- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Според Вас....
Според Вас кое е най-лошото човешко качество и може ли то да се премахне?
Сорка е ако имало вече такава тема,нз!
I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(
Скачай,че ще те изплющъ!
ами..според мен - Лицемерието !
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Nai-mnogo mrazq lujata,licemerieto i zavistta.Neznam dali moje da se premahne,zavisi ot samiq chovek-ako se osuznae navreme i ima dostatuchno silna volq moje i da se promeni,vupreki che e kazano:"Vulkut kozinata si meni,no nrava nikoga".......
напълно съм сагласна с теб!!!!!!!Първоначално написано от Sexapilna_kukla
![]()
I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(
Скачай,че ще те изплющъ!
Sexapilna_kukla написа:
Nai-mnogo mrazq lujata,licemerieto i zavistta.Neznam dali moje da se premahne,zavisi ot samiq chovek-ako se osuznae navreme i ima dostatuchno silna volq moje i da se promeni,vupreki che e kazano:"Vulkut kozinata si meni,no nrava nikoga".......
ТОЧНО![]()
opredeleno licemerieto i lajata..... ne ponasqm takiva hora.... a za premahvaneto - mislq 4e da , moje!no tova si zavisi ot 4oveka . v pove4eto slu4ai , ne se premahvat
Ti vqrva6 v lubovta sled jivota , nali?
A vqrva6 li v jivota sled lubovta?
това с мн яко
http://www.hotelbg.net/OKOTO_NA_BOG.htm
Скачай,че ще те изплющъ!
Лицемерие и завист!Но те са толкова много лошите качества,че не мога всички да ги изброя.
Лицемерието най вече,а не мисля че може да се премахне напълно!![]()
Baby,please!You know that i loved you...But you didnt....now i dont care about you!Just go away...
Ами мисля че е лицемерието,но и завистливостта също ме дразни много.
А пък темата е за 1 качество и ако трябва да посоча само едно,то това е лицемерието.![]()
Непрекъснатият страх.
Life is a series of rooms. What really matters is with whom you're stuck with in one.
dvuli4ieto, zavistta, omrazata kym drugite, lyjata ...
Ами аз да кажа само, че всички тези качества са лоши, но ако трябва да избера само едно, то ще е завистта! Никой човек няма да лицемерничи, ако не завижда на някой; никой няма да лъже, ако не завижда; никой няма да мрази, ако не завижда; никой няма да иска нещо повече, ако не завижда. Никой няма и да се страхува, ако знае, че никой няма да направи нещо, воден от завистта! Не знам дали ме разбрахте, но това е моето мнение!![]()
много добре го каза =D> =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от Lorein
Скачай,че ще те изплющъ!
Стремежът да се сравняваш винаги с другите и да не те интересува колко зле си ти, а да се вълнуваш само колко са затънали те...
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
licemerieto i zavista,dvuli4ieto,al4nosta....takiva hora okolo men NEEE !!!
drugite-dobre doshli :P
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
abe mn mi e interesno kak vsi4ki kazvat 4e mrazqt al4nosta, licemerieto, lujata i tn a ima tolkova mn licemeri, lujci i pro4iE po sFeta![]()
est,4e ima :P,no ne vsi4ki sa![]()
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
Лъжата, лицемерието и алчността......а и в последно време съм намразила много когато някои се лигави...
не е ли по-добре да търсим в хората добрите качества, а не недостатъците .. ?![]()
мен много ме дразнят самовлюбените!
Средно на час ВСЕКИ човек лъже около 10 пъти...Или нещо подобно беше.. Този факт го пиша за тези които казаха че мразели лъжци,лицемери и т.н.Но човекът си е човек така че всеки от нас притежава от всички възможни добродетели и недостатъци, но различно развити при всеки.Важното е човек да се стреми към най-доброто!
Аз лично също мразя лъжата, но без нея не може.
![]()