.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: iskam az

Hybrid View

Повече от фен
    Град
    pllovdiv

iskam az

zdraveite taka vaprosa otnovo opira do prezervativite no spokoino ne do markata taka...iskam az da vzema marka prezervativi za men i priqtelq mi za6toto skoro 6te mi potrqbvat sprqla sam se na lifestyle no nali imalo razmerii i sega se 4udq kakvo da pravq da ne bi da vzema i posle da ne sa mu udobni a ne iskam da go zavleka s men v aptekata toi e na17 mmolq vi posavetvaite me ne6to za razmera blagodarq vi predvaritelno

Guest
    awe ne znam ama az mai imam problem s razmera, vzeh nqkvi prezervativi koito se okazaha ka4estveni no malki.....i taman po4va6 da go slaga6 a zapecva i nadolu ne moje pove4e, t.e mai glavata na penisa mi e po-golemichka(ujas...)..ta q kajete ne6tu za razmerite...?!?!?!?

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Какво означава "скоро ще ми потрябват". До сега не сте правили секс и искаш ти да ги купиш ли? Питай него, а и щом е така...мисля че той ще има. Не можем по едно "той е на 17" да ти кажем за размер

Повече от фен
    Град
    pllovdiv
    da qsno de ama toi iska da izpolzvame edni ot oneq ot 20st one touch i ne moga da se prestra6a d amu kaja interesuva6e me ima li golqma razlika v razmera na prezervativite

Не знам за LS, но за да не изпадате в кофти ситуации мога да ти препоръчам DUREX ULTRA LARGE

Голям фен
    Град
    Memphis
    zemi SPORTEX
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Guest
    Vzemi si RELEFNI prezervativi-mislq 4e gi ima v sex-shop-ovete-moje i po neta da si poru4a6.S relefnite e po gotino

Guest
    SAmo0 SPORTEX

Какви са тези глупости за размери на презервативите? ВЕрвайте ми, няма такова нещо, излъгали са ви брутално.
    Как ще стане така бе ... !
    Никога не е късно да станеш за резил.

ludi li ste s tiq SPORTEX
    dosega tri puti sam napravil greshkata da gi izpolzvam I TRITE puti sa se kusali...ot koito dva bqha na 1 put...slagam nqma i 3 min kusa se...slagam drug - kusa se

Guest
    Цитирай Първоначално написано от jerry_rsg
    Не знам за LS, но за да не изпадате в кофти ситуации мога да ти препоръчам DUREX ULTRA LARGE
    Добре ве приятел ако му е маллка пишката нали са сещаш че ще стане много кофти... за какво цакаш така момичето ?

Повече от фен
    Град
    някъде отвъд...
    Цитирай Първоначално написано от Ivan4o
    ludi li ste s tiq SPORTEX
    dosega tri puti sam napravil greshkata da gi izpolzvam I TRITE puti sa se kusali...ot koito dva bqha na 1 put...slagam nqma i 3 min kusa se...slagam drug - kusa se
    Ами като ги слагаш като дебил,как няма да се късат...Ползвам ги от повече от 3 месеца.Нито едн пропукал се.
    А презервативи копувам от година.Никога не съм попадала на различни размери
    А и за оребрените-кой тоз дето се изказа?!Мога ли да знам какво му е суперското?Аз никаква разлика не усетих,само дето беше по-малко овлажнен.
    Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...

ako prezervativa e ka4estven kakto i da go sloja nqma da se kusa

ti sq sha ma u4ish i kak da go slagam.. =D>

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от jerry_rsg
    Добре ве приятел ако му е маллка пишката нали са сещаш че ще стане много кофти... за какво цакаш така момичето ?
    То ако му е малка за какво изобщо е тази тема ... всичко ще му стане при този вариант!!!

Оффффф
    Guest
    Оффффф ма вие много ви боли главата ей вземи си гаджето отидете в шибаната аптека и си купете шибани презервативи

Голям фен
    Град
    Memphis
    Цитирай Първоначално написано от Оффффф
    Оффффф ма вие много ви боли главата ей вземи си гаджето отидете в шибаната аптека и си купете шибани презервативи
    =D> =D>
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Повече от фен
    Град
    някъде отвъд...
    Иванчо,стани на 13,научи се да четеш,прочети опътването и тогава пак ще си говорим...
    В 90% от случаите причината презерватива да се скъса е немарливостта при слагането му.Не си го измислям аз,статистика е.
    Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...

хей вземи от онези дето ги рекламираха по-рано хахах ) не че помня как се казваха де :P

Ekita az kogato sam bil na 13, ti si bila v nai-dobriq slu4ai na 9 tui 4e da ne ti razbira mnogo glavicata mi kaji kfot imash da kazvash po temata i do tam

[color=greenA we 4uvala sam ot priqtelki 4e SPORTEX naistina se kasat,nai-dobrite bili DUREX,ne 4e reklamiram,ama tva s itaka ][/color]

A we 4uvala sam ot priqtelki 4e SPORTEX naistina se kasat,nai-dobrite bili DUREX,ne 4e reklamiram,ama tva s itaka

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си