- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Лесбийки сме :)
радвам се за вас момичета,ако наистина се обичате няма нищо лошо да сте заедно,макар някои да са против това,но да не ви пука кой какво мисли.Желая ви всичко най-хубаво и бъдете щастливи \/
qkoooo!mn vi se kefq!shtom vi e dobre,prodyljavaite taka.Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
Тъпооо ... егати скуката ... който го е написал това е мн изтрещтел!!!
kakvo da kajem -OBI4AITE SE!![]()
bravo na vas!!!!!!
...Бъдете щастливи и всичко най- хубаво
![]()
kefete se i za nas
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
epa tq ne e za vpe4atlenie![]()
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
vie ne ste dobre.kak moje 2 dobri pr da se...celuvata...ta tova e gmusna rabota![]()
rozata miri6e,stubloto i bode,a na listata pi6e "OBI4AM TE"
tvarde gadno mi zvu4i tva!4esno kazano tova si e otklonenie ot glavniq mozak.no 6tom taka vi e dobre vsepak jivota si e va6!
ne se surdete ama az kato vidq takova ne6to i po4vam da se gur4a ot smeh![]()
По-добре да си обичан,от колкото да обичаш!
2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си.
spored men e naistina dobre 4e ne kriete vrazkata si ot nikoi ne trqbva da vi puka ako nqkoi vi obijda na taq tema ama ako e poznat prosto se opitaite da pogovorite s nego sq gledah to4no takav film za dve jeni koito se vlubvat i nikoi da vi kaja ne im napravi zabelejka nito im se podigrava6e mn e hubavo 4e ste se namerili 4e nqma mnogo kato vas bez da se obijdate estestveno
това си е верно =D> =D>Първоначално написано от Black_Cat
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
=D> браво! важното е да сте щастливи!
Между другото, като се опъвате, помолете баща ви да снима. После качете филмчето в дата.бг. Мога да ви предоставя акаунт, ако искате.
Сатаната е пич.
Първоначално написано от thirteen
Това найстина са лигави прищявки!Първоначално написано от JiMiTo
Ако синът ми след време (ако животът се извърти така, че да имам дежа) е педал или дъщерями се 'чука' с момичета ще ги изгоня от дома си! Да, старомоден съм и такива са разбиранията ми ... но помислете. Не е нормално!Първоначално написано от Рокендрол шматка
П.С. Знам, че сега ще получа много упреци, но не съм написъл поста, за да засегна някой или да се заяждам, а просто за да изразя мнение!
Не се правете,на много широко скроени и не си мислете,че един ден ако ви изненада вашата дъщеря с подобно нещо ще я подкрепите.Дълбоко се лъжете..Първоначално написано от CSKA1948
Тва са еденици хора и незнам какви родители имат тези девойки ...
Жената е съзнадена за мъжа.Природата е такава...,+ и - ... да ви имам кривите разбирания.На къде отива тоя свят..разврат.
ami radvam se za vas![]()
x1x nz az sam mom4e i mn se kefq na lezbiiki nqm ni6to protiv tqh oba4e mrazq pedalite naprao mi ide gi izbiq si4kite
we ostavete momi4etata da si se radvat,ne stiga 4esa 6tastlivi,pfuu nqmate si druga rabota,a samo da kritikuvate,koito e protiv e da vdigne edna sta4ka :P
Опааа сега май ти критикуваш. Като искат да ги оставим на мира да не са поствали тази тема в този форум! След като тя вече е тук всеки потребител може свободно да изрази своето мнение по върпоса. Това, че моето мнение не съвпада с твоето или с на който и да било изобщо не ме интересува!Първоначално написано от luda`flirtajika
За мен не е нормално и по-горе съм обяснил защо ... това е!
Аре със здраве![]()
Ай честито да ви е!![]()