- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Кои компютърни игри играете?
CS the best kazvam az.no spodelete i vie kakvo to imate...az li4no edno vreme bqh luda na tema off-road igri4ki(i sega sum luda ma ne si priznavam) zapalih se po CS s te4enie na vremeto i starrno no mi haresva mn...(smisal stranno za momi4e)
sry ma zabravih da se logna.az sum taq ovca deto pisa tva kato gost....sry pak![]()
one for all,all for one ...
Хм - СS не съм цъкал от много време и ми е доста тъпа вече.
Харесвам повече стратегии и масови интернет игри. А и некви логически врътки.
Еми откакто furiozo затвори сървърите на CS го заебах напълно(CS-a).Сега съм се съсредоточил връз минаването на Challenge Series-а на Most Wanted,че кат минах Career-а няма ко да праа,а искам още екшън!
![]()
![]()
![]()
![]()
От време на време разцъквам Battlefield:Vietnam и Call of Duty 2.Ми тва цъкам аз горе-долу.А и бтв,да не забрава
RA2 и YR RULEZZZZZZZZZZ!!!WarCraft да го духа!
![]()
Откакто разцъках Baldur`s Gate, а това беше преди 10 години някаде, съм верен фен на RPG-то.От скоро(колко скоро сигурно от 2 години) се запалих и по MMORPG(ех тоя WOW е голяма краста).Не отказвам и някоя добра пуцаница от типа на F.E.A.R. , Code Named, Quake 3 и тем подобни.
Колкото до CS-а не съм го бутвал от сумати време само събира прах в някоя забутана част на харда.
I'm darkness, I'm anger, I'm pain
I am master
The evil song you sing inside your brain
Drive you insane
Почнах да играя Counter Strike 1.6 не е лошо, но не е като 1.5. Иначе 5 години играех само Диабло. За World of Warcraft трябва да се играе в близард, а пък пари не ми се дават. LineAge 2 грам не ми харесва смятам я за глупава игра. Иска ми се да излезе Диабло 3, но в близките години не се очаква.
За мен истинските игри са всички поредици на Мист...А ако ще е пуцалка, фен съм си на Unreal Tournaments поредицат![]()
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi
Първоначално написано от Abs0lut3 Sl1m
Тоя метъл много яко го наляха и той реши , че не му се занимавало. Нещастник. И сега какво само цс1 , там си е масак, ама какво да се прави. Те продължават да го наливат ми се струва...(евроком цс2 и 3 съкс ) хаха![]()
т. 2, 9
me2Първоначално написано от WILD__BOY
![]()
![]()
Високо, високо, високо ... виско застани. Над завист и обида, над дребните сплетни.
Ама той метъл ли е?Първоначално написано от Sapphir
Аз чух че затворил сървърите щот го псували и т.н.
А,бтв аз съм Abs0lut3 Sl1m.![]()
О, метъл е , метъл е.. с дълга коса до немай къде си..Първоначално написано от Lost Soldier
т. 2, 9
Super fen sam na Stronghold-a i ot Strategy-tata ot sa6tiq tipaj. Osven tfa se kefq mn na MMORPG-ta -MU, lineage, guildwars(tui MU 3 god. nemoa spra da go djitkam). Ot 3D shooter-ite predpo4itam igri s istori4eska tematika ot WW2 (Call of duty, Medal of honor i dr.)
Ob6to vzeto predpo4itam da djitkam multiplayer na nai razli4ni server-i.
Sometimes escape on time means that you win ...
MYSE IGRAE CS DA KAJE MOJE DA IZIGRAEM EDNA IGRA
skype-ceco_novaka- Няма значение дали вървиш бавно,важното е да не спираш.