.
Затворена тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Нормално ли е ?

А бе хора нормално ли е да се възбуждам от животни ? Много пъти съм си мислил за кучето ми и колко готино може да го оправа,но ме е страх да не му стане нещо.. Моля търся помощ ? Говоря съвсем сериозно!

Супер фен
    Помощта я търси на 4-ти км.

Цитирай Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
    Съвсем сеиозен съм, не пиша тук съвсем случайно, дали нещо може да ми стане ако исползвам кондом ?
    Кучето е порода Немска Овчарка

знаеш ли какво отиди на психиатър тук неможе да ти се помогне

Виж,това е вид сексуално отклонение.Евентуално е моментно.Но незнам.По-добре се консултирай със сексулог.

Град
    Samokov
    Ми, на теб няма да ти стане кой знае какво, щото биологически е невъзможно. Преди време имаше една статия за момиче, дето дало на добермана си да я е*е, но това, че не си единствен не означава, че не е извратено.
    Опитай се да поговориш с някой.
    В краен случай, си потърси по-космата приятелка.
    На света има два типа хора: тези, които ме харесват и тези, които могат да отидат по дяволите!

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    Цитирай Първоначално написано от ViV
    Ми, на теб няма да ти стане кой знае какво, щото биологически е невъзможно. Преди време имаше една статия за момиче, дето дало на добермана си да я е*е, но това, че не си единствен не означава, че не е извратено.
    Опитай се да поговориш с някой.
    В краен случай, си потърси по-космата приятелка.
    е*аси съвета заклевам с е! не нямам нищо против ама просто...смепно ми стана!
    Ами мой човек явно си от онея дето се възбуждат от животни (зоофили май бяха или нещо от сорта)!Има си сексолози за тая работа а относно кучето-няма ли да те гризне все пак тва е куче!Едва ли ще даде ти да го е*еш!Тва все едно ти да си куче на някой...великан да речем дето е два пъти по-голям от теб и един ден ти се седиш спокойно пък той да ти го ръгне!ми тва е гадно!горкото животинче!единственото което ти остава е само да си го представяш и да мастурбирш на спокойствие като оставиш животинчето!
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

Супер фен
    Определено не е нормално и ако не отмине,потърси помощ

Цитирай Първоначално написано от ikonostas
    Цитирай Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
    Съвсем сеиозен съм, не пиша тук съвсем случайно, дали нещо може да ми стане ако исползвам кондом ?
    Кучето е порода Немска Овчарка
    Човек нема да се точиш на куче бе.

DevelorMySoul
    Guest
    Imam edin vupros?ABE TI NORMALEN LI SI BE??? EI IMA6 NYJDA OT NQKAKVA POMO6T SERIOZNO! NE ZNAE6 LI 4E NA JIVOTNOTO MOJE DA MY STANE NE6TO BE PROSTAK! BOJE NA KUDE VURVI SVETA S TAKIVA NENORMALNICI?

Guest
    6to we kfo tolko nekfo qko e men primerno me vle4at kotkite imat pove4ko kozinka i ima kfo da si fane6 poslednata mi proba kotkata me odra po peni*a i gledam da ne i nalitam no 4esno kazano dosta me vle4e !!!

Guest
    Точно от това ме е страх да не му стане нещо на животното..то е женско, но много ме кефи направо подивявам, обичам да спим заедно и да го докосвам по корема, даже в момента го гледам и се възбуждам.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Moderated by miloto
    т.11 от Правилника
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си