- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Хубави раници?
Хора, дайте идея от къде да си намеря хубава раница. Ходих в саботаж и инсомния, нищо не ми хвана окото. Става въпрос за София
Зависи за какво ти трябва. Аз под "раница" разбирам раница за преход. В http://www.tashev-bg.com/bulgarian/1stranica_bul.htm има хубави раници, дори ако ти трябва и за нещо по-малко![]()
аз се утрепах докато си намеря удобна раница. няма и няма никъде мамка му.
ама в мухоморка се намират някои симпатични.
сега си търся чантичка за през рамо. и пак не мога да си намеря готина .. (не че съм търсила кой знае колко)
алелуя.
Някой може ли да ме светне в Мухоморката колко струват г/д раниците. Не съм се отбивала скоро, а и не съм се заглеждала в раниците![]()
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
Колко пара си я взел?Първоначално написано от exploitedteen
![]()
На мен ми трябва някфа гадост за през рамо, ама да е едноцветна и тъмна, щото съм метнала око да й пльосна една щампичка... Ама никъде нямааа!!!
Saatana vittu perkele hate crew!
Абе хора, вие раници ли си купувате или музикални оредби? Не че имам против де, просто аз като знам какво им се случва на моите раници... в тях се блъскат неща до пръсване, разнасят се до където ми хрумне а по пътя най-малко раницата пазя от повреди...
The art of love is not to let your heart get broken !
Tashev рулз=)!
On a long enough timeline, the survival rate for everyone drops to zero.
Вчера бях там и има малко чанти, ама са хубави. Хвърлих око на една червеничка, така че да не си ми я взела,ей!Първоначално написано от i'm so excited!
Не бе шегичка, иначе виж в boardshop имаше за през рамо
Ми отиваш в ОЧЗ и си взимаш една печена мешка-става за всичко :P
А ако слушаш Корн вчера видях една гоотина тяхна чанта,не торба ами от тия с дългата презрамка,които се носят през рамо.Много ме изкефи и ако не си бях влюбена в мешката щях да си я взема![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Има много яки на Billabong!
хехехе, и да искам ... няма парици...Първоначално написано от ^Santra^
![]()
а някак не харесвам бордшоп така че едва ли ще си взема от там...
алелуя.
Мен ми трябва не много голяма раница, в която сега да мога да си пранясам например някаква по дебела блузка една ботилка минерална вода и като тръгна на даскало евентуално да ходя с нея, нещо такова. Но и днес не намерих нищо