.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    BladeDancera
    Guest

Искам помощ!!!

Хора да ви питам... ся харесвам едно момиче от даскало и даже съм и го казвал а тя "Не е вярно","Бъзикаш се",Много съм дебела и грозна"(само да кажа че тя е супер) и т.н. Кво мислите . Според мен така се опитва да ме разкара... Как мислите вие

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Тва пък е много тъпо.Някое момче да ти каже че те харесва и ти да изтърсиш"Абе как ще ме харесваш,не виждаш ли ква съм грозна и дебела" Според мен или няма самочувствие,или е няма голям опит преди теб( по отношение на момчетата) или просто не е наясно с това дали наистина те харесва.Покани я да излезете,вече не й казвай че я харесваш,а направо го показвай с поведението си.Ако ти отвърне със същото-всичко ще е ОК,ако продължи с нейните номе,значи търси начин да те отреже

BladeDancera
    Guest
    Еми...да пробвал съм го тва ама тя даже не ми отговаря като и се обаждам

Мега фен Аватара на machoka
    Общо взето и сам си достигнал до правилния извод

Ако искаш да я 'затапиш', следващия път и кажи 'Е да, ама аз те харесвам такава, каквото си -> с всичките ти достойнства и недостатъци, които си мислиш че имаш. Харесва всяка видима и невидима с просто око частица от теб' ... Но го направи само ако го вярваш, бъди искрен.. иначе не се получава магията!

Успех.

BladeDancera
    Guest
    Само искам да кажа че съм на 12...

Цитирай Първоначално написано от BladeDancera
    Тогава гаси компютъра и си лягай - я гледай кое време стана, 1:30 посред нощ

Guest
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Цитирай Първоначално написано от BladeDancera
    Тогава гаси компютъра и си лягай - я гледай кое време стана, 1:30 посред нощ
    еми да ама аз не съм от тея дето си лягат в 9...обикновенно си лягям към 3-4

За нещо повече ли се имаш от останалите? На каква основа? Може би натрупан огромен житейски опит? Поясни.

BladeDancera
    Guest
    Ne we prosto kazvam 4e hem si praa kefa kato se rova iz internet bez da mi se spi hem znam 4e kato legna kym 3 6te moga da se naspa i da izlizam i t.n.

Повече от фен
    ми и на мен да ми каже некоя готино,сладко момче че не харесва и аз нямада мога да повярвам.но кажи и пак че я харесваш!
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

виж са ако тя исак да те разкара тя по някъв начин ще ти го е подсакзала, а мойе би наистина да се чувства дебела и грозна просто ти не мойеш да разбереш точно, но поне на мен много пъти ми се е случвало да глдам на някое момче като на някъв там, който не ме интересува, но след време, аххх следвреме нешо ми става и започвам да го харсвам така че спох

еми по тва което тя казва...ми според мен не те харесва ...извода е:намери си друга

Супер фен
    Зна4и...според мене това моми4е няма мн опит в тези не6та и не знае как да реагира в такава ситуация и за това...според мен не иска да те разкара ами просто се притеснява и не знае какво да направи като каже6 4е я харесва6 така 4е давай направо - целуни я пък квото стане стане 6тот 6том е срам да ти отговори на 4увствата едва ли 6те се съгласи да излезете на кафе

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от LP_girl_14
    Тва пък е много тъпо.Някое момче да ти каже че те харесва и ти да изтърсиш"Абе как ще ме харесваш,не виждаш ли ква съм грозна и дебела" Според мен или няма самочувствие,или е няма голям опит преди теб( по отношение на момчетата) или просто не е наясно с това дали наистина те харесва.Покани я да излезете,вече не й казвай че я харесваш,а направо го показвай с поведението си.Ако ти отвърне със същото-всичко ще е ОК,ако продължи с нейните номе,значи търси начин да те отреже
    да бе...много е тъпо...тая значи е МЕГА зле

Супер фен
    Ей ми вие сте малки! Кажи и "искам да поговорим сериозно" после казваш "аз те харесвам , може би не ти се вярва,но искам да разбера ти харесваш ли ме" ХАЙДЕ УСПЕХ!

Мега фен Аватара на koalka
    Може да е по-много причини.Защо не питаш нея?Ако ти каже де.Ние само можем да гадаем.

Цитирай Първоначално написано от LP_girl_14
    да така е

Guest
    Според мен просто има доста комлекси и има нужда някой постоянно да и повтаря, че не е така и, че е хубава

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си