.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 51

Град
    Бургас
    радвам се за вас момичета,ако наистина се обичате няма нищо лошо да сте заедно,макар някои да са против това,но да не ви пука кой какво мисли.Желая ви всичко най-хубаво и бъдете щастливи \/

Guest

Re: Лесбийки сме :)

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ние сме две приятелки, които от доста време се познаваме и то мога да кажа че много добре. И изведнуж незнам какво ни стана и решихме, че много си допадаме и ..... разбирате какво стана ) . Само, че и тук идва проблема.. има доста хора, които не одобряват това между нас. Искам да кава, че много от нашите познати не ни подкрепят иначе има и такива които много държат на нас и се радваме за тяхното мнение. От страна на родителите ни, също намерихме подкрепа.. Те са съвремени родители такива.. малко хипита си падат. Но иначе двете сме си много щастливи и много се обичкаме . Вие какво ще кажете?
    qkoooo!mn vi se kefq!shtom vi e dobre,prodyljavaite taka.

Вик
    Guest
    Тъпооо ... егати скуката ... който го е написал това е мн изтрещтел!!!

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Цитирай Първоначално написано от thirteen
    Наречете ме старомодна,но аз не одобрявам такива връзки.

Повече от фен
    Град
    pllovdiv
    kakvo da kajem -OBI4AITE SE!

Guest
    bravo na vas!!!!!!

Повече от фен
    Град
    Ниее сме на всекии километъъър... хлъц ! :D
    ...Бъдете щастливи и всичко най- хубаво

kefete se i za nas
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Фен
    Град
    В нас ;)
    Не може да ме впечатли такава връзка ..

epa tq ne e za vpe4atlenie
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Град
    bani6ora

ujas

vie ne ste dobre.kak moje 2 dobri pr da se...celuvata...ta tova e gmusna rabota
    rozata miri6e,stubloto i bode,a na listata pi6e "OBI4AM TE"

obi4am_iceto
    Guest
    tvarde gadno mi zvu4i tva!4esno kazano tova si e otklonenie ot glavniq mozak.no 6tom taka vi e dobre vsepak jivota si e va6!

ne se surdete ama az kato vidq takova ne6to i po4vam da se gur4a ot smeh
    По-добре да си обичан,от колкото да обичаш!

2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си.

Фен
    Град
    Pazardjik
    spored men e naistina dobre 4e ne kriete vrazkata si ot nikoi ne trqbva da vi puka ako nqkoi vi obijda na taq tema ama ako e poznat prosto se opitaite da pogovorite s nego sq gledah to4no takav film za dve jeni koito se vlubvat i nikoi da vi kaja ne im napravi zabelejka nito im se podigrava6e mn e hubavo 4e ste se namerili 4e nqma mnogo kato vas bez da se obijdate estestveno

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Цитирай Първоначално написано от Black_Cat
    ne se surdete ama az kato vidq takova ne6to i po4vam da se gur4a ot smeh
    това си е верно =D> =D>
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    =D> браво! важното е да сте щастливи!

Град
    Градът на кауните!
    Между другото, като се опъвате, помолете баща ви да снима. После качете филмчето в дата.бг. Мога да ви предоставя акаунт, ако искате.
    Сатаната е пич.

Град
    "Българска армия"
    Цитирай Първоначално написано от JiMiTo
    ...глезли... нямате си друга работа....
    Това найстина са лигави прищявки!

Цитирай Първоначално написано от Рокендрол шматка
    Ако ти бях родител, щеше да изядеш такъв бой от мен, че повече да не си помислиш!
    Ако синът ми след време (ако животът се извърти така, че да имам дежа) е педал или дъщерями се 'чука' с момичета ще ги изгоня от дома си! Да, старомоден съм и такива са разбиранията ми ... но помислете. Не е нормално!

П.С. Знам, че сега ще получа много упреци, но не съм написъл поста, за да засегна някой или да се заяждам, а просто за да изразя мнение!

Голям фен Аватара на thirteen
    Цитирай Първоначално написано от CSKA1948
    Цитирай Първоначално написано от JiMiTo
    ...глезли... нямате си друга работа....
    Това найстина са лигави прищявки!

Цитирай Първоначално написано от Рокендрол шматка
    Ако ти бях родител, щеше да изядеш такъв бой от мен, че повече да не си помислиш!
    Ако синът ми след време (ако животът се извърти така, че да имам дежа) е педал или дъщерями се 'чука' с момичета ще ги изгоня от дома си! Да, старомоден съм и такива са разбиранията ми ... но помислете. Не е нормално!

П.С. Знам, че сега ще получа много упреци, но не съм написъл поста, за да засегна някой или да се заяждам, а просто за да изразя мнение!
    Не се правете,на много широко скроени и не си мислете,че един ден ако ви изненада вашата дъщеря с подобно нещо ще я подкрепите.Дълбоко се лъжете..
    Тва са еденици хора и незнам какви родители имат тези девойки ...
    Жената е съзнадена за мъжа.Природата е такава...,+ и - ... да ви имам кривите разбирания.На къде отива тоя свят..разврат.

Цитирай Първоначално написано от t3h X
    Каква ли щеше да е реакцията ви ако темата беше 'Педали сме' ?
    Въпроса е реторичен, не се хабете да отговаряте...
    ха верно

CECO_NOVAK
    Guest

xa

ami radvam se za vas

Guest
    x1x nz az sam mom4e i mn se kefq na lezbiiki nqm ni6to protiv tqh oba4e mrazq pedalite naprao mi ide gi izbiq si4kite

we ostavete momi4etata da si se radvat,ne stiga 4esa 6tastlivi,pfuu nqmate si druga rabota,a samo da kritikuvate,koito e protiv e da vdigne edna sta4ka :P

Град
    "Българска армия"
    Цитирай Първоначално написано от luda`flirtajika
    we ostavete momi4etata da si se radvat,ne stiga 4esa 6tastlivi,pfuu nqmate si druga rabota,a samo da kritikuvate,koito e protiv e da vdigne edna sta4ka :P
    Опааа сега май ти критикуваш. Като искат да ги оставим на мира да не са поствали тази тема в този форум! След като тя вече е тук всеки потребител може свободно да изрази своето мнение по върпоса. Това, че моето мнение не съвпада с твоето или с на който и да било изобщо не ме интересува! За мен не е нормално и по-горе съм обяснил защо ... това е!

Аре със здраве

Супер фен
    Ай честито да ви е!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си