.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39

Тема: iznevqrata?

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    До сега съм имала достатъчно гаджето, но на нито едно не съм изневерила..
    Просто не мога ...
    Имах едно гадже, което по едно време вече не харесвах и едно друго момче ме зарибяваше(беше ми адски симпатичен)и яко ми налиташе, но дори тогава пак не изневерих..
    Как да ви кажа не мога.. сърце не ми дава да причиня такова нещо на човек, когото ме харесва(обича)...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    До сега съм имала достатъчно гаджето, но на нито едно не съм изневерила..
    Просто не мога ...
    Имах едно гадже, което по едно време вече не харесвах и едно друго момче ме зарибяваше(беше ми адски симпатичен)и яко ми налиташе, но дори тогава пак не изневерих..
    Как да ви кажа не мога.. сърце не ми дава да причиня такова нещо на човек, когото ме харесва(обича)...
    [b]Евалата ти правя! =D> =D> =D>Радвам се,че не си като някои други.

Цитирай Първоначално написано от _Jessy_
    Изневерявала съм... защо - ами поради факта, че пича беше адски зле в леглото. Не скъсах с него, все пак има и по-важни неща от секса Та ходихме си ние година и половина, а той реши, че вече почва да става велик, почна много да ми се дърви и имайки предвид сексуалните му възможности, му изневерих...
    Не се гордея със стореното, но и не съжалявам... всичко си има и добрите и лошите страни!
    На сегашния си приятел, обаче, не бих изневерила, просто не мога да си го представя дори!
    pfff.ti me radva6...evala

Не съм изневерявал

Повече от фен
    Град
    Варна, България
    Мда... общо взето съм изневерявал на всичките си приятелки, защото или ми е било скучно, или за да им го върна. Не мисля, че е грешка ... Общо взето сега съм с момичето, което съм търсил винаги и не смятам да й изневерявам, защото прекалено много я обичам и знам, че е неприятно да ти изневеряват... пък и съм напълно задоволен
    обичам дениту ми {}

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от APRILIA`RS
    mi imam si priqtelka s koqto xodim mnogo odavna
    i edna ve4er bqx piinal i edno momi4e me xaresva6e i nali taka me provokira6e seksualno.... i az q lizax za6toto nqmaxme prezervativi... i sled kato svar6i se pribra az ostanax i na drugiq den sajelqvax acki mnogo i i se sardex za6toto donqkade i tq ima vina(tq znae 4e si imam priqtelka dori se poznavat) i sega nesam nameril smelost da kaja na priqtelkata si za tova...
    mnogo 6ibano se polu4i
    Eto za tova nqma osobeno doverie na moito mom4e osobeno kogato izliza bez men Zaradi takiva momi4eta
    Ina4e az sa6to ne sam izneverqvala nikoga do sega,a nqmam i namerenie da go pravq-imam si neveroqtno mom4e,koeto mnogo obi4am i ne mislq da pravq gluposti,za koito bih sajalqvala cql jivot.

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Не, не и на сегашния ми приятел! А и не бих му изневерила! Просто си го обичам и получавам всичко, от което имам нужда. Любов, нежност, внимание, уважение, дори и със секса нямаме проблеми. Така че не виждам причина да изневерям... Просто го обичам. Това е! Други мъже не съществуват за мен.
    А и не виждам смисъл от изневерите. Щом имаш желанието да си с друг, значи връзката ви куца, изчерпала се е, не върви, ти не обичаш достатъчно човека, той не ти обръща достатъчно внимание, секса е ужасен. Една от тези причини е. Смятам, че по-добрия вариант е да седнете и да обсъдите какво не върви във връзката ви и ако наистина няма изход от ситуацията, по-добре да се разделите, и всеки да прави каквото си поиска. Това е много по-разумен вариант, отколкото да търсите ласки в чужди легла.
    HardC0re and BDSM forever

mi ne sbm i nqmam namerenie da izneverqvam,za6toto obi4am prekaleno mnogo priqtelq si i ne bih my pri4inila podobno ne6to.
    " Bless me, undress me!
    Pick your prey in a wicked way!
    God, I must confess...
    I do envy the sinners!.."

Повече от фен
    do sega ne sam izneverqval i nqma i da go napravq..imal sam mn vamojnosti no mislq kakvo 6te mi bade na men ako mi se slu4i... a i sarce ne mi dava imam si 4ovek do men koito mn obi4am..........
    http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg

Повече от фен
    Град
    На пътя м-ду РАЯ и АДА на любовта
    Добре бе ... Айде тия дето казаха че МНОГО си обичали приятеля-приятелката ... разбрали че му й изневерява и го-я зарязват ... Кажете ми Значи нищо не сте обичали .... Щом Обичаш Истински трябва да простиш ..... Любовта е прошка ...това е прощаваш и забравяш иначе просто нищо не обичаш ... !!! край

Относно изневярата ... Не съм и не мисля да го правя ! обичам го Прекалено много моето Слънчице .... Постоянно виждам лицето й .... Подлудява ме не бих и причинил нещо такова !!!
    Относно изневерите ..... Бяха ми казали че 1-пат ми е изневерила .... след това говорих с нея .... и незнам Дори да е така значи че ме е излъгала в очите ... но и също че явно държи повече на мен щом е останала с мен ... Ако не е така ето ви още един пример !! някой казва нещо .... и ти какво като първия глупак става ти гадно отиваш и изчукваш най-близкият човек за да си отмъстиш ...... Я стига Замислете се преди да правите такива неща ... Не че е лошо .... Просто Помислете за ВаС .... За хората който обичате и как бихте се почуствали ако те разберат и какво бихте им причинили !!! ей това е номера

ne sym izneverqval, no iskam da go napravq

"Какво? Човекът ли е божия грешка? Или бог е грешка на човека?" Ф.Ницше

Guest
    da az sam izneverqvala.bqhme se razbrali s mom4eto 4e sme svobodni da pravim kvoto iskame i na men mi be6e vse taq i izneverqvah.e zavisi vie kvo razbirate pod iznevqra.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    не съм изневерявала.Не знам дали бих го направила-на сегашното ми гадже на този етап едва ли,но нищо не се знае.но предпочитам да скъсаме преди това.Не чувствам нужда да го правя,а и няма с кого.В крайна сметка бих изневерила на себе си по-скоро,а не на него!

Guest
    Не се представям да съм с друго момче освен с приятеля си, защото много го обичам... може би само за отмъщение - ако със много голяма психическа криза ако ми е изневерил... а колкото до него изневерявал ми е но само виртуално

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си