- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Няма я и сьм МЬРТАВ
Виждам,че много я обичаш,но за сте били толкова време заедно явно и тя те е обичала. Не може да виниш никой,за това,че няма вече чувства към теб.А от къде знаеш,че е била на сила с теб? аз не мисля,че някой ще бъде с друг на сила. Това което,ти е казала за още половин година е гадно,но тя не може да знае за в бъдеще дали ще иска всичко е божа работа,нищо не се знае. Така че не мисля че трябва да я виниш...
Изхода е да се веселиш,да си намериш приятелка,макар и не сериозно,само за купона,за да бъде с теб и да си прекарвате добре,да не мислиш за нея и постоянно да се сещаш за миналото,а да гледаш на пред в бъдещето. Тя да остане един хубав спомен,хубави мигове...
Всеки страда,всеки почти обича,всичко се преодолява. Има много по-страшни неща в живота,мисли позитвино и положително!
Не не я виня напротив.. Не сьм казал нито една лоша дума за нея и няма да го направя ще е защитя ако стане на вьпрос даже .. Даже сеа мн се зарадвах че поне тя е щастлива това ме радва не ме радва че не е щастлива с мен вьпреки че сьм сигурен че скоро няма никой да се дьржи с нея така вьпреки че го заслужава.. Пожелавам и най доброто тя го заслжава.. Но аз и на нея сьм и го казвал гадно ми е че ще я използват без чуства че ще я подхвьрлят неизбежно е.. Мн е красива.. Даже помна че и каза ще се боядисам да не ме харесваш няма смисал обичта е кюрава.. Добре че днес бях с приятелите следобед та сказвахме и имаше клиентела така се живее горе долу но преди живеех за да се видим.. беше ми мн тапо ако нямаше да излизаме но си ми беше спокойно че сьм си с нея и пак ще я видя.. Са ще си се гледам в огледалото... Ще ме извините за постовете но така ми олеква приказвам го и на приятелите си от които се бях по учождил и ми е малко кофти че като се сетя толкова ме е била грабнала любовта че не сьм и обраштал мн внимание за нищо не сьжелявам.. Не сьжелявам че сьм бил с нея и за нито една секунда,... СЬЖЕЛЯВАМ ЧЕ Я ЗАГУБИХ... имаше да ми дава некви пари и ги беше оставила на магазина м/у едни тухли.. наете ли кво гадно ми стана оценяв жеста.. Но ми стана гадно от това че вече не иска да има нищо общо с мен.. НИКОГА НЯМА ДА Я ЗАБРАВЯ ДОРИ ДА ИСКА ДА Е С МЕН И ЗН ЧЕ ЩЕ СТРАДАМ ПАК ЩЕ Я ДОПУСНА ДО СЬРЦЕТО СИ.. Няма втора няма равна всичко е с едно стапало под нея. което и сьм и казвал.. ВАжното е че тя не иска да ми е гадно сьчуства ми но и е гадно щото на мен ми е гадно не че ме обича. Вчера нз как умря всичко след думите : НЕ ТЕ ОБИЧАМ ВЕЧЕ.. НЕ слушам музика щот се сещам за нея.. Не си гледам телефона щот се сещам за нея но всичко др сьм го правил и с нея и мисьлта ми се врьща .. НЯМА ДА Я ЗАБРАВЯ Скоро но не ми се и иска..
Самотата е това от което най сьм се страхувал и точно тя е до мен сега.. Пак ще си излея душата утре давайте сьвети примери... Мн ми помагате често
![]()
Най после се сетих за паролата щото си бах изтрил е-майла от регистрацията кажете ми кой е най добрия подход за немислене за нея когато сьм на работа и няма хора имам комп.. кажете игри филми нз.. думайте !!!
Виж,приятел,според мен тя още си те обича и ти винаги ще си много важен за нея и ще си номер 1,но вече не те обича като момче,за това тя те обича като човек и приятел. И такава голяма любов като вашата ще остане завинаги в сърцата ви,вие винаги ще си се обичате и уважавате!
А това че не иска да има нищо общо с теб,не мисля,че е така,не знам за каква сума става,но явно ти ги е върнала за да не е да имаш нужда от тези пари,за да ти е добре на теб,да не се нуждаеш от нищо.
