- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- влюбих се
Познавам се с едно момиче и искам да бъда с нея виждам че и на нея и е приятно да съм наоколо но разбрах че е лизбика и има приятелка![]()
ми това,коренно променя нещата,но щом и е приятно твоята компания,туко виж тя се окаже би-сексуална.
I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(
Скачай,че ще те изплющъ!
може да иска само да сте приятели нищо повече
А не си ли се замислял че тва че е лезбийка може да е номер,за да разкара?![]()
Ако все пак наистина е така,пообщувай малко с нея,разбери повече за нея и сексуалността й.Може наистина да има влечение и към двата пола.Пък ако се окаже лезби...остави я да се радва с приятелката си![]()
Пък може да те зарадва с нея и приятелката сиПървоначално написано от LP_girl_14
3-ка с 2 лезбо фенки е мечта ... дерзай ... не се знае каде ще му излезе края
пиши после до каде си стигнал !!! (Бъди повече време с нея излизайте бъдете заедно !!!! и те нещатата ще се получат от самосебе си не я пришпорвай ! )
Това,че искаш да бъдеш с нея,означава ли,че си се влюбил,както си написал в заглавието на темата???
еми не бих казал че съм баш влюбен но мн я харесвам и като характер и като видПървоначално написано от koalka
NicknameANdPasswORd - а дано![]()
ахах май се пише "лЕзбиЙка" ама както и да е..Първоначално написано от Анонимко
![]()
Та по темата,според мен,може да те е излъгала,може би не те харесва,и не е намерила по-умен начин да те разкара...
![]()
f@nt@zi@
em 4estito i da 4erpi6
[img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]
лелее 3ка с лезбиикикак звучи само!Тва е мечтата ми аааа!
mi da,ama v tazi situaciq trqq baq da si pogovoriteПървоначално написано от Do_YoU`lOvE_mE
-dori da kaje ne-ne se otkazvai,ako mn durjish na neq :P
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
i az smqtam takaПървоначално написано от luda`flirtajika
И ти си от онези тийнейджъри,които използват думата ЛЮБОВ все едно е една обикновена дума.КАТО НЕ СИ ВЛЮБЕН,А САМО Я ХАРЕСВАШ,НЕ ИЗПОЛЗВАЙ ТАЗИ ДУМА!!!!Първоначално написано от Анонимко
uha 2 v 1 xax
Sometimes escape on time means that you win ...
Това е доста гадно,но според мене може и да опиташ да стане нещо успех!Първоначално написано от Анонимко
Kato e lesbiika nqma na4in da q promeni6.6tom e sigyrna v tova ti ne se burkai i ne se opitvai da razdelq6 nikogo samo za da si ygodi6 na pri6tqvkata.kakto kaza samo q haresva6,a ne si se vlubil taka 4e kfo 6e q pritesnqva6?i drygi momi4eta moje da ti haresat,neq q ostavi da si e happy s priqtelkata si
![]()