.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Фен
    Град
    София

Ех,тези момичета..

Ами имам аз една приятелка от години вече..Та то приятелка не ами направо сестра да я наречеме щото просто няма друг човек на който да държа толко много..Само с нея мога да споделя сичко и да получа точен и искрен съвет..Иначе казано тя е моята опора във всичко..
    Проблемът е че тя се премести да живее,и сега пак се мести (се пак не далече от мен)но поради тва месетене е нормално да се поздуха малко и да не е в настроение.. Та по неизвестни причини тя не ми говори..
    Чрез СМС я попитах какво става ,защо така се получават нещата и в какво съм сгрешил за да се получи така..
    Отговора беше следния: Почти нищо не си направил.Проблема е в характера ми Ще говорим някой път. А сега просто ме остави намира!
    Какво подяволите може да означава това?! Какво същност иска да каже?
    Не можете да си предстаеите приятелството м/у мене и нея просто такова нещо не е нормално- познавам я добре..

Guest
    Просто я остави на мира.

А дали не е влюбена в теб?

Супер фен Аватара на maybelline
    Може да не й е приятно,че се мести и да се сърди на родителите си,а може тъкмо да се е била скарала с тях.Не го приемай лично,просто е била в кофти настроение.Разбери я,не може да е вечно усмихната,и тя има право да се нацупи

Фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Просто я остави на мира.

WTF?! Неее.. не може.. нз.. Едва ли е това.

И аз първо за това се сетих!
    onzi__, това, че не ти го е казвала, не значи, че няма такова нещо.
    Но да игнорираме тази възможност за сега.

Казваш, че винаги те изслушва и ти помага, хубаво, но ти правиш ли същото за нея? В един момент е изключително неприятно със собствените си проблеми на главата да слушаш постоянно за чуждите. Изключително неприятно е и ти да говориш само за себе си, без да я попиташ как стоят нещата при нея, без да се поинтересуваш малко повече и т.н. Може би тя се опитва да ти сподели нещо и ти без да се усещаш веднага обръщаш темата и заговаряш за себе си, мислейки, че твоите проиблеми определено са по-сериозни от нейните.
    Знаеш ли...много хора правят така. Аз на това му викам "да незнаеш как да се държиш с хората". И то трудно се усеща и трудно можеш да го хванеш в характера ти.
    Да ти кажа...аз лично съм се уморявала от такива приятелства, които до огромна степен ме натоварват с проблемите на другите, особено когато аз самата имам такива, а сякаш на никой не му пука (знам, че не е така, но така излиза) и е много неприятно...наистина...Сигур но и ти си заблеязал такива хора в един или друг момент.
    Та да се върна на мисълта си - прати и СМС, да ти пише, когато е в настроение и желае да се видите. И когато се видите се опитай да я изслушваш (много помага задаването на въпроси )...

Фен
    Град
    София
    Неее не е така. тази помощ и подкрепа е взаимна винаги! В смисъл,че и аз съм я изслушвал и помагал хиляди пъти определено не е станало така ,че само аз да я занимавам с мойте си неща.. Така че не е това..
    А пък ако наистина ме харесва!? Нз кво да направя ако е така - аз я обичам много ,но като приятелка..Никога не съм се замислял че може да ме харесва или пък аз нея..

П.П: Заминавам на море сега,но като се върна ще се наложи да и пиша защото се побърквам от това нещо.. Просто не мога без нея!

Добре, де, извинявам се. Само предполагах, защото спомена само за това, че тя ти помага.
    А ако наистина те харесва като нещо повече от приятел...кофти ще е, нали... Те някои момичета много се привързват и неусетно преминават границата. Но какво да правиш - трай си! Обади и се, прати и СМС, вижте се, но не си мисли за това. Дръж се нормално, както винаги, път тя ако има да ти казва нещо по този въпрос - ще ти го каже, нали така? Може пък и да си замълчи, ако не и се попада в кофти ситуация и така ще е най-добрете и за двамата.
    Пък не си ли се замислял, че просто може да не е в настроение от това местене...не дай си Боже точно пък сега може и да неразположена ... Хората не могат винаги да са в добро настроение! Сигурно е нещо моментно и ще отимне.

Фен
    Град
    София
    Добре ще те послушам - ще си трая и ще се надявам да не сме прави за това.. Дано да е от местенето -> като се прибера от море непременно ще и кажа да се видиме и да поговориме.. Мерси за добрите съвети!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от onzi__
    Просто я остави на мира.

WTF?! Неее.. не може.. нз.. Едва ли е това.
    Изчакай една-две седмици може да е неразполижена и я питай какво става и този път и кажи че трябва да поговорите!!!

Фен
    Град
    София
    Както казах : Така и смятам да направя..

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от onzi__
    Както казах : Така и смятам да направя..
    Успех значи

Фен
    Град
    София
    Е мисля че ще ми е нужен - МЕРСИ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си