- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated:Прекалено сте малки, за да говорите за любов...
i az sam na 15 no ne smqtam 4e sam se vlublava.. tva 4e ima6 po silno uvle4enie kam nqkoi ne zna4i 4e si vluben.. e moje bi nqkoi gi barkat teq dve ne6ta no e normalno. kakto iskate go nari4aite vajnoto e na vas da vi e dobre![]()
Mnogo se draznq ei tei kato slagate pod obsht znamenatel sumati hora.. V sluchaq vsichki pod 18 god si vaobrazqvat che obichat shtoto e strogo nevazmojno da se vlubish pod tazi vyzrastova granica? Nima? Ooo.. q stiga gluposti.. Tozi koito se e vlubval znae kakvo e..
А така маце само METAAL!!! КЕФИШ МЕПървоначално написано от Рокендрол шматка
![]()
be 6to si mislq 4e temata ne e za po princip lubov a za lubovta m/u polovete... i zna4i malkite (13-14 g) ne mogat da obi4at(6toto sa malki) kato se zamislite vijdali li ste nqkude babi i dqdovci koito da se gushkat i da seПървоначално написано от SeXyTo_f
sigurno ste no tezi dvoiki sa rqdkost zashtoto na vuzrastnite im omruzva a i na nqkoi hora tova im izglejda smeshno togava kakvo izliza? 4e vuzrastta da obi4ash nqkoi e m/u 18 i 50 (primerno) taka li
![]()
Да обичаш някого означава да жертваш живота си за мечтите му.Хора влюбвайте се няма нищо лошо в тва обаче колко пъти ще бъдете на13-14-15 години???Бе кво обяснявам тука живота си е ваш живейте си както си искате и никой няма право да ви казва кво да прайте!
i az mislq 4e mnogo malko hora znaqt kakvo e istinskoto zna4enie na dymata ''lubov''.i tezi koito ne znaqt po-dobre da ne se izkazvat nepodgotveni 6toto taka se gavrqt s istinskata lybov![]()
Аман па от хора, дето живеят по сценарии! И какво трябва да навърша 25, за да изпитам истински чувства така ли? Това да не ти е промоцията на Мтел бре ?!? Я се осъзнай.
Да, съгласен съм, че доста лапета преовиличават с думите любов и обич, но всеки си го разбира по различен начин. За едни е просто глезотия. За други да обичаш, значи да умираш за този човек и тн. И има още 10х10н вариянта! Съгласен съм, че на 15 още не знаеш правописа на тази дума, а вече я употребяваш като здрасти. Но мога да ти кажа, че точно тези първи трепети в любовта, влюбването към 18-19 години, се запомня за цял живот. Това са първи стъпки и са най-красиви.
Аз лично тази дума я употребявам, само когато сърцето ми иска. Не може просто така да си викаш празните думи "Обичам те!"
Та мисълта ми е, съгласен съм, че на 15 едва ли можеш да обичаш още повече пък истински, но всеки пък си чувства нещата различно и си преценява какво да прави и какво не. То всъшност сърцето не гледа по календар на колко си, за да те накара да се влюбиш! Ти като искаш чакай да станеш на 26 и се влюбвай. Това може да стане на рожденния ти ден, оглеждай се за късмета си![]()
![]()
![]()
ami samo da popitam - vie kakvo razbirate pod lubovnima istinskata luov e da "obi4a6" nqkoi, koito dori ne znae, 4e s16testvuva6? nima istinskata lubov e da v1zdi6a6 po nego ot kilometri? nima istinskata lubov se iz4erpva v mlqskane i sex. dosta ot vas tv1rdqt, 4e 4ovek moje da se vlubi na 13 - tova li e za vas lubovta? pl1tskoto... neznam vie kak go vijdate tova ponqtie "lubov", oba4e az tv1rdo podkrepqm avtorkata na temata. lubovta e ne6to pove4e ot obiknovena vr1zka - lubov e kogato otdade6 du6ata si na nqkoi. zatova mnogo vi molq, sledva6tiq p1t kato zapo4bete da tv1rdite, 4e obi4ate nqkoi, hubavo si pomislete taka li e v deistvitelnost...
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
ne sym saglasna shte dam primer s bratov4edka mi .. zna4i na 14 se e zapoznala s priqtelq si .. sega sa jeneni i s dete na 6 godini .. i sh mi kajesh 4e 14-15 god. nemogat da se vliubvat .. tova sa gluposti .. seki 4ovek e razli4en nemojesh da slagash vsi4ki pod edin znamenatel .. ima 15 godishni det o6te pred bloka si igraqt ima 15 godishni kydeto ve4e sa napravili vryzki s po godina dve .. nikoga ne znaesh koga shte se vliubish i DALI shte se vliubish
Аз не мисля,че на 15 години един човек e способен да изпитва това чувство - любов.Мисля,4е на тази възраст човек не знае какво иска точно, а камо ли да обича или да изпитва някакви сериозни чувства!!
JiVei Za MiGa
suglasna..tuk ne stava dyma nai-veche za vuzrastta,makar che i tq e vajna! ne stava dym aza scenarii i ne izopachavaite smisula na temata..vsichki se nahvurlihte vurhu dumite za vcuzrastta i kvo!!! smisula e drug...Първоначално написано от Bloodlust
Не може да слагаш всички под общ знаменател.Не всички са още деца и не осъзнават,че това е "увлечение".Има и много такива-не отричам,но за всички да говориш така е тъпо.Да,днешните тийнейджъри използват думата ЛЮБОВ все едно казват здрасти,но смея да твърдя,че аз не съм така.И нали тук чета постовете и темите,които пускат тези тийнейджъри.В първото изречение казват,че го/я харесват и после,че много го/я обичат.Но когато си готов да дадеш дори и живота си за даден човек и си до него винаги,и сърцето ти страда,когато не си до него и той е така-ето това Е ЛЮБОВ.И смея да твърдя,че я изпитвам.
