- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated:Прекалено сте малки, за да говорите за любов...
moga da vi kaja samo che ste prekaleno malki, za da govorite za liubov..osobeno istinska..stiga ste se pravili na vliubeni i razberete, che tova e samo 1 uvlec henie, koeto preminava s vremeto!! mnogo malko hora imat shtastieto da znaqt kakvo e istinskoto znachenie na tazi duma!!!!
i povqrvaite tova malcinstvo ot hora ne e na po 15 godini!!!!!!!!!!
are BYE
![]()
VIE KAKVO MISLITE PO VUPROSA
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
Мисля, че всеки може сам да прецени дали някога наистина е бил влюбен или не ....
Вярно е, че на по 13-14 години да се влюбен е почти невъзможно, но..
знае ли човек![]()
Това, че ние с теб не сме се влюбвали на по 14 години, не значи, че на някого не му се е случвало![]()
Такаче.. нямам особено мнение по въпроса, тя любовта просто те връхлетява, няма значение, пол, раса, години.. тя просто идва![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Защо пък хора на 15 години да не могат да са влюбени?За любовта няма възрастови граници!![]()
Baby,please!You know that i loved you...But you didnt....now i dont care about you!Just go away...
За да обичаш, трябва да си се осъзнал като човек, а както виждаме в този форум, хората под 18 години са пълни деца, макар да правят секс.
Mislq che tova keoto kaza e typo i bezsmisleno.Seki chovek e razlichen i sichko stava i se sluchva individualno.I ne mislq che si ti choveka koito shte kaje tova.Koga i dali izobshto nqkoi shte sreshne lubovta ili e malak!Typo,typo i pak typo !!!![]()
дам, така еПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
според мен истинската любов ако идва, то това е на по-голяма възраст, когато човек е по-стабилен, видял е мн от живота, има опит, знае какво точно иска и т.н.![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
КОГАТО ЗНАЕ КАКВО ИСКА!
Айде бе, били сме прекалено малки ?! Какъв си ти, че да ни определяш ? Да не би да си прекалено голям, с много житейски опит и да ни насърчаваш нас малките какво да правим ? Брей, големи гений имало тука. Я върви в някой институт и там работи, пък кой знае, може да станеш президент и да ни диктуваш кво да правим. Не си ти човека, който да ни казва кво да правим и никой никога няма да може да ни казва. Всеки човек е различен и си се развива сам. Има някой деца, където се развиват много по-бързо от другите, а има и такива, които се развиват по бавно.
poneje tuka vsi4ki ste neprosveteni dostata4no bih vi prepora4al da pro4etete "stadiq na razvitie na 4ove6kiq intelekt" ot Jan Piaje.... i tam 6te vidite posledniqt stadii "Stadii na abstraktnoto mislene" (ot 12-13g. i prodaljava do smarta) v nego spored Piaje li4nostta se "prerajda" nanovo i vlizav jivota na vazrastnite... poqvqva se hipodeduktivno mislene i sposobnost za kombinatorika ...edva na 12/13g. vazrast 4ovek e sposoben da proqvi i osyznae 4uvstvoto LUBOV .. estestveno i da go izpita ....
shte vi dam za primer i maika mi,koqto za pruv put se vlubva na 16/17,no mom4eto e po4inalo.... hodili sa 4 godini,no toi po4ina i taka... bila e s oshte edin dvama i are za tati,taka,4e... li4no ti ili koito i da e bilo ne moje da kaje na kolko trqbva da se vlubi 4ovek
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
Все едно пък на 18 си видял много от живота .. любовта нито се вика, нито се гони .. или я има, или я няма ..
mani gi nekfi otvoreni i si mislqt,4e znaqt ve4e vsi4ko
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
съгласна съм с тебПървоначално написано от miloto_girl-4e
I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(
Скачай,че ще те изплющъ!
за всичко има време няма за какво да се бърза всичко ще си доиде на мястото
п.п всеки разбира нещшата по различен (верния) за него начин
.........ЦСКА........
to4no taka! eeee ima gi sekvi s svoq jiteeiski opit!Първоначално написано от lost_girl
![]()
emi i az sam na 15 no podkrepqm avtorkata do sega sam se uvli4ala mnogo pati no nikoga ne sam se vlubvala tolkova e dai boje skoro da mi se slu4i ne6to tolkova hubavo i vse pak tova 4e nikoga ne si se vlubval ne ozna4ava 4e si dete i obratnoto tova 4e pravi6 sex na 15 ne ozna4ava 4e si vazrasten![]()
Moje bi ima6 pravo!Tvarde otnositelno e da govori6 za vsi4ki!Nqkoi sre6tat liubovta na 15 drugi na 50!Taka 4e ne obob6tavai!!Първоначално написано от Анонимко
Очите ти са пълни с топлина но тя не може никак да ме стопли,тои беше лятото а ти си есента...
Първоначално написано от Анонимко
Ako ti mi kajesh che nqkloga si obichal/obichala istinsku znachi lujesh.. ne sum kazala che e nevuzmojno..to ne moje da se izbegne, no ne si mislete che sex znachi ,che si golqm che znaesh csichko... za sex e nujno uvlechenie i sex privlichane,a ne liubov..a dokato se usuznaesh, che tova e taka stava kusno..ne che e greshka![]()
Съгласна съм.. и с teen_girl4e, и с авторката. Абсурдно е на по 13-14 години да си се влюбвал/а. Както казаха вече няколко човека преди мене - за да се влюбиш трябва да си осъзнат и да знаеш какво искаш и търсиш!!!Първоначално написано от teen_girl4e
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
mislq 4e 4ovekat koito e pisal tazi tema e palen idiot i neusaznava kolko moga6ta e lubovta ne vseki na 13-14 godini(6oto po4nahte samo za tqh da pi6ete)kazva 4e e vluben a tozi koito go kazva zna4i naistina go 4uvstva za lubovta nqma granici(vazrastovi vklu4itelno)...
няма значение за колко си за да изпиташ любов и да обичаш...че като сме по малки....нямаме ли чувства? нима чувствата да се развиват като мозъка????нима едно 5 годишно хлапе не обича...еми обича майка си...тва също е любов...
![]()
tuk stava vupros za liubov kum semeistvoto, kum maikata.. a ne liubov kum protivopolojniq pol..ti nqma da obichash muja si kakto obichash maika si..ima razlichni vidove liubov!!!!!!!Първоначално написано от SeXyTo_f
да но пак е любов...тъйче кво ми говори че не можеме да обичаме на тая възраст...да вземе да оточни...и пак казвам няма значение на колко си за да обичаш!Първоначално написано от Анонимко
=D> =D> =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от SeXyTo_f
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Първият час е любов. Първият месец е увлечение. Всичко по-нататък е самозалъгване. Любовта е сложно чувство, което ние не можем да разберем, защото сме твърде малки.
А да покуфееш на Helloween или Blind Guardian не е сложно. Затова засега се ограничете с метъл. ЯСНО?
Сатаната е пич.