- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- podaryk za rd
abe hora, edna priqtelka ima skoro rojden den i se 4udq ko da i podarq apak ne e prosto priqtelka a e dosta specialna za men, apak ne iskam da e ne6to kato na vseki drug rd-naprimer plu6ena igra4ka ili ne6to takova, ako nqkoi mi pomogne 6te sam mu bezkraino blagodaren
Az specialno mnogo shte se izkefq,ako mi podarqt nakakvo jivotinche-milsq,che e mnogo originalno![]()
dobre de, ako primerno imate gadje/momi4e/, kakvo bihte i podarili vie, da imam nekva predstava 6tot ni6to ne moga da izmislq apak iskam da q iznenadam s ne6to hubavo![]()
ми някой много хубав парфюм............някое коте,куче(зависи какво обича)може и друго животно,............някоя секси блуза.......нещо което да е в крак с модата
I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(
Скачай,че ще те изплющъ!
ave napravo v 4udo se vijdam ve4e i....misleh da e nqkoe biju i ba6 na rd-to da i go podarq i ako da bade ne6to kato predlagane/ ne za svatba de/ ama mi se vijda mn iztyrkano ili de da znam kat v sapunen serial......offf nz..trq da pomislq pak ama ne se se6tam ve4e kvo da e![]()
ave pra6tam edna limuzina da q zemi i .........natatyk 6te go izmislq![]()
Gamolama
=D>
Ти я позвнаваш и знаеш какво харесва и по какво си пада,така че можеш и сам да избереш.Например ние момичетата много харесваме плюшени играчки и с подаръкща и някакво цвете.
Моя ми подари много хубав пръстен за РД въпреки ,че не го празнувахМного се зарадвах.
Кажи ми на колко години става?
naistina shte se zaradva na nqkakvo biju.na men sa mi podarqvali mnogo neshta i nai-mnogo se kefq kogato gadjeto mi podari grivna,prusten ili sindjirche s mnogo mnogo lubov![]()
absoliutnoПървоначално написано от KpuCeTo
podkrepqm mnenieto ti :P
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
abe i az zasega sam se spql na prasten, ama ne mi e gadje/pone za sega de/ i nz kvo 6te si pomisli abe mai tva 6te e![]()