.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 51
    Guest

Лесбийки сме :)

Ние сме две приятелки, които от доста време се познаваме и то мога да кажа че много добре. И изведнуж незнам какво ни стана и решихме, че много си допадаме и ..... разбирате какво стана ) . Само, че и тук идва проблема.. има доста хора, които не одобряват това между нас. Искам да кава, че много от нашите познати не ни подкрепят иначе има и такива които много държат на нас и се радваме за тяхното мнение. От страна на родителите ни, също намерихме подкрепа.. Те са съвремени родители такива.. малко хипита си падат. Но иначе двете сме си много щастливи и много се обичкаме . Вие какво ще кажете?

Повече от фен
    ми много се радвам за вас........съшо така че го показвате и не се криете е похвално..........шапка Ви свалям момичета!!!!!!
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Emi ako temata ne e ebavka.. Shte vi kaja samo che se radvam za vas.. i da ne vi puka ot pogledite zli.. Gledaite si vas i se kefete shtoto jivota e kratyk

Има една мисъл: "Живей за хората, а не за мнението им!"
    А иначе и аз ви поздравявам, че не се страхувате да показвате чувствата си! Желая ви светло бъдеще без проблеми!

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    Цитирай Първоначално написано от Lorein
    Има една мисъл: "Живей за хората, а не за мнението им!"
    А иначе и аз ви поздравявам, че не се страхувате да показвате чувствата си! Желая ви светло бъдеще без проблеми!
    =D>
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Мега фен Аватара на koalka
    Ами браво на вас,че не се влияете от мнението на хората.Много е важно,че родителите ви са ви подкрепили,а не да се карат с вас.

Цитирай Първоначално написано от lost_girl
    ми много се радвам за вас........съшо така че го показвате и не се криете е похвално..........шапка Ви свалям момичета!!!!!!
    na sa6toto mnenie sam!
    Очите ти са пълни с топлина но тя не може никак да ме стопли,тои беше лятото а ти си есента...

Голям фен Аватара на thirteen
    Наречете ме старомодна,но аз не одобрявам такива връзки.

...глезли... нямате си друга работа....
    Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!

95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !

Повече от фен
    Град
    Nqkade na iztok
    сладурани много хубаво, че сте се намерили
    POnqkoga stoq i mislq...
    drug pat samo stoq.....
    (Me4o nyX)

t3h X
    Guest
    Каква ли щеше да е реакцията ви ако темата беше 'Педали сме' ?
    Въпроса е реторичен, не се хабете да отговаряте...

Град
    Градът на кауните!
    Ако ти бях родител, щеше да изядеш такъв бой от мен, че повече да не си помислиш! СМЪРТ ЗА ПЕДАЛИТЕ И ЛЕЗБИЙКИТЕ!!!
    Сатаната е пич.

Супер фен
    Xa-xa-xa milichkite te!Svarshiha li se momchetata,ta preminahte kam jensko?!?Ili prosto vse oshte ne ste bili s momche i za tova taka si vi po-haresva-dvechkite,kolko zabavno samo =D> Ako ste probvali s momche,edva li shte imate takiva naklonnosti(vapreki che vseki chovek si e razlichen-na edin mu haresva edno,na drug-drugo),zashtoto useshtaneto da si s momche ne moje da se sravni s nishto drugo,a edva li edno mmiche bi moglo da ti dostavi takova udovolstvei,kakvoto edno momche,no kakto i da e,nqma kakvo da obqsnqvam,vseki ima pravo da napravi svoq lichen izbor-vie ste go napravili i kakvo drugo da vi kaja,osven"chestito"

Guest
    Ako vi trqbva nqkoi krasiv pi4 da se pozablqvate...bih do6ul da vi opravq i dvete.

Супер фен
    Аз мисля,че е хубаво,че ви подкрепят и вие сте щастливи,но аз просто НЕ съм такава...

ami ako poglednem sas savremenni o4i-e ne6to normalno,no pove4eto xora bixa go prieli za stranno i nenormalno,no vse pak....6tom se obi4ate tolkova mnogo....badete zaedno i ne obry6taite vnimanie na xorskite prikazki,za6toto v po-golqmata 4ast ot slu4aite xorata sa nastroeni zlonamereno.ne odobrqvam takav vid vzaimootno6eniq,no ne gi i kritikuvam,za6toto samo Gospod ima pravo da sydi,nali taka?
    obi4am strastno,no ako me lajat-stava opasno!

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Хората са настроени така,защото нали знаете че всеки който е различен бива критикуван и упрекван за това,което е!Но щом ви е хубаво заедно и най-вече имате подкрепата на най-близките си хора(родителите) няма от какво да се притеснявате.Хубаво е че не се срамувате да покажете това което сте.Кво да кажа...Бъдете щастливи и всичко най- хубаво

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Брово че ви поткрепят,но аз лично не поткрепям токова нещо,може да съм старомодна или каквато и да било но аз съм твърдо против, за мен съществува само мъж с жена,не жена с жена или мъж с мъж,но това е мое лично мнение.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Ако ти бях родител, щеше да изядеш такъв бой от мен, че повече да не си помислиш! СМЪРТ ЗА ПЕДАЛИТЕ И ЛЕЗБИЙКИТЕ!!!
    И защо щеше да си биеш детето? Само, защото е привлечен/привлечена от човек със същия пол???
    Такива коментари, като твоя, според мен, са напълно излишни
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Ако наистина се обичате - да не ви пука за хорското мнение...
    За да остане природа

//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;

Повече от фен
    Az ne udobriavam takiva vruzki.Vse pak naselenieto triabva da se produljava.

izkliu4itelno se radvam za vas,osobeno,4e ne se vliqete ot 4ujdoto mnenie-a tova,4e roditelite vi podkrepqt........hm.... zavijdam vi :P br girls i smao edno shte kajat edna,dve ili pove4e takiva vruzki naselenieto nqma da se spre
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Повече от фен
    Град
    Ако всичко свърши утре..искам да знаеш,че днес аз те обичам...
    Аз съ 50/50 за тази връзка!Незнам, нямам мнение !Мисля че ако ви вида ще сте ми сладки!Абе незнам!
    Да не ви пУУУУка кво ви говорят зложелателите!

"I`m RiCh You`Re a BiTCh"
    ЦЪкНи ТуК ! {}

Фен Аватара на SickBoy
    Град
    Леко вдясно от Господ
    Цитирай Първоначално написано от lost_girl

Аз пък панталони ви свалям,другото го вдигам,хехехехе
    You know, we always called each other good fellas. Like you said to, uh, somebody:You're gonna like this guy. He's all right. He's a good fella. He's one of us. You understand? We were good fellas. Wiseguys.

jiveite si jivota i da ne vi puka 4e horata govorat daje sega po-lesno 6e razberete koi sa vi istinski priqteli
    Ако искаш да видиш пеперуди, ще трябва да изтърпиш няколко гъсеници

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си