- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Притеснявам се
Значи пичове аз нали сега от понеделник ще хоодя на фитнес(http://www.teenproblem.net/f/viewtop...=599094#599094)та се питам там да не ми направат някви тестове на белите дробове или нещо такова и да ме усетат че пуша????НАситина се притеснявам.Та може ли да ми кажете кво точно ще стане?Аз ще ходя в тримонциум,щот майка ми бачка там и ме е уредила.та сега сте вие...
So you can suck my dick
if you don't like, my shit
Cause I was high when I wrote
this so suck, my dick - ha ha!
ае пич!според мен няма за какво да се тревожиш!и аз ходя на фитнес ама за такива тестове аз не съм чувала.ае и леко с упражненията![]()
![]()
Хехе, как ще ти правят тестове на дробовете във фитнеса. Влизаш си в съблекалнята преобличаш се и отиваш при уредите.... ако не се лъжа твоя беше темата за съседката, която те видяла с цигара... май наистина трябва да се позамислиш за тия цигари....
И, единсвеното е ако започнеш да се задъхваш, но все пак ще ти е първата тренировка
Инструктор имаш ли или си на "свободно блъскане" ?
Еми щяло да е с инструктор.Първоначално написано от Fena
So you can suck my dick
Ами те инструкторите по принцип се усещат за такива неща,в смисъл и аз нз как но разбират сиурно от задъхване ала-бала,ама ако не пушиш от отдавна,а ти няма как да пушиш кой знае от колко отдавна не мисля,че много ще си личи. Макар че една приятелка пушеше само от година и треньора и си знаеше,че пуши...та прави си сметка![]()
пък и да те усети никога не може да е 100% сигурен,че пушиш...и не може да го докаже...така,че спокс...а аз за тоа фитнес не сам чувал...сигурно ша е новПървоначално написано от wan`a`doo
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m
mdamm i az mislq kato tebПървоначално написано от djigi
А кОгаТо се сТраХуваш,че щЕ ме ЗагУбиш
иЛи вЯрАтя ти В мен На крЪстОпъТ стои
знай,че сЪн е и щЕ се сЪбуДиш
и пАк Ще зНаеШ,че в моЯ свЯт си сАмО ти...{{P}}
ЕМи нищо не стана.Смисъл отидох там зех си карта за месец,обясниха ми тоя уред как се ползва,оня уред как се ползва и така.Охх...слава Богу.
So you can suck my dick
xeee az sum si nai dobre pi6a si piq si na6te znaqt i dori s tqh go pravq
nikakvi testove ne pravqt spoxi![]()
![]()
nikakvi testove ne pravqt xaaxxaaxxa ne se trevoji
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
ами няма да ти правят тестове освен ако не почнеш д асе занимаваш сериозно ..... иначе тримона е хуаво ...Първоначално написано от Abs0lut3_Sl1m
Брат, няма нищо да ти направят.Влизаш си в съблекалнята, преобличаш се, започваш да буташ, връщаш се, обличаш се и си тръгваш.Бързо, просто, лесно.Първоначално написано от Abs0lut3_Sl1m
E tva puk kak go izmisli?Kak si predstavia6 vseki 4ovek koito trugva na fitnes da mu praviat proverka na belite drobove?Misli we 4ovek