.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Hybrid View

писане на кирилица

според вас не трябва ли да се въведе писането на кирилица като правило?Все пак живеем в България, защо и да не пишем на български?Освен това всеки си има определен начин на писане, а някои е доста неразбираем.Мисля, че ако се пише на кирилица всички ще се разбираме

Прегледах правилата и не намерих такова за кирилизацията, ако все пак съществува такова се извинявам на модераторите

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Теми е имало десетки. Спорове, караници и спотици постове. Безсмислено е. Няма как да стане. Поне преди до това заключение се стигна

не ми се струва толкова невъзможно....ако се сложи един бутон "кирилизирай" при писането на нов отговор мисля,че доста хора ще се "възпозват" от него

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка

ц ц ц мога да кажа единствено "жалко" - имаме си толкова хубав език, а отиваме да се поамериканчваме

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от vesitu
    не ми се струва толкова невъзможно....ако се сложи един бутон "кирилизирай" при писането на нов отговор мисля,че доста хора ще се "възпозват" от него
    Погледни точно над полето, в което въвеждаш текст при отговор. Има едно: "Режим на клавиатура: EN" - като щракнеш в/у EN се сменя и на български и на фонетична подредба.

За сега се е стигнало до заключение, че всеки пише така, както му е удобно. Няма смисъл от десетки теми по въпроса за лат-кир.

Супер фен Аватара на Mo6no
    Град
    Варна
    Ab3 h0ra p0 hub1v0 0t pisan370 na l17inica s1s cifri nqma. N3 g0 li razbrah73? Mn0g0 3 g1zarsk0!
    11 tochka deaktiven profil.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Аз не знаех че има такова копче..Макар че ми е по-лесно по предния начин

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си