Мале вчера бях с приятелите ми цяла вечер ходихме на диско забих едно момиче тя трьгна да ме целува аз излязох на вьн далече и си поревах пак. Сьрце ми недаваше да целуна дрПосле се вьрнах една дойде да ми се натиска играхме пак трагна да ме лиже по врата аз пак излязох.. НА САМОТА ОХАЯ кат се пее в една песен след това взех още пиене и се накьртихпомислих че поне тогава ще спра да мисля за нея но уви още повече прибрах се и и писах 5-торен смс какво стана вечерта викам викам няма и почнах да го пиша.. Нз хора не сьм видял др тема с толкова тьга вьпреки че има такива хора ставам сеа и пак с нея .. КВО СТАВА 4-ти ден и болката вместо да изветрява става все по голяма.. Идват заиграват ме аз се дьрпам.. Веднага надушиха че сьм сам и гледаш тея дето заради нея не ме поздравявах наздраве кво става.. НО Това не ми харесва... Няква искаше да ме скьса от SEX така казала на приятелката си зн ли преи колко би ме зарадвало това сеа -
.. Не немога без нея квото и да правя малко ми е гадно че пак и писах но нз вече не го правя аз.. Тате и мама щом ме усетиха вика кво става бе човек стягай се не е края на света видяли ме че ям по една филийка но кво да правя като почва да ми се повдига.. Писах и вьрни се при мен каквато и да си.. Вчера случайно се засякохме минах с усмивка но вьтрепно ме кьсаше мисьлта че при виждане немо да я гупна.. ОФ Нз всеки ден став все по зле.. КОГА Ще спре даже и рима има но файда няма.. И с малко не се оправям затанал сьм до гуша изкуствени усмивки настроение колкото да не развалям на приятелите ми предварително сьм и казал ако ме видят че не ги слушам да ме удрят.. Званах на един др приятел мн честен и 5 мин му обеснявам той си мисли че се базикам смятайте колко готина врьзка отстрани за мен и вьтре сме имали.. Нямате си на идея как на тате му се насьлзяват очите как на брат ми ме преграща и вика щи мине... Как като играя и ми се насьлзяват очите и се правя че нешо ми е влзело и че пушека ми дразни..
Др пат е мн готино кат сьм на диско кат зн че на стола или сеперето е мойто гьлабче.. ТЕОДОРА - АКО СРЕЩЕМ това е песента.. Чудя се сам на себе си как така изведньж всичко загуби смисал как ? ОБИЧАМ Я до небето и обратно.. ДЕПРЕСИЯТА продьлжава
P.S.
Знам дори любов да прося пак ще те обичам лудо
С теб душата ми е боса НО НЕ ИСКАМ НИЩО ДРУГО !!!!!!
Точно тази фраза отговяря на чуствата ми на 100%
Виж сега щом всички казваме,че ще ти мине с времето,трябва да има нещо вярно нали?!Тука хората са го преживявали това-знаят какаво е!Щом на тях им е минало и на тебе ще ти мине-имай малко вяра с в себе си!Нормално е сега да искаш само нея,но постепенно ще я забравиш,само продъжавай да излизаш,резултатите сами ще дойдат!Но разбреи човек,с който си бил 1 и 4 мес всеки ден не се забравя за 4дена,няма как просто.Това никой,който е обичал не го може!Така,че Цецо стягай се на 20год си,няма да е4 последната ти сериозна връзка.
Възхищавам се на любовта ти към нея,за мен си човек с главно Ч!!! Ще успееш,ти си силен човек,не се предавай! Щом като си танцувал с други,значи имаш напредък,следващия път ще се целуваш с тях,после ще стигнеш и до други фази...
така че ще се оправиш по-бързо от колкото си мислиш!!!
Game_Over_Boys написа:
Според мен НЕ ТРЯБВА да оставаш сам!Бъди сред хора!Знам,че това няма да ти помогне особено,но поне няма да се самовглъбяваш и да вършиш глупости!Неискам да ти давам надежда,но щом някога те е обичала,нещата са били сериозни...може би просто има нужда от въздух или и аз незнам(може да сте имали проблеми)!100% и на нея й е кофти!Ако болката ти е ужасно нетърпима и след няколко дни-обади й се и покажи,че няма да я оставиш толкова лесно!Ако ти си причината кажи й,че си готов на всичко,ако пък тя е виновна...кажи й,че я обичаш такава каквато е!Така мисля!!!!Успех и горе главата!
ДА!!!
