Минаха близо 120 дена от раздялата с бившата ми приятелка..мина толкова време и не мога да я забравя. Все си мисля сега какво прави, сеща ли се за нашето минало, иска ли да й се обадя..да я чуя какво прави, но все нещо ме спира. Нещо ме спира, защото знам, че сега е с друг и не се сеща за мен. Не можах да я забравя и не съм пробвал с други, защото просто не ме привличат и по характер и по външен вид. Всеки път, когато излеза с приятели се опитвам да се забавлявам, да не мисля за нея, да обърна внимание на едно момиче, което взе да ми допада, но нещо ме спира. Спира ме нещото, защото си мисля, че ще нараня момичето, което обичах(м). Преди време бях писал една тема. Темата е ТАЗИ. Ако искате можете да я прочетете..Бях се отдал на тренировки и купони, и все още е така, но не става, нищо не помага Когато гледам телевизия или съвсем случайно се пусне някоя песен, на която значението е прощаване/любов си мисля дали това не е знак..знак, че трябва да и се обадя. Приятелите ми се опитавха да ме развеселяват и до известна степен успяха, но само когато съм в тяхната компания (а тва е доста голяма част от времето ми, но все пак..), иначе когато съм сам си мисля за нея