.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: vazmojno li e?

Guest

vazmojno li e?

zna4i pitam dali e vazmojno da sam se otvorila s tampon slu4aino, za6toto redovno gi izpolzvam i otna4alo mi bqha adski nekomfortni i dori ne moje6 da sedna, izpitvah pareniq razni i vaob6te ne mi bqha udobni, no sega ve4e kato si go postavq tampona i ne go use6tam, nqma bolka, moje li bez da iskam da sam se otvorila?

Голям фен Аватара на MauMyHkaTa
    Ами...според описанията ти нищо чудно,но не знам! Пак да не те плаша,но възможно е според мен...

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Според мен просто най-накрая си уцелила правилната позиция на тампона. Преди сигурно не си го поставяла както трябва и за това ти е било неудобно. Накрая си нацелила мястото. Обаче е малко вероятно да си се отворила... то с тампон не е така лесно.

Saatana vittu perkele hate crew!

Veroqtnosta da si se otvorila spored men e nishtojna i po-skoro prichinata tva predi da si useshtala bolki a sega ne se krie po-skoro v tva che ne si pahala tampona pravilno ili dostatuchno navatre vuv vlagalishteto togava predizvikva diskomfort i bolka.Devstvenosta nqma nishto obshto s izpolzvaneto na tamponi.Himenyt e guvkava membrana koqto chastichno pokriva vlagalishtniq otvor,a tampona lesno se pluzga navatre i navan prez syshtiq tozi otvor prez koito preminava menstrualnata technost,bez da narushish celosta na himenta...tva e taka che spox
    Nikoga nqma da namerish jena bez gotov otgovor,osven ako ne se okaje bez ezik!!!

Голям фен Аватара на MauMyHkaTa
    Да,но пак е възможно да стане това с тампон...макар и вероятността да е малка. Много ми е странно това с химена. В смисъл че има ей-такива ситуации в които човек се чуди дали е или не отворен?! Сякаш тази ципа е толкова незабележима, да не кажа "неусещаща се"...

Мега фен Аватара на koalka
    Раздразненията са от това,че неси го поставила правилно според мен.

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Раздразненията са от това,че неси го поставила правилно според мен.
    абсолютно правилно.Във всяка кутийка с тампони има листовка,на която изрично пише:тампонът е поставен правилно тогава,когато не го чувстваш
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Супер фен Аватара на Sarabi
    Мдаа не ми се вярва да си се отворила.Просто си сложила тампона на мястото му и достатъчно дълбоко.Усещала си го преди,защото не си го пъхала достатъчно навътре
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Повече от фен
    Град
    pllovdiv
    tamponite sa absoliutno bezvredni ne e vazmojno da si seotvorila dskomforta v na4aloto e porden t ne6to novo-tamponat
    razberebe hora ne moje prosto ei taka da se otvori6-da zagubi6 devstvenostta si

Фен Аватара на Siseetoo
    Град
    Айтос
    Цитирай Първоначално написано от Boot
    Според мен просто най-накрая си уцелила правилната позиция на тампона. Преди сигурно не си го поставяла както трябва и за това ти е било неудобно. Накрая си нацелила мястото. Обаче е малко вероятно да си се отворила... то с тампон не е така лесно.
    =D> =D> =D>

edinstveniq na4in da si se otvorila e tam da ti vleze neshto dostatu4no navutre s razerite na... ina4e i az mislq 4e ne si se otvorila

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    S tampon ne mojesh da se otforish.. Bilo ti e nekomfirtno s nego zashtoto ne si nosila nikoga predi tampon.. A pyk moje i zashtoto ne si go bila postavila kakto trqbva.. Ama posle shtom sa se opravili neshtata super..

Повече от фен

Re: vazmojno li e?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    zna4i pitam dali e vazmojno da sam se otvorila s tampon slu4aino, za6toto redovno gi izpolzvam i otna4alo mi bqha adski nekomfortni i dori ne moje6 da sedna, izpitvah pareniq razni i vaob6te ne mi bqha udobni, no sega ve4e kato si go postavq tampona i ne go use6tam, nqma bolka, moje li bez da iskam da sam se otvorila?
    ne si se otvorila spoko az kato izpolzvah za parvi pat tamponi i az se 4uvstvah taka ot na4aloto(nemojeh da sqdam izob6to)no sega gi polzvam bez problem.pri4inata e 4e ne si bila sviknala sas tqh,no sega ve4e si.i az taka otna4alo dokato svikna(golemi maki bqha)no sega ve4e ne gi use6tam i vsi4ko e ok
    Sunny Beach & Dance Club Mania,Lazur and Cacao Beach

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си