И днес песента е тьжна и днес не се сьбудих без мисьлта за нея..Вчера 4атих с нея малко ми олекна малко ми стана гадно. Излизах 3 часа на вьн после се прибрах преди да заспя пак бях тьжен и усещам как живота ми се променя напьлно... ГЛедах филм и в него видях една много вярна фраза - ''Да загубиж любовта е най-гадното нещо на света'' макар че на практика има и по гадни неща !!!! Неможе да ми олекне и за секунда неможе за секунда да ми се вдигне душицата неможе... Окончателно разбрах след вчера че тя няма да направи нищо за да ми помогне което е и логичното и нея обвинявам ше се справям САМ
мн ще е трудно но ще се опитам.. Просто като стана сутрин и искам пак да заспя а др пат ставам базикам се абе др човек.. Осьзнах че изгубих най голмата радост, най уважавания човек за мен и в сьщото време най добьр приятел - ТЯ.. Загьрбих всичко заради нея, помислих това е докато сьм в този град (аз нямам тьрпение да се махна) ще сьм с нея, това е все още и мечтата ми .. Разбрах че иска вьздух иска да смени начина си на живот и сеа след смяната е щастлива и радостна.... Питах я е поне не ти ли липсвам макар и малко тя ми каза - не ! Само и е гадно че на мен ми е гадно но наистина ако бях на нейно място бих се вьрнал за да оправя човека с който сьм споделял вс с който сьм живал повече от 400 дни... Кажете не е ли било красиво че сме ходили на кафе или били у нас за по 3-4 часа и вечерта сме си приказвали в skype още около 2 часа. Не е ли било красиво че сме били почти по цял ден и пак вечерта сме приказвали нон-стоп.. Явно там е бил проблема прекалето тьрсене прекалената сериознос на нашата врьзка.. Че ако не я чуя вечер неможех да заспя и ме рачкаше от вьтре..
Непожелавам и на нея непожелавам и най големия си враг и на никой да се случи това което се случи на мен.. Просто всеки ме вижда как не ям как нямам желяние как сьм се отчаял.. Всеки вика да не е само тя бе.. и аз е ''не е'' но вьтрешно е така.. гледам др по хубави от нея но кат се сетя кво ми е давала кво сме правили и колко усмихнат сьм бил си нямате на идея за кво става на вьпрос.. Гледам да убивам времето постояно но вьрвя безцелно... Имам чуството че ще правя щастливи вс с които ще сьм за напред дори и да не го заслужават а това не е мн добре... Усмихвам се но за малко.. ревя но за много.. Проблема е че вс ми напомня за нея всяка крачка всеки метьр та дори и сантиметьр правя нещо и си мисля.. Гадно е че живея в минлото но не че го искам ми така... Та сеа да Ви питам няма ли да е по добре да излизаме с нея и с нейните приятелки от време на време само като приятели на кафенце или не е и даже е по зле.. Ние с нея пак ще се зсичаме неизбежно е но това че сьм загубил и най добрия си приятел не лидвойна болката и поне него да си вьрна тя ми каза че ще ме приеме единствено като приятел но нз.. Страшно ме боли.. КАжете и давайте идей че така кат сьм сеа не е на добре мн сериозно говоря !!!
![]()
![]()
Така... Значи всичко което си описал отгоаря на това което преживях преди няколко месеца. Само че аз бях на мястото на гаджето ти. От това което разказваш мога веднага да ти кажа какви са ти грешките но сега целта да е ти помогнем не да те критикуваме. Та по темата... Аз говорех на моето момче същите неща които ти е говорила тя с тази разлика че аз си имах друг. Не исках да го виждам не исках да го чувам. Но все пак когато знаеше че ще съм някъде до късно ми се обаждаше да види дали съм добре и аз се дразнех.... А той ми казваше всичките тези неща които си писал тук до едно нямаше разлика. след около 2 месеца той започна да се оправя аз заминах в чужбина. И знаеш ли какво? Вместо да ми липсва тогавашния ми приятел ми липсваше той обаждах се на него и т.н. И просто осъзнах какво съм загубила. Той ми беше приятел любовник родител всичко.... И се събрахме беше ми толкова мъчно за него а пък и онзи се оказа пълен боклук.... Не искам да ти давам празна надежда но при мен така се случи. Ще види че другите няма да и дадат това което си и дал ти. В момента съм по- влюбена от всякога и вече почти 2 и 6 мес сме заедно. Ти си страхотно момче според мен и не се давай на някви тъпи свалячки в дискотеката. А и мога да ти кажа че тази случка ще те направи по твърд и по- неемоционален по-силен все пак всяко зло за добро.
П.П ако бяхме от един град щях да те запозная с моя да те успокои да ти даде някъф съвет че той има опит миличкия как го нараних...
