.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Guest

двуфункционален молив за очи?!

тоя молив от ейвън искам да ви питам дали е хубав?и кфо значи че е двуфункционален?
    преди си го взимах автоматичния-мн е хубав но сега го видя тоя и се чудя къф е?и за очи и вежди ...или?

Голям фен
    Да не оня дето от едната страна е един цвят,а от другата - друг???

Повече от фен
    ne e li moliv koito ot dvete strani e podostren(az taka si mislq)
    Sunny Beach & Dance Club Mania,Lazur and Cacao Beach

Guest
    ne samo ot ednata e
    i pi6e wet/dry
    kfo trqbwa da zna4i tfa?

Голям фен
    Еми сигурно че е и водоустойчив

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    ako ima6 v predvid za dvycvetniq moliv na AVON (naprimer ima -4erno/bqlo , lilavo/bqlo i t.n.) - da imam go i sum dovolna ...malko mi se vijda mek i mi se razmazva ina4e e mnogo ydoben . ne e vodoustoi4iv !
    a tva za wet /dry ...tva ne se se6tam ...
    2 т. от правилника. Бан на профил

rpo3HoTo*
    Guest
    мноого сте зле бе Въпросният ует/драй ефект означава, че когато молива е сух-ефекта е по лек. когато обаче го намокриш леко ефекта е като на очна линия. обикновено тези моливи се нанасят доста лесно, но за сметка на това са крайно неиздържливи, тъй като зоната над долните мигли е...как да го кажа....лигава и непрекъснато мокра, а тези моливи се размиват от влажното...и така....

Guest
    da to4no za tozi kojto (groznoto )kaza stawa wypros
    tolkwa l ie zle moliwa?4etoh nqkyde 4e bil hubaw i sega se 4udq dali toq ili awtomati4niq da si zema

Ми госте...виж сега. Аз съм дистрибутор...малко или много имам наблюдения. Молива не е лош като цяло. Много е добър ако искащ да се намажеш много яко с него-става адски наситено черно....обаче се размазвааааа! Супер нетраен е....Между тези двата бих избрала автоматичния-не е толкова наситен, обаче като повториш няколко пъти става добре. И не се размазва толкова...просто изчезва и го няма тва гадното размазано под очите. Малко се отклонявам но бих ти препоръчала автоматичните моливи на Орифлейм-мноого са трайни и добри! Айде реши си
    If people can't make you fly, they'll make you fall faster

Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си