Zna4i ne sam otvorena oba4e vazbudix moq priqtel i toi pusna sperma a posle si paxna prast4etata v mene no problemat e tam 4e ne e siguren dali e imal sperma po prastite.Pritesnqvam se dali ima vazmojnost da sam bremenna i dali nqkoi pat kato sam se samozadovolqvala moje da sam se otvorila sama i da stane belqta Molq vi se pomagaite spe6no e
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Благодаря!
Ами че то не е задължително да си "отворена", за да забременееш!
Приятелят ти е глупак (без да се обиждаш)! Дали има възможност да си бременна - само глупчото може да ти каже, ние не!
Ами че то не е задължително да си "отворена", за да забременееш!
Приятелят ти е глупак (без да се обиждаш)! Дали има възможност да си бременна - само глупчото може да ти каже, ние не!
rabotata e tam 4e i toi nz.Prosto nz kakvo da pravq mn sam upla6ena molq vi pomognete mi kakvo da pravq???
Какво можеш да направиш...Ако си толкова притеснена можеш да си вземеш Постинор Дуо (в случай, че не са минали повече от 72 часа), да си разбазикаш малко цикъла с него и това е...
И все пак знай, че това не са бонбонки и не можеш да ги пиеш всеки път, така че най-важното, което трябва да направиш е: ВНИМАВАЙ за напред!
Какво можеш да направиш...Ако си толкова притеснена можеш да си вземеш Постинор Дуо (в случай, че не са минали повече от 72 часа), да си разбазикаш малко цикъла с него и това е...
И все пак знай, че това не са бонбонки и не можеш да ги пиеш всеки път, така че най-важното, което трябва да направиш е: ВНИМАВАЙ за напред!
mersi i posleden vapros a ot postinora mogat li da se poqvqt nejelani reakcii osven cikala 10x predvaritelno za otgovora