Blind and thorny is the puzzle of life, it crucifies our souls. If you lose everything don't lose yourself- that's the only way to solve it!
Дай боже такива хора като теб повече моля те дай ми skype nick на Лично сьобщение та да полафим ..Първоначално написано от Tekitha
Просто искам да те питам за мн неща на които не си давам отговори.. Мерси за топлите думи и за личния опит точно от това имам нужда моля те дай да полафим сигурен сьм че имаме мн общи неща.. Искам да разбера и какви са ми грешките и др неща !!!
Боже мой защо никой не ми каза че боли толкова от любов ! Защо нищо нз за нея а е имах. Защо не осених всичко по рано. защо всичко изгуби смисьл . Защо отчайвам всеки с когото сьм сега. Защо всички ме сьжеляват. Защо Не виждам ппьт напред. Защо никоя неможе да ми хареса. Защо никой неможе да ме залиса за 10мин. Защо поне един час не мисля за нея. Защо Живота е така не справедлив - даваш мн получаваш малко понякога и нищо. Защо не сьжелявам за нищо а ме боли толкова. Защо ходя и нз за кво отивам тук за кво отивам там. Как преди сьм бил щастлив като обстоятелствата са били сьщите + любимия човек. Защо немога да ям и да се смея освен изкуствено. Защо се депресирам за секунди и само за 5 мин се измаквам. Защо гледам филм и нищо неразбирам. Защо не ми е интересно на компа за който сьм мечтал винаги! Защо всичката радост която имах преди си наваксва с болката сега. ЗАЩО ЖИВЕЯ... Развалина сьм знам, ще умра. Има ли хапчета за успокояване и за депресия - сериозно говоря.
ЛЮБОВТА Е ОТРОВА
НО ЗАЩО СМЕ ГОТОВИ
ДА Е ПИЕМ ОТНОВО
И ОТНОВО И ОТНОВО
НЕМОГА ДА СПРА ДА Я ОБИЧАМ..![]()
Първоначално написано от Rookie
абе мацко ти си направо супер ахахах
абе права си
2 т. системно.
Значи едно успокоение.
Преди 6 години и аз се разделих с едно момче което обичах страшно много. Просто имаше някаква химоия помвжду ни. Да ти кажа и до днес като сме някъде в близост усещтам старите чувства да се завръщтат и най-силните спомени просто ме удрят по челото. Добрто нещо от тази раздяла е, че срещнах човека с когото съм от 5 години и обичам много. Не знаеш какжо ти предстои в бъдеще, така че смело напред !!!!!! Не се отчайвай и не мисли че това е единственото момиче за теб! И ГЛАВНО: НЕ СПИРАЙ ДА ЖИВЕЕШ!!!! Така и нея ще я е яд че е изпуснала човек като теб, а на теб ще ти стане по-леко и кой знае, може някоя още по-красива, по-очарователна и по-интересна да те чака да се появиш
![]()
![]()
![]()
!!!!!!
Най важното: КУРАЖ
Според мен това с което трябва да се бориш е нещо много по-силно от любовта, вика му се НАВИК! Ти просто си свикнал до такава степен с нея, че сега вече животът ти е немислим без нея. Свикнал си да ходите там и там, да правите това и това, та ти си прекарвал ежедневието си с нея, а сега нея я няма. Просто запчони да вършиш нещо, което не ти напомня за нея, излизай с приятели, намери друго момиче, което по някакъв начин да я замести! НЕ ГИ СРАВНЯВАЙ СНЕЯ! Това би убило всяка твоя следваща връзка!
Знам, че ще е много трудно, но бъди силен! Можеш да скъсаш с нея и минарото си! Просто си дай шанс, разбираш ли? И знай, много трудно ще ти бъде да започнеш нова връзка, но не трябва да имаш страх! Използвай това, което ти се е случило като опит...Бори се с навика!
Успех!![]()
Не мога да повярвам, че те е обичеала истински и не й липсавш поне малко, при положение, че сте прекарвали толкова време заедно и няма начин да не се е привързала към теб...
А тя като скъсахте каза ли ти защо се разделяте?! НЕ може тука така да го е решила?
