.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Guest

Моляви помощ!!!

Така имам голям проблем!!!Аз съм на 14 а пенисът ми в нормално състояние е 3-3.5см а надървен 7-7.5 ПОМОООООЩ.
    Помагаите .Какво да правя

и ние ся кво да направим??

Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!

направи си операция за смяна на пола
    uber l337 pro g33k

Фен
    Град
    Hell.
    Ми може да му дадете някъв съвет!!!

Съвет?Почни да си дърпаш пишката,може и да стане
    Мене във 2ри клас ми беше 10 см не знам за тебе!
    uber l337 pro g33k

ми освен да се примириш че такова е положението или да утидеш на лекар или незнам според мен тва е нормално или и аз незнам

Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!

Фен
    Град
    sred glupacite-4ujd sred svoi
    awe 4ovek ne se kosi tolkoz.....zna4i vlagali6teto obiknovenno e dalboko ot 8 do 10 cm....G-to4kata e samo na nqkolko santimetra ot vhoda na vlagali6teto...taka 4e i sas 8 cm pi6ka da ebe6 nqma da ima6 problemi...samo trqbva da znae6 kak da stimulira6 toi4kata i da podhodi6 s pravilna poza......nqma stra6no nai-vajnoto e da var6i rabota i da ne zasi4a....uspeh!!!

Guest
    v mojto daskalo ima edin s problem kato tvoq. Vikaha mu osem kalibr
    Samo 4e toj e na 17, a ti na 14, taka 4e kakto kaza ragingbull - "ne se kosi". ^te ti porasne pone s o6te 2-3 santimetra, koeto 6te ti dostata4no

цветето цвети-обичам да..
    Guest
    много ти е малък но винаги съм готова да не направя мъж!не забравяй-младост 3!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си