш и 10 момчета да си хванеш и пак да не го забравиш.. от теб самата си зависи да си ги набиеш в главата.. и като мине и време.. като се появи и някой др всичко ще е наред
и ще си казваш "как пък може да съм го харесвала тоя.." хах аа може и да тръгнете нищо не се знае.. всичко става в този живот
сега като за начало не стой у вас да се спичаш ами се забавлявай с приятели и си прай кефа.. гледай да не мислиш за него
![]()
Абре и при мен е имало една подобна ситуация. ПОДОБНА, не същата, но заради много гадна...абре няма сега да разкавам.
Прави нещата, които ти е кеф да правиш.
С времето ще стане така, че няма да ти пука за него. Това ти го казвам от личен опит.![]()
Време време време само това ти трябва.А междо другото,щом няма чувства към теб,би трябвало да е достатъчно да се откажеш и да се насочиш към някой друг индивид от противоположния полИзлизай с приятели,забавлявай се и с времето всичко ще отмине
![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
Повтаряла съм го милион пъти и пак ще го повторя-Не може да очаваш че ще забравиш за броени дни,някой който е намерил веднъж място в сърцето ти.За това трябва много време и не напразна хората са казали че времето лекува.Разбира се трябва и малко усилие от твоя страна-да не се затваряш в себе си,да излизаш с приятелки,да общуваш с нови хора,да се отървеш от нещата,които ти напомнят за него и да си намериш някое занимание,което да ангажира малко мислите ти.Знам,че в началото няма да ти е лесно,но един ден ще се събудиш и ще осъзнаеш че вече нямаш нищо към него,че той е спомен и че друг е завъртял главата ти.Момчета много,той не е единствения,и дори сега да ти трудно да повярваш-ще го забравиш Exclamation