- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Opit s bademovo maslo.
mi tei i tei kosata mi e mn gadna poneje q boqdisvah 4erna i nqkyde bqh 4ela za bademovo maslo i i slojh pyrvo go vtrih v korenite posle po dyljinata na kosata i posle po krai6tata.i mislq utre sutrinta da se izmiq.dali 6te stane mazna ili hubava i zdrava nz kajete ako znaete pls da znam dali sq da q izmiq ili utre.
Пич гледаш мойто дупе,аз движа мойто дупе,ти искаш мойто дупе ако си балък ти аре чупи!
ТОГАВА ЗАЩО ПИШЕТЕ БЕ КУКЛИ!?!?!?!
на опаковката си пише, че трябва да престои 30 мин. косата ти няма да окапе ако я измиеш утре сутринта, но щом пише даден час, спазвай го..
алелуя.
Не то май на опаковката нищо не пище понеже бадемовото масло не е предназначено само за коса.Но наистина има ефект, тествано и доказано by meНо трябва да знаеш че от 1 път нищо няма да стане.Прави го 2 пъти седмично,в продължение на месец.
ама косичката.ако ти е мазничка малко трудно ще го измиеш,но ако е суха ще ти подейства мн добре \/
V aptekite li kade ima bademovo maslo i kolko struva![]()
No matter where you go, there they are...
a na mokra kosa li se slaga?izmita?ili predi towa?
1-2 лева в аптеките.Първоначално написано от _crazy_baby_
ami kosata mi e svryh suha i kakto ima edna prikazva "kato slama" az sno6ti dokat gledah edin film sym zaspala... i taq sutrin q izmih i stana po hubava i bez balsam pyk moje i da si vnu6avam znam li
mi to na opakovkata ni6to ne pi6ebilo za kozmeti4ni maski i tva e pi6e i nqkvi dr gluposti ama ne sa za kosa.i se pak misi na si4ki
Пич гледаш мойто дупе,аз движа мойто дупе,ти искаш мойто дупе ако си балък ти аре чупи!
6te si kupia i az ama sled kato se sloji nali posle kato stane vreme da go mahna kakvo da napravq da si izmiq kosata i sled tova kakto po normalniq na4in s shampoan li ?
No matter where you go, there they are...
molq wi kajeteeeeeeeee na mokra kosa li se slaga ili na suha?na izmita ili predi da si q izmiete go slagate?i posle s woda li samo go otmiwate ili sys 6ampoan?
на мойта листовка пише, че може да се прилага в чист вид за подхранване на косата, като може да се слага и на суха и на мокра, като и в двата случая трябва да предстои 30мин.
само че ако е мокра трябва да се завие в кърпа
алелуя.
а трябва ли да измита косатаПървоначално написано от i'm so excited!
daaa slaga se na 4ista kosa!Първоначално написано от Анонимко
a ne moje li predi da si q izmiq da go sloja?imah predwid posle s 6apoan dali trqbwa da se otmiwa ,ako e na 4istaПървоначално написано от Desiiiiii