.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31
    Повече от фен

Според Вас....

Според Вас кое е най-лошото човешко качество и може ли то да се премахне?
    Сорка е ако имало вече такава тема,нз!
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    ами..според мен - Лицемерието !
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Лицемерие, алчност, лъжа и завист!

Супер фен
    Nai-mnogo mrazq lujata,licemerieto i zavistta.Neznam dali moje da se premahne,zavisi ot samiq chovek-ako se osuznae navreme i ima dostatuchno silna volq moje i da se promeni,vupreki che e kazano:"Vulkut kozinata si meni,no nrava nikoga".......

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Sexapilna_kukla
    Nai-mnogo mrazq lujata,licemerieto i zavistta.Neznam dali moje da se premahne,zavisi ot samiq chovek-ako se osuznae navreme i ima dostatuchno silna volq moje i da se promeni,vupreki che e kazano:"Vulkut kozinata si meni,no nrava nikoga".......
    напълно съм сагласна с теб!!!!!!!
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

Sexapilna_kukla написа:

ТОЧНО

Фен
    Град
    Sofia
    opredeleno licemerieto i lajata..... ne ponasqm takiva hora.... a za premahvaneto - mislq 4e da , moje! no tova si zavisi ot 4oveka . v pove4eto slu4ai , ne se premahvat
    Ti vqrva6 v lubovta sled jivota , nali?
    A vqrva6 li v jivota sled lubovta?

Повече от фен
    това с мн яко

http://www.hotelbg.net/OKOTO_NA_BOG.htm

Скачай,че ще те изплющъ!

Мега фен Аватара на koalka
    Лицемерие и завист!Но те са толкова много лошите качества,че не мога всички да ги изброя.

Лицемерието най вече,а не мисля че може да се премахне напълно!
    Baby,please!You know that i loved you...But you didnt....now i dont care about you!Just go away...

Ами мисля че е лицемерието,но и завистливостта също ме дразни много.

А пък темата е за 1 качество и ако трябва да посоча само едно,то това е лицемерието.

Непрекъснатият страх.
    Life is a series of rooms. What really matters is with whom you're stuck with in one.

dvuli4ieto, zavistta, omrazata kym drugite, lyjata ...

Ами аз да кажа само, че всички тези качества са лоши, но ако трябва да избера само едно, то ще е завистта! Никой човек няма да лицемерничи, ако не завижда на някой; никой няма да лъже, ако не завижда; никой няма да мрази, ако не завижда; никой няма да иска нещо повече, ако не завижда. Никой няма и да се страхува, ако знае, че никой няма да направи нещо, воден от завистта! Не знам дали ме разбрахте, но това е моето мнение!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Lorein
    Ами аз да кажа само, че всички тези качества са лоши, но ако трябва да избера само едно, то ще е завистта! Никой човек няма да лицемерничи, ако не завижда на някой; никой няма да лъже, ако не завижда; никой няма да мрази, ако не завижда; никой няма да иска нещо повече, ако не завижда. Никой няма и да се страхува, ако знае, че никой няма да направи нещо, воден от завистта! Не знам дали ме разбрахте, но това е моето мнение!
    много добре го каза =D> =D> =D> =D> =D>

Скачай,че ще те изплющъ!

Голям фен
    Завист.

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Стремежът да се сравняваш винаги с другите и да не те интересува колко зле си ти, а да се вълнуваш само колко са затънали те...
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

licemerieto i zavista,dvuli4ieto,al4nosta.... takiva hora okolo men NEEE !!! drugite-dobre doshli :P
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Guest
    abe mn mi e interesno kak vsi4ki kazvat 4e mrazqt al4nosta, licemerieto, lujata i tn a ima tolkova mn licemeri, lujci i pro4iE po sFeta

est,4e ima :P,no ne vsi4ki sa
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Фен
    Град
    Между Ада и Рая...
    Лъжата, лицемерието и алчността......а и в последно време съм намразила много когато някои се лигави...

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Лицемерие и завист!Но те са толкова много лошите качества,че не мога всички да ги изброя.
    дам.. нечестността също.
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Фен
    Град
    В нас ;)
    не е ли по-добре да търсим в хората добрите качества, а не недостатъците .. ?

Guest
    мен много ме дразнят самовлюбените!

Guest
    Средно на час ВСЕКИ човек лъже около 10 пъти...Или нещо подобно беше.. Този факт го пиша за тези които казаха че мразели лъжци,лицемери и т.н.Но човекът си е човек така че всеки от нас притежава от всички възможни добродетели и недостатъци, но различно развити при всеки.Важното е човек да се стреми към най-доброто!
    Аз лично също мразя лъжата, но без нея не може.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си