.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    fi4eto
    Guest

(kum mom4etata) Kak se brusnete ?

Ta iskam da popitam kak to4no trqbva da se brusna pod krusta 6toto mi izglejda nqkvo mn trudno sus samobrusna4ka... 6te vzema da se poreja tam... abe strah me e da probvam taka. Priqteli sa mi kazvali 4e s depilator stavalo nai burzo i efikasno a i nqmalo kak da se poreje6 taka.

Kakvo mislite? Kak se brusnete vie?

Guest
    Ne moje s samobrusna4ka-trqbva s brusna4-ako ne mojes sama-idi na brusnar i gotovo

Фен
    Град
    Iowa
    намери си кинжал и КРРРРРРРРРРРРРРРРРР

Голям фен
    Град
    V SuRcEtO Na...
    pi4 s depilator e nai lesno sedi6 15 min mahash kosmite s kyrpa ili guba il nekvo gumeno noj4e i nqma opasnost da se poreje6

Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvash jivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai

Mойта самобръсначка е Gillete Blue II дето от оная реклама с "АМОРТИСЪОРИ" ама едва ли Досега не съм се порязвал а първо се бях бръснал с едно бикче Няма никакви проблеми Тва да не ти е като 1 време....сега просто самите ножчета са така разположени,че и да натискаш да не се порежеш....

Фен
    Град
    Burgassssss
    ако искаш с брасначка парво 1-2 мин постои под студена вода и после нема проблем
    неподходящо съдържание на текст в подпис!

Голям фен
    Град
    Memphis
    ve sys brusna4kata i gotovo ve moq she vnimavash taka ama i da sa porejesh ne e bolka za umirane spoko
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Супер фен Аватара на pinki
    Цитирай Първоначално написано от dinkisa
    ако искаш с брасначка парво 1-2 мин постои под студена вода и после нема проблем
    xaxaxaxaxxa ...ne be probvai s led!
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Голям фен Аватара на MauMyHkaTa
    Може и със самобръсначка,само че (не се смейте,от личен опит го казвам,защото съм си патила ) трябва да е разположена условно ето така: , а не така: ...за да не се порежеш! Успех!

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    Цитирай Първоначално написано от MauMyHkaTa
    Може и със самобръсначка,само че (не се смейте,от личен опит го казвам,защото съм си патила ) трябва да е разположена условно ето така: , а не така: ...за да не се порежеш! Успех!
    и трябва да знаеш че винаги трябва да се бръснеш в посока на косъма, щото иначе го обръщаш (косъма де) и после щипе, стават ранички, сърби и боцка много яко!знам че от първия път не е ефктно щото още има но с малко повече търпение ще стане гладко избръснато!
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

brain_stew, това малко не го разбирам - ти ако искаш да си гладко избръснат (говоря НЕ за теб,а по принцип), просто ще го направиш, а няма да чакаш с времето да се получи така! То от самосебе си няма как да стане! Поне според мен...

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    Цитирай Първоначално написано от MauMyHkaTa
    brain_stew, това малко не го разбирам - ти ако искаш да си гладко избръснат (говоря НЕ за теб,а по принцип), просто ще го направиш, а няма да чакаш с времето да се получи така! То от самосебе си няма как да стане! Поне според мен...
    исках да кажа че ако мине няколко пъти със самобръсначката върху едно и също място ще стане а не с времето!малее как ше стане тва с времето?!?Абе и аз не виждам кви тъпотии съм писала!иначе като тръгнеш наобратно не знам дали сте пробвали ама ако тръгнеш наобратно и става...брррр!боли!после задължително трябва да се мацне с нещо с кремче някво или още по-добре с малко бебешка пудра ако имаш на местата дето те боли повечко!при мен помага и бързо заздравяват раничките!
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

А-а,така вече може! Ами аз си шаря навсякъде - и по посока и извън посока не мога да търпя дори малко закачане ..

Фен
    Град
    Sofia
    Mi 4estno da ti kaja znae6 li az kak se brusna vzimam edin kamuk i zapo4vam da se turkam....tup e i nqma da se poreja dopulnitelna funkciq na kamuka moje da otkrie6 kato go zamrazi6 zamlako v frizera i stava kato epilator nqma da oseti6 ni6to dori i bolkotata ot svalqneto na kojata ti......Obiknovenno pove4eto hora izpolzvat samobrusna4ki fa6ta6 slaga6 piqna za brusnene nagore nadolu i aide gotov si osven ako ne si kato hristo botev otdolu za6toto togava 6te trqbva da izpolzva6 kosa4ka purvo....
    Do Adminite: VIE STE PI4OVE!!!!

NIKOI NE UMIRA DEVSTVEN JIVOTA NAEBAVA VSI4KI!!!!!!!!!!!!!!!!
    ZA KAKVO DA HODQ NA POGREBENIETO NA NQKOI KATO TOI POSLE NQMA DA DOIDE NA MOITO!!!
    RAZBERE6 LI JENITE ZNA4I SI GENII!!!!

Камък и обезкосмяване?!?!??!?! И в каменната ера да бях живяла посмърто нямаше да се сетя за това!!!

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    ...като помислим логично, в каменната ера не са се обезкосмявали
    The art of love is not to let your heart get broken !

Фен
    Град
    Sofia
    To4no taka ti i zatova e nqmalo da se seti6 nikoga hahahahahaha.

ZA KAKVO DA HODQ NA POGREBENIETO NA NQKOI KATO TOI POSLE NQMA DA DOIDE NA MOITO!!!

В случай че се бяха... Поздравявам ви със Sting - The Best Of Sting - 03 - Fields Of Gold.mp3 и ви пожелавам лека и мека нощ!

Фен
    Град
    Sofia
    mersi za pozdrava leka i dohodna...

Kola maska

Guest
    mersi mn za otgovorite. 6te probvam s depilator

A ima li razlika mejdu teq Veet i drugite 6toto Veet-a e dosta po skupo...

Фен
    Град
    София
    Аве бро хаващаш самобръсначка за еднократна употреба и бръснеш с пияна за бръснене няя вариянт да се порежеш ако внимаваш... А да и ако пръснеш по посока на косъма а не с/у него няма да имаш неприятни сърбежи после

Фен
    Град
    Burgassssss
    Цитирай Първоначално написано от pinki
    Цитирай Първоначално написано от dinkisa
    xaxaxaxaxxa ...ne be probvai s led!
    имах впредвид банана и семките не целия и тва е защото така се стягат иначе на отпуснати маде ше има кръв...
    неподходящо съдържание на текст в подпис!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си