.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Hybrid View

Фен
    Град
    Пловдив

Притеснявам се

Значи пичове аз нали сега от понеделник ще хоодя на фитнес(http://www.teenproblem.net/f/viewtop...=599094#599094)та се питам там да не ми направат някви тестове на белите дробове или нещо такова и да ме усетат че пуша???? НАситина се притеснявам.Та може ли да ми кажете кво точно ще стане?Аз ще ходя в тримонциум,щот майка ми бачка там и ме е уредила.та сега сте вие...
    So you can suck my dick
    if you don't like, my shit
    Cause I was high when I wrote
    this so suck, my dick - ha ha!

street_ar{t}ka
    Guest
    ае пич!според мен няма за какво да се тревожиш!и аз ходя на фитнес ама за такива тестове аз не съм чувала.ае и леко с упражненията

Голям фен
    Град
    дианабад
    Хехе, как ще ти правят тестове на дробовете във фитнеса. Влизаш си в съблекалнята преобличаш се и отиваш при уредите.... ако не се лъжа твоя беше темата за съседката, която те видяла с цигара... май наистина трябва да се позамислиш за тия цигари....
    И, единсвеното е ако започнеш да се задъхваш, но все пак ще ти е първата тренировка

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Инструктор имаш ли или си на "свободно блъскане" ?

Фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Fena
    Инструктор имаш ли или си на "свободно блъскане" ?
    Еми щяло да е с инструктор.
    So you can suck my dick

'wan`a`doo'
    Guest
    Ами те инструкторите по принцип се усещат за такива неща,в смисъл и аз нз как но разбират сиурно от задъхване ала-бала,ама ако не пушиш от отдавна,а ти няма как да пушиш кой знае от колко отдавна не мисля,че много ще си личи. Макар че една приятелка пушеше само от година и треньора и си знаеше,че пуши...та прави си сметка

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от wan`a`doo
    Ами те инструкторите по принцип се усещат за такива неща,в смисъл и аз нз как но разбират сиурно от задъхване ала-бала,ама ако не пушиш от отдавна,а ти няма как да пушиш кой знае от колко отдавна не мисля,че много ще си личи. Макар че една приятелка пушеше само от година и треньора и си знаеше,че пуши...та прави си сметка
    пък и да те усети никога не може да е 100% сигурен,че пушиш...и не може да го докаже...така,че спокс...а аз за тоа фитнес не сам чувал...сигурно ша е нов
    Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
    Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...

Skype registration:eskey88m

Фен
    Град
    BuRgaSsSs
    Цитирай Първоначално написано от djigi
    Хехе, как ще ти правят тестове на дробовете във фитнеса. Влизаш си в съблекалнята преобличаш се и отиваш при уредите.... ако не се лъжа твоя беше темата за съседката, която те видяла с цигара... май наистина трябва да се позамислиш за тия цигари....
    И, единсвеното е ако започнеш да се задъхваш, но все пак ще ти е първата тренировка
    mdamm i az mislq kato teb

А кОгаТо се сТраХуваш,че щЕ ме ЗагУбиш
    иЛи вЯрАтя ти В мен На крЪстОпъТ стои
    знай,че сЪн е и щЕ се сЪбуДиш
    и пАк Ще зНаеШ,че в моЯ свЯт си сАмО ти...{{P}}

Фен
    Град
    Пловдив
    ЕМи нищо не стана.Смисъл отидох там зех си карта за месец,обясниха ми тоя уред как се ползва,оня уред как се ползва и така.Охх...слава Богу.
    So you can suck my dick

Guest
    xeee az sum si nai dobre pi6a si piq si na6te znaqt i dori s tqh go pravq

Guest
    nikakvi testove ne pravqt spoxi

nikakvi testove ne pravqt xaaxxaaxxa ne se trevoji
    Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...

Guest

Re: Притеснявам се

Цитирай Първоначално написано от Abs0lut3_Sl1m
    Значи пичове аз нали сега от понеделник ще хоодя на фитнес(http://www.teenproblem.net/f/viewtop...=599094#599094)та се питам там да не ми направат някви тестове на белите дробове или нещо такова и да ме усетат че пуша???? НАситина се притеснявам.Та може ли да ми кажете кво точно ще стане?Аз ще ходя в тримонциум,щот майка ми бачка там и ме е уредила.та сега сте вие...
    ами няма да ти правят тестове освен ако не почнеш д асе занимаваш сериозно ..... иначе тримона е хуаво ...

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)

Re: Притеснявам се

Цитирай Първоначално написано от Abs0lut3_Sl1m
    Брат, няма нищо да ти направят.Влизаш си в съблекалнята, преобличаш се, започваш да буташ, връщаш се, обличаш се и си тръгваш.Бързо, просто, лесно.

Повече от фен
    E tva puk kak go izmisli?Kak si predstavia6 vseki 4ovek koito trugva na fitnes da mu praviat proverka na belite drobove?Misli we 4ovek

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си