.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    vGz
    Guest

Първа среща

Значи, досега не съм имал среща с момиче.
    Харесвам едно момиче и мисля да я поканя да излезем, само че имам един проблем - не знам как да се държа и за какво да говоря.
    Помогнете ми!

Бих искал да разкажете за една ваша първа среща, за какво сте си говорили, какво сте правили и т.н. и най-важното - как подхожда момчето.

Благодаря предварително!

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    Начи първо.. има хиляда такива теми.
    Второ.. и да ти разкажа какво? Ще следваш стриктно това,което ти кажа ли? Бъди себе си и не се превземай.. говорете си общи приказки / например какво обича да правии бла бла , братя сестри.. / поинтересувай се от нея Е,разказвай и за себе си разбира се.
    Сега,аз лично не обичам да ме целуват на първата среща,но тва си е индивидуално.. аз те съветвам щом ти е за първи път да не избързваш.. то ще си дойде от себе си
    И още кво.. не се сдухвай Флиртувай с нея,прави и намеци,накарай я да разбере,че не ти е безразлична.
    Успех
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Мега фен Аватара на koalka
    Най-важното е да бъдеш естествен и да не се правиш на идиот.Говорете си за общи теми,прави и комплименти и т.н.Всичко ще ти дойде отвътре.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Най-важното е да бъдеш естествен и да не се правиш на идиот.Говорете си за общи теми,прави и комплименти и т.н.Всичко ще ти дойде отвътре.
    и аз това мисля
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

SARI
    Guest
    ми какво дръж се така както все едно не си на среща и си бъди ти колкото и "обикновен" да си мислиш че си

уепех

vGz
    Guest
    Само да вметна, че съм изчел повечето такива теми и навсякъде се повтаря едно и също нещо - "бъди себе си", "бъди естествен". Това го разбрах, но все още се чувствам някак несигурен.
    Затова помолих за нещо различно - да разкажете за ваша първа среща...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от vGz
    Само да вметна, че съм изчел повечето такива теми и навсякъде се повтаря едно и също нещо - "бъди себе си", "бъди естествен". Това го разбрах, но все още се чувствам някак несигурен.
    Затова помолих за нещо различно - да разкажете за ваша първа среща...
    Аммм то не беше първа среща ,защото в school станахме гаджета и той ме беше изпратил до автобусната спирка.Така,че ще опиша една втора-трета среща.
    Говорихме си,хапнахме,целувахме се,правихме си кефа

Супер фен Аватара на maybelline
    А при мен не беше точно среща,ами по-скоро приятелско излизане Момчето се държа нормално,както съм му свикнала от училище.Бяхме на кино,той купи пуканките и заедно ядохме от тях.От време на време правеше по някой коментар на филма,с който ме разсмиваше.Откакто станахме гаджета,сме ходили на кино 2-3 пъти,защото по време на филма често се целувахме и накрая разбрахме,че почти не гледаме филма

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си