.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Guest

chervena kosa-za ili protiv

imam tymno kestenqva kosa, i iskam do kraq na lqtoto da q napravq chervena. shte trqbva li da polzavam obezcvetitel, ili moga napravo da pochna s boq?

Мега фен
    Пробвай с индийска къна. Не използвай обезцветител!

Голям фен
    по-добре първо с къна
    Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?

Guest
    da,no iskam cveta da byde nasiten, a ne prosto otenyk.

emi az ucha za frioziorka i da ti kaja ot moia gledna tochka s boq nqma da ti stane hubavo cherveno moje bi shte ima lek cherven ottenak.No nedei da pravish greshkata da si obezcvetiavash kosata.Shte ti stane kato metla.Probvai s Palette rubineno cherveno mnogo hubav cviat e i postepenno s vremeto kato se boqdisash nqkolko pati moje da ti stane kakto trqbva.A az kanata da ti kaja ne q haresvam shtoto posle ako reshish da si smenqsh cveta na kosata trqbva da chakash da ti izrastne shtoto kanata ne pada nikak lesno.
    Ne me interesuva, kakvo govoriat za men, osven, ako ne e v moia polza.

Guest
    blagodarq mn

Guest
    Аз имам известен опит в това. Значи аз се къносвам от 3 години и смятам да продължавам,но цвета на опаковката в никакав случай не съвпада с това което се получава, освен ако не си руса. И поради тази причина аз използвам най-светлото което предлага моята къна. Но трябва да знаеш че ако използваш 1 къна после боя тя няма да хване, азтака исках кичури но фризьорката ме предупреди че нищо няма да излезе.

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    а да попитам...
    ако се боядисам червено върху черно.. ще хване ли изобщо?
    алелуя.

Град
    gotiniq grad

Re: chervena kosa-za ili protiv

edvali 6te stane ne6to

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    ne niama da hvane!!! ima 4ervena boq na seri koqto e dosta silni4ka i moje ot parviq at da ti stane hubavo 4erveno no znai 4e 4ervenata sa6to gori i posle ne pada osobeno ako e nasloena niakolko pati!

kiki riki
    Guest
    taq seri e gracka i pravi naistina mnogo hubavo 4erveno polzvala sam q no stra6noooo mnogo gori kosata ina4e cveta e ubiistven

Мега фен
    За червена коса се използва боята Лонда Волкейно. Аз бях прочела, че искаш да си черна. Така или иначе, косата ти е светла, опитай с къна, обаче да е наистина индийска - българските не струват.

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    ЗА!
    Червенокосите са най!

Мега фен
    Да, но косата става на задник...иначе е много хубаво. От всяко боядисване косата се скапва - разликата е в каква степен. А къната прави косата по-хубава.

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    Krasotata iziskva jertvi-ako iska6 hubava i jiva kosa ne q boqdisvai-ako iska6 hubav cviat i moje6 da si pozvoli6 poddrajkata i postoqnno s maski i tn togava si q boqdisai i ne o4akvai 4e kosata 6te ti e kakto predi!

Повече от фен Аватара на honey_reflection
    Град
    In the middle of no where.. at the top of heavens floor lol
    Mojesh napravo da q boidisash

F* [ You're nobody until you're talked about. ]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си