.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от lost_girl
    Цитирай Първоначално написано от Lorein
    Ами аз да кажа само, че всички тези качества са лоши, но ако трябва да избера само едно, то ще е завистта! Никой човек няма да лицемерничи, ако не завижда на някой; никой няма да лъже, ако не завижда; никой няма да мрази, ако не завижда; никой няма да иска нещо повече, ако не завижда. Никой няма и да се страхува, ако знае, че никой няма да направи нещо, воден от завистта! Не знам дали ме разбрахте, но това е моето мнение!
    много добре го каза =D> =D> =D> =D> =D>
    Napylno sym syglasna

Повече от фен
    Град
    pllovdiv
    glupostta-v smisal v momentite kogato sme izcqlo podvlastni na emociqta i kogato v stremeja si da spe4elim pove4e gubim tova koeto imame a posle azbrali gre6kite popadame v samosajaleniq i pravim otnovo sa6tite gre6ki

Лицемерие, алчност, лъжа и завист!
    i az takamislq no bih dobavila i neblagodarnosta!
    Очите ти са пълни с топлина но тя не може никак да ме стопли,тои беше лятото а ти си есента...

Град
    gotiniq grad
    az mrazq kypirva4estvoto al4nosta nedostataka da si фурнаджиска лопата i predatelstvoto

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от lost_girl
    Ами аз да кажа само, че всички тези качества са лоши, но ако трябва да избера само едно, то ще е завистта! Никой човек няма да лицемерничи, ако не завижда на някой; никой няма да лъже, ако не завижда; никой няма да мрази, ако не завижда; никой няма да иска нещо повече, ако не завижда. Никой няма и да се страхува, ако знае, че никой няма да направи нещо, воден от завистта! Не знам дали ме разбрахте, но това е моето мнение!
    много добре го каза =D> =D> =D> =D> =D>
    Napylno sym syglasna

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    мисля, че е егоизмът... притежава го почти (да не кажа всеки), само че в различно количество и всички останали лоши качества произтичат именно от него
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си