Първоначално написано от
Tekitha
абе я малко успокой топката и не ми говори така! Има тема и аз ще пиша каквото мисля ок?! Като те гледам каква си злоба не ми е ясно защо толко страда по тебе.... И само да ти кажа вземи един речник и виж разликата межди симулира и манипулира и виж как се пише манипУлира айде със здраве и гледай да не набиеш монитора като ми четеш постовете (а и май не сам моите)
Я ти се успокой

.И не я познаваш,че да я преценяваш.Аз съм и приятелка от както се помня,приятелка съм и на Енджой,откакто го познавам.Не познаваш нея,дори него,не знаеш какво е било преди,само какво е сега,нали?!Не знаеш нея колко я е боляло,само него.той съжелява за това,наистина.Но вече е късно,защтото тя го ОБЧАШЕ много...Ако искаш го попитай,много му прощаваше,но всяко нещо си има край.При тях края продължи дълго 2 мес,за да видят дали ще потръгне,но уви...И ти какво сега ще я обиждаш ли?!

Та тя направи всичко възможно и сега не му дава напразни надежди,за да не страда и да се надява напразно!!! Ти не знам твойта връзка за каква я имаш,вярно вие сте продължили,защтото си осъзнала,че го обичаш,но не при всички е така. Тя кво да е с него без да го обича ли?!Да го лъже,за да е щастлив в лъжа.Няма смислъл и той да хаби направни сили за опити за събиране и такива неща.Аз го съветвам да си запази силите за нова връзка и ново момиче,за това да направи себе си щастлив!!!И пак ти казвам нея познаваш,за да я обиждаш