Пич ти си ми направо двойник!!!На същия ден, по същия начин, от също толкова време...Мда и аз като теб на 17 юли се разделих с приятелката си, с която ходих 1 година и 6 месеца.И също като при теб тя ми каза, че вече не ме обича и че няма смисъл да сме заедно.Хората ти казват да забравиш, но точно сега ти не искаш да забравяш нали?Не искаш да захвърлиш всичко, не искаш да изтриеш спомена за миналите дни...И точно в такъв момент някой ти казва: "Абе тя не е единствена...".Да но сега е точно ЕДИНСТВЕНА, ще мислиш за нея, ще лягаш мислено с нея и ще се събуждаш с нея...Знам точно какво изпитваш, и аз се боря със самотата и аз живея със спомените.Казват ми да не живея в миналото, но какво да правя, когато не виждам смисъл в настоящето...Не знам дали е по - хубаво да се надяваш, че нещо може да стане или пък да се надяваш, че ще я забравиш.И двете неща са еднакво невъзможни.Мен лично ме влудява и мисълта как някой друг докосва моето момиче, как го целува и как правят секс...Ужасно е, мисълта е ужасна, болка е ужасна, вече нямаш сълзи да плачеш.Да си намериш друга?Хм, точно сега да целунеш друга ти се струва като да предадеш любовта.Може би наистина това е начина, но аз поне не съм намерил още сили да го направя.Съвет не мога да ти дам тъй като аз самия съм в същото отвратително положение.Живота е гаден...
i na men mi se beshe sluchilo mislih si che shte umra,che nqma da moga da oceleq ne vijdah smisal v nishto no sled kato mina vreme i to mi pomogna...vremeto te kara ne da zabravish a prosto da sviknesh s bolkata. No ti garantiram che shte se spravish stiga da imash dostatuchno volq....
Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!
Еми това е то сьщото ето за това млако хора ме разбират, защото не са го изпитали вчера бях на дискотека и тя беше там подминавах я трьгнах да свалям друга работата беше 100% готова но не това беше изневяра за мен. После преди да си трьгна отидох при неяПървоначално написано от Анонимко
. Хванах я за рька и трьгнах нататаьк тя дойде. Дигнах я на рьце както преди за да минем през една ограда почнахме разговора отново я помолих за любов и да се вьрне при мен -
. не я пусках бях я прегарнал бях най - щастливия на земята хептен усещах фразата І ТОЧНО ТОВА ИСКАМ НЕ СПИРАМ ДА ГО ИСКАМ. Обесних и че ако пак трьгнем няма да има по щастлива че няма да я задушавам. Че ще има свободата която преди и двамата нямахне и това беше грешка. Но не тя твьрдо го е решила. Трагнах да е целувам (ей хора тея действия не ги правя аз всичко е от вьтре) но тя се драпна и ме целуна само по бузата - КАЗа ми "мога да ти помогна но само като приятел" а аз знам че ще боли така повече. Играеше без да и пука за мен момичето е щастливо и почвам да се питам що преди и било тьпо с мен. Добре че не се забиваше с някой друг че глупост можеше да направя После е цунках и си трагнах и малко щастлив че загубих надежда и повече тажен че отново немога да е имам а точно това искам. Еми хора да ежедневието ми беше с нея сменям го но искам пак това . Разбирам че ми е било хубаво с нея а пак малко сьм го оценявал и боже мой колко сьм и давал а то е било малко всмисал че колко още сьм могьл да и дам. Искам я пак. Ставам сутринта и бях сьнувал че сме заедно че тя се дьрпа постояно че е с мен на сила точно това беше сьня. Ставам и изпитах най голямата болка която сьм изпитвал пррез живота си треперя и станах да гледам ТВ и да запя защото неможеше да заспя така с мисли. Сьнувам е цяла нощ постоянно в добро и лошо. Вчера след като видях усмивката и и всичко боже мой бях утишьл с мисьлта да забия някоя и по бьрзо да забравя а кво стана зарадвах се че е виждам че макар и на 10метра е близо до мен.. Офф нз вече пича който по горе писа знае кво е. Лекарство няма е има но явно Тя няма да ми го даде.. Вместо да ми е по добре след седмица ми е 10 пьти по зле и по зле.... Болката продьлжава това е оригинала на Живота продьлжава на Ивана !!!!