Браво за аватара-добър избор.Да,съгласна съм с теб.И според мен не можеш да обичаш истински някой,който дори не познаваш достатъчно добре.Първоначално написано от Bloodlust
Така, само да предупредя първо, че не съм чела мнения ( за първи път го правя и съжалявам ), а направо ще отговоря. Изобщо не съм съгласна с теб! За любовта няма граници - дори и на моята възраст (14) МОЖЕ да се говори за любов. Аз лично сега съм влюбена! Откъде зная( в един пост имах тези думи) : ТрЯбВа Да ИзГуБиШ нЯкОгО, зА дА рАзбЕрЕш, Че Си Го ИмАл. ТрЯбВа Да ИзГуБиШ лЮбОвТа, За Да РаЗбЕрЕш, Че Си ОбИчАл! Сърцето ми е разбито вече от месец, който ми се стори като век... Това, че някои не са срещнали точния човек още на по 13-14-15 години, не значи че и всички останали не са! Не мога само едно да разбера: Защо съдите всички за нещо, което сте срещнали при няколко човека ( колкото и да са )...
Не съм съгласна.Аз знам,че не мога да живея без приятеля си.И знам,че го обичам и винаги ще го обичам.Първоначално написано от Lorein
Въпросът за любовта не мисля , че зависи от това на колко си...![]()
abe avtorkata na temata e prava - vsi4ki se hva6tate za tova s v1zrastta. e dobre de - nemojem da postavqme horata pod ob6t znamenatel. oba4e si ima nqkoi ne6ta koito prosto sa predopredeleni. vqrno - svqt 6irok, hora razni, ama na 13 - 14 godini kolko si izrastnal du6evno, 4e da se vlubva6. to vaprosa ne e do v1zrastta, a do psihikata. nemislq, 4e ednin 4ovek na 15 e psihi4eski izrastnal za vlubvane.
koalka v1preki, 4e sme na razli4ni mneniq mai i dvete sme fenki na Amy =D> i tvoito avatar4e cepi![]()
az bqh tvaПървоначално написано от Анонимко
![]()
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
Мисля че истинска любов няма .. затова не вярвам в нея, вярвам само на мен !Първоначално написано от Анонимко
az su6to sam na mnenieto 4e nemoje na 14-15 godini da se vlubi6 no za moq nai golqma iznenada taka se vlubih 4e ve4e 3 meseca nemoga da se preborq s mukata i zatova ve4e nz kakvo da si mislq...![]()
По-добре да си обичан,от колкото да обичаш!
2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си.
napulno sum suglasna -te pa she ni kazvat na kolko trqbva da se vlubim-tva sa gluposti we hora-ne vsi4ki sme ednakviПървоначално написано от In{}Love
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
Има разлика, защото към майка си ти изпитваш ОБИЧ, а към мъжа си ЛЮБОВ. Изобщо не ги смесвайте тези неща! Да - на 12-13 имаш чувства естествено, но това са съвсем различни чувства. И по твоята логика скъпа... излиза, че едно 5 годишно лапе, което обича майка си, може и да се влюби.Първоначално написано от SeXyTo_f
![]()
![]()
П.П. Не искам да ви засягам, но на тази тема се нахвърлиха толкова угорчени девойки, защото вие самите сте на по 13 години и си мислите, че сте се влюбвали.. и признаете ли, че авторът на темата е прав, това автоматично значи, че вие сте сгрешили.. А вашата гордост на по 13-14 е прекалено голяма за да признаете такова нещо. Пък и да не пропускаме факта, че на тази възраст всеки се опитва да изглежда по-голям и голяма част от вас си мислят, че това че са се влюбвали, ги прави по зрели. Не поставям всички под общ знаменател, но в общия случай е така.
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
ти пък си прекалено голям
2 т. системно.
за лиубовта няма вазраст!аз сам на 15 години и в момента оби4ам и никои не може да ме убеди 4е това не е лиубовпросто това 4увство не мойе да се сбърка то е толкова силно и толкова много боли от него след раздялата
![]()
![]()
nObOdY Is PeRfEcT...I`m NoBoDi
Боже, боже, какви хора има... Било достойнството ни било виновно, за да говорим така... Абе я се осъзнайте малко, има мн различни хора по света, всеки има различен характер, различно мислене и различни гледни точки! Това, което се каза, че на тази възраст искаме да сме по-зрели - така е, при някои наистина е факт, но да мислим, че влюбването да ни кара да ни прави по-зрели -Аз пък мисля, че някои хора ( не само на тази възраст ) се страхуват да се влюбят, защото МОЖЕ БИ след това знаят, че ще се разделят с дадения човек и ще страдат много. Това, че за някои това е знак на зрялост или там каквото искате да кажете, не значи че и други мислят така! Казвате:
Е извинявай, ама тука напълно си противоречиш! Хем не искаш да ни злагаш под общ знаменател, хем казваш, че в ОБЩИЯ случай е така! Еми осъзнай се малко какво говориш!Не поставям всички под общ знаменател, но в общия случай е така.
Пък и тези, които ни казвате, че сме малки - еми извинявайте много, но не сте ни никакви, за да ни казвате кога да се влюбим. Ами то да не е пожелание или да си има определена дата![]()
Извинявайте много, но от някои мнения наистина ме доядя!!!
![]()