.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: KUm momcite!

Guest

KUm momcite!

Q kajete sa prechi li vi zvuka, koito ponqkoga izdavat "kotetata" na jenite dokato pravite sex

То за тоз звук не са виновни жените.

Фен
    Град
    Iowa
    кви котета кви 5 лева ????

Guest
    Kvi sa tiq murafeti za kotki i koteta?Za zvuka si vinoven ti-6toto kato ti e malak i ne moje6 da q izpulni6-zatova taka se 4uva

ОФ кво беще тва тъпо изказване че неможе да я изпълни.Я бягаи малко се образовай.
    Колкото до звука и моя приятел ми каза че не му пречи,в началото доста се притеснявах но сега не ми пука.То си е нормално.Не се притеснявай . А давай смело,е вече ако теб те смущава трябва да направиш нещо по въпроса
    НИКОГА ВЕЧЕ НЕ ВЯРВАЙ НА ЛЮБОВТА,защото тя има прекалено много лица,и повярваш ли поне на едно от тях,то другите тръгват срещу теб и в крайна сметка се озоваваш на дъното на черна дупка,от която изход няма!

Фен
    Град
    Iowa
    Цитирай Първоначално написано от s1nlivkata
    ОФ кво беще тва тъпо изказване че неможе да я изпълни.Я бягаи малко се образовай.
    Колкото до звука и моя приятел ми каза че не му пречи,в началото доста се притеснявах но сега не ми пука.То си е нормално.Не се притеснявай . А давай смело,е вече ако теб те смущава трябва да направиш нещо по въпроса
    къф звуууук ?!?!?!

Guest
    Takuv zvuk-ako nqkoq e kato kofa-se 4uvat edni zvuci vse edno nqkoi se davi-edni plqska6ti zvuci-ama tova se 4uva ako mu e malak ili ako tq e mnogo hlabava

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Takuv zvuk-ako nqkoq e kato kofa-se 4uvat edni zvuci vse edno nqkoi se davi-edni plqska6ti zvuci-ama tova se 4uva ako mu e malak ili ako tq e mnogo hlabava
    Дрън,дрън.Това се получава,когато има повече мъзга,когато влезне и вездух,при изкарването и вкарването на члена се получава един неприятен шум(като пръцкане )Става сащото както когато си натаркате подмишницата със сапун и си сложите ръката там и започнете да я вдигате и пускате.Няма никви такива глупости,че не я изпълваш или тя е широка. Образовай те се малко де
    НИКОГА ВЕЧЕ НЕ ВЯРВАЙ НА ЛЮБОВТА,защото тя има прекалено много лица,и повярваш ли поне на едно от тях,то другите тръгват срещу теб и в крайна сметка се озоваваш на дъното на черна дупка,от която изход няма!

Супер фен

Re: KUm momcite!

Q kajete sa prechi li vi zvuka, koito ponqkoga izdavat "kotetata" na jenite dokato pravite sex
    Пхахахах...не вярвам на някой да му пречи...

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Аз дори познавам един пич, който адски се кефи на тоя звук... човека поне разбира, че звука се получава, защото мацката е прекалено влажна!
    The art of love is not to let your heart get broken !

Фен
    Град
    Sofia
    Purvo da kaja IM BAAAAAAAAACK.....Vtoro abe pi4 tova da ne ti e animal planet be kvi koteta be ti da ne jivee6 v erata na pe6ternqcite sigurno skoro nqma da otkrie6 i samobrusna4kata ako e taka......I otdelno jenskiq polov organ izdava takiva zvuci ili kogato e mnogo mokro ili kogato ima vuzduh tova li4no na men ne mi pre4i nesmqtam 4e i na vseki normalen 4ovek mu pre4i na teb ako ti pre4i si sloji 6umo izolacionni sredstva v u6ite s dve dumi tapi za u6i no predi tova si iz4isti u6ite razbirase ako si otkril tova prisposoblenie za 4istene na u6i de.Produljavai da se razviva6 moje i da dostigne6 do erata na izobreteniqta na 21 vek.
    Do Adminite: VIE STE PI4OVE!!!!

NIKOI NE UMIRA DEVSTVEN JIVOTA NAEBAVA VSI4KI!!!!!!!!!!!!!!!!
    ZA KAKVO DA HODQ NA POGREBENIETO NA NQKOI KATO TOI POSLE NQMA DA DOIDE NA MOITO!!!
    RAZBERE6 LI JENITE ZNA4I SI GENII!!!!

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))
    vypreki,che temata e zadadena do momchetata....spored men nqma kvo da im stava nepriqtno,ako na tqh ne im hresva predstavete si kak tr da se chuvstvame nie momichetata...a zaboga kakvo sme vinovni...?!
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

Guest
    Че аз правя секс не съм на концерт да слушам звуците.Пък иначе не ми пречи гледам да ми е гот.

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla
    hmm interesno ,az dosega kato sam prail sex s nqkoq ot momi4eta s koito sam hodil... ne sam 4uval nikakav zvuk(4uvalo se e ne6to kato prackane dali e tva ?)... bihte li mi poqsnili ?

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Аз го приемам като нео ноемално, но се дразня от друго - момичето да се засмее

Цитирай Първоначално написано от Deja-Vu
    hmm interesno ,az dosega kato sam prail sex s nqkoq ot momi4eta s koito sam hodil... ne sam 4uval nikakav zvuk(4uvalo se e ne6to kato prackane dali e tva ?)... bihte li mi poqsnili ?
    Да за същото говорим.Браво уцели джакпота. =D>

Фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kin
    къф звуууук ?!?!?!

шляп шляп шляп...флоп флоп флоп...

Цитирай Първоначално написано от onzi__
    Цитирай Първоначално написано от kin
    къф звуууук ?!?!?!

шляп шляп шляп...флоп флоп флоп...
    хахахаха се такъв ша е звука.

Re: KUm momcite!

az kato sam s momiche ako ne vika e biq da vika iskam kato sam s momiche da vika kato jivotno

Мега фен Аватара на koalka
    Това е нещо съвсем нормално според мен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си