Ми стана на 17 датата на която се видяхме за пьрви пьт датата на която сьм роден и датата на която се разделихем а 17 винаги е било любимото ми число!!! Значи тя беше отишла с приятелки на стадиона ни и ми званна да ида там а за този ден се бяхме разбрали да правим знаете кво вечерта!! Отидох там седнах малко ядосан но с надежди. И изведнаж ми изцепи ти ще ни изпратиш нали и аз замьлчах. И си трьгнахме нагоре и аз без да продумам стана ми ама мн гадно си трагнах на горе и тя си трагна. ОБаче неможех сьрцето ме болеше че може да и стане гадно и не исках да е наранявам и трагнах да тичам за да ги настигна. Настигнах ги и нищо. Прятелките и отидоха до някьв магазин и ние почнахме да си приказваме тоест караме да кажем. Тя видя че ми е супер гадно през цялото време аз ги изпратих ме болеше и сдьржаш хиляди сьлзи. тя ми каза искам една седмица да сьм сама без теб защото наистина нз кво искам. И така преди да си трьгна и казах ти решаваш бьдещето ни и тя се разрева както и аз по нагоре сам по пьтя прибрах се у нас. Качих се на тавана и плаках 20-30 минути усещах нещо. След 1 час телефона ми званна и това беше най коварния разговор който сьм приказвал. Бях и казал да влезе в skype да се разберем а тя каза мисля че сьм с теб от навик а не от обич!! И до там беше хубавото настроение, майтапите яденето ми абе всичко което най сьм желал! казах и ОК но искам да се видим тя ми каза ела до горе до пред тяхи аз отидох нямате си на идея в кьв ТРАНС Бях и се още сьм). Стигнах и като е видях направо се разтопих. Отидохме на напшето местенце и само като седнахме аз я зграбчих и заревах с вик немога без теб. Караш ме да направя това което най не искам. Караш ме да умра - ми равносилно е. Говорихме около 2 часа и това беше всичко. С усмивка се сьбрахме с море от сьлзи се разделихме. Това беше края и за това скьса с мен НО немога да е намразя и спра да я обичам.Първоначално написано от Barbieee
![]()
Значи съм била права за навика, само че от нейна страна. Ами това, което е направила тяе голяма крачка, защото да се бориш с навика е наистина трудно. Може би така е по-добре,че сте се разделили сега, а не след 1-2 години, когато ти съвсем ще я обичаш - ако има накъде повече- и раздялата щеше да бъде хиляди пъти по-тежка.
А по принцип вие имали ли сте някакви по-серизони проблеми, спречквания...? А спроде мен, от това, което чета, вие е липсвала комуникацията - при положение, че ти е било гадно цяла вечер и нищо не си казал...
А това с датата е много, много, много брутално от нейна страна.
При положение, че тази дата символизира толковамного хубави неща да бъде почернена от това потресаващо за теб събитие. Съжалявам да го кажа, но мисля, че бившето ти гадже НЕ мисли изобщо за теб, как ти се чувстваш в такъв момент...
Надявам се да ти помагам по някакъв начин...![]()
ти сам каза, че това още не е окончателно края. вярвай в нея и в това, че тя ще се върне при теб! ако тя си замине не изхвярляй на пътя вярата в любовта. може би понякога тя ти отнема всичко, но после ти подарява щастие, което дори не си мислил, че съществува
Сеа се замислих че тя ако е като другите че ако е обикновенна няма да е обичам така. Просто ккато и да погледна тя не е като другите. Не само като вьншен вид говоря, говоря за всичко. Оглеждам се за други и кво само нея виждам. Просто тя е Номер едно в ранклистата за хората всичко е след нея и винаги ще е така!!! Просто за мен е убийство ако заобичам друга, ще предам мене си и всичко!!!
Първоначално написано от LP_girl_14
абе LP_girl_14 евала ти права отново.Кефат ме мненията и съветите ти .Винаги помагат и са адекватни...продължаваи така
Много е лесно на другите да съдят хората,ако на мен не ми пука за неяго няма да влизам всеки ден по 20-30 пъти във тоя форум,няма да ми е гадно и да плача,защото толкова много съм го наранила. 17-да хубава дата,но аз помня че на тая дата сме излязли за пръв път,а не той,аз му напомнях през извесно време...Ние никога не празнуваме на тая дата а на 14,така че не е въобще брутално,просто съвпадение! Защото той ми каза или продължаваме или късаме-ти избираш! Е щом не можа да ми даде време без да късаме,сам предизвика събдата!Първоначално написано от Barbieee
Лесно да гледаш от стани колко му е гадно на него,но никоя не е правела и давала това което аз давах за него,а то беше всичко!!!
Станаха обрати и на мен ми писна от гадното му даржание...,което и предизвика обрата в моите чувства...
Не мисля да давам повече обеснения и оправдания...
П.С. Това не се отнася само за теб,пояснявам на мноо други,защото е лесно да се съди някой без негово присъствие,неспособен да се защити!!!