- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Лесбийки сме :)
Ние сме две приятелки, които от доста време се познаваме и то мога да кажа че много добре. И изведнуж незнам какво ни стана и решихме, че много си допадаме и ..... разбирате какво стана) . Само, че и тук идва проблема.. има доста хора, които не одобряват това между нас. Искам да кава, че много от нашите познати не ни подкрепят иначе има и такива които много държат на нас и се радваме за тяхното мнение. От страна на родителите ни, също намерихме подкрепа.. Те са съвремени родители такива.. малко хипита си падат. Но иначе двете сме си много щастливи и много се обичкаме
. Вие какво ще кажете?
ми много се радвам за вас........съшо така че го показвате и не се криете е похвално..........шапка Ви свалям момичета!!!!!!
I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(
Скачай,че ще те изплющъ!
Emi ako temata ne e ebavka.. Shte vi kaja samo che se radvam za vas.. i da ne vi puka ot pogledite zli.. Gledaite si vas i se kefete shtoto jivota e kratyk![]()
=D>Първоначално написано от Lorein
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Ами браво на вас,че не се влияете от мнението на хората.Много е важно,че родителите ви са ви подкрепили,а не да се карат с вас.
na sa6toto mnenie sam!Първоначално написано от lost_girl
Очите ти са пълни с топлина но тя не може никак да ме стопли,тои беше лятото а ти си есента...
Наречете ме старомодна,но аз не одобрявам такива връзки.
...глезли... нямате си друга работа....
Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!
95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !
сладуранимного хубаво, че сте се намерили
POnqkoga stoq i mislq...
drug pat samo stoq.....
(Me4o nyX)
Каква ли щеше да е реакцията ви ако темата беше 'Педали сме' ?
Въпроса е реторичен, не се хабете да отговаряте...![]()
Ако ти бях родител, щеше да изядеш такъв бой от мен, че повече да не си помислиш! СМЪРТ ЗА ПЕДАЛИТЕ И ЛЕЗБИЙКИТЕ!!!
Сатаната е пич.
Xa-xa-xamilichkite te!Svarshiha li se momchetata,ta preminahte kam jensko?!?Ili prosto vse oshte ne ste bili s momche i za tova taka si vi po-haresva-dvechkite,kolko zabavno samo =D> Ako ste probvali s momche,edva li shte imate takiva naklonnosti(vapreki che vseki chovek si e razlichen-na edin mu haresva edno,na drug-drugo),zashtoto useshtaneto da si s momche ne moje da se sravni s nishto drugo,a edva li edno mmiche bi moglo da ti dostavi takova udovolstvei,kakvoto edno momche,no kakto i da e,nqma kakvo da obqsnqvam,vseki ima pravo da napravi svoq lichen izbor-vie ste go napravili i kakvo drugo da vi kaja,osven"chestito"
![]()
Ako vi trqbva nqkoi krasiv pi4 da se pozablqvate...bih do6ul da vi opravq i dvete.![]()
Аз мисля,че е хубаво,че ви подкрепят и вие сте щастливи,но аз просто НЕ съм такава...
ami ako poglednem sas savremenni o4i-e ne6to normalno,no pove4eto xora bixa go prieli za stranno i nenormalno,no vse pak....6tom se obi4ate tolkova mnogo....badete zaedno i ne obry6taite vnimanie na xorskite prikazki,za6toto v po-golqmata 4ast ot slu4aite xorata sa nastroeni zlonamereno.ne odobrqvam takav vid vzaimootno6eniq,no ne gi i kritikuvam,za6toto samo Gospod ima pravo da sydi,nali taka?
obi4am strastno,no ako me lajat-stava opasno!
Хората са настроени така,защото нали знаете че всеки който е различен бива критикуван и упрекван за това,което е!Но щом ви е хубаво заедно и най-вече имате подкрепата на най-близките си хора(родителите) няма от какво да се притеснявате.Хубаво е че не се срамувате да покажете това което сте.Кво да кажа...Бъдете щастливи и всичко най- хубаво![]()
Брово че ви поткрепят,но аз лично не поткрепям токова нещо,може да съм старомодна или каквато и да било но аз съм твърдо против, за мен съществува само мъж с жена,не жена с жена или мъж с мъж,но това е мое лично мнение.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
И защо щеше да си биеш детето? Само, защото е привлечен/привлечена от човек със същия пол???Ако ти бях родител, щеше да изядеш такъв бой от мен, че повече да не си помислиш! СМЪРТ ЗА ПЕДАЛИТЕ И ЛЕЗБИЙКИТЕ!!!
Такива коментари, като твоя, според мен, са напълно излишни![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Ако наистина се обичате - да не ви пука за хорското мнение...
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
Az ne udobriavam takiva vruzki.Vse pak naselenieto triabva da se produljava.
izkliu4itelno se radvam za vas,osobeno,4e ne se vliqete ot 4ujdoto mnenie-a tova,4e roditelite vi podkrepqt........hm.... zavijdam vi :P br girlsi smao edno shte kaja
t edna,dve ili pove4e takiva vruzki naselenieto nqma da se spre
![]()
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
Аз съ 50/50 за тази връзка!Незнам, нямам мнение !Мисля че ако ви вида ще сте ми сладки!Абе незнам!
Да не ви пУУУУка кво ви говорят зложелателите!![]()
Първоначално написано от lost_girl
Аз пък панталони ви свалям,другото го вдигам,хехехехе
You know, we always called each other good fellas. Like you said to, uh, somebody:You're gonna like this guy. He's all right. He's a good fella. He's one of us. You understand? We were good fellas. Wiseguys.
jiveite si jivota i da ne vi puka 4e horata govorat daje sega po-lesno 6e razberete koi sa vi istinski priqteli![]()
Ако искаш да видиш пеперуди, ще трябва да изтърпиш няколко гъсеници