.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 79
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Lorein
    Боже, боже, какви хора има... Било достойнството ни било виновно, за да говорим така... Абе я се осъзнайте малко, има мн различни хора по света, всеки има различен характер, различно мислене и различни гледни точки! Това, което се каза, че на тази възраст искаме да сме по-зрели - така е, при някои наистина е факт, но да мислим, че влюбването да ни кара да ни прави по-зрели - Аз пък мисля, че някои хора ( не само на тази възраст ) се страхуват да се влюбят, защото МОЖЕ БИ след това знаят, че ще се разделят с дадения човек и ще страдат много. Това, че за някои това е знак на зрялост или там каквото искате да кажете, не значи че и други мислят така! Казвате:
    Не поставям всички под общ знаменател, но в общия случай е така.
    Е извинявай, ама тука напълно си противоречиш! Хем не искаш да ни злагаш под общ знаменател, хем казваш, че в ОБЩИЯ случай е така! Еми осъзнай се малко какво говориш!
    Пък и тези, които ни казвате, че сме малки - еми извинявайте много, но не сте ни никакви, за да ни казвате кога да се влюбим. Ами то да не е пожелание или да си има определена дата Извинявайте много, но от някои мнения наистина ме доядя!!!
    nqma nujda taka da napadash milichka..samo pokazvash kolko sme pravi, a ti kolko si zabludena!!!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Боже, боже, какви хора има... Било достойнството ни било виновно, за да говорим така... Абе я се осъзнайте малко, има мн различни хора по света, всеки има различен характер, различно мислене и различни гледни точки! Това, което се каза, че на тази възраст искаме да сме по-зрели - така е, при някои наистина е факт, но да мислим, че влюбването да ни кара да ни прави по-зрели - Аз пък мисля, че някои хора ( не само на тази възраст ) се страхуват да се влюбят, защото МОЖЕ БИ след това знаят, че ще се разделят с дадения човек и ще страдат много. Това, че за някои това е знак на зрялост или там каквото искате да кажете, не значи че и други мислят така! Казвате:
    Е извинявай, ама тука напълно си противоречиш! Хем не искаш да ни злагаш под общ знаменател, хем казваш, че в ОБЩИЯ случай е така! Еми осъзнай се малко какво говориш!
    Пък и тези, които ни казвате, че сме малки - еми извинявайте много, но не сте ни никакви, за да ни казвате кога да се влюбим. Ами то да не е пожелание или да си има определена дата Извинявайте много, но от някои мнения наистина ме доядя!!!
    nqma nujda taka da napadash milichka..samo pokazvash kolko sme pravi, a ti kolko si zabludena!!!
    Заблудена съм за вас, но съм права за себе си! Пишете, каквото искате... Никога няма да промените мението ми по този въпрос!

Guest
    Neznam,no mislq 4e tozi koito e pisal temata ne e na qsno,4e vseki 4ovek ima svoe mnenie po daden vupros.Tova da si vluben i da obi4a6 ne zavisi ot vuzrastta.Kogato 4ovek se vlubi-toi obi4a i e gotov na vsqkakvi jertvi.Dali se e vlubil na 14,na 17,19,20 ili 30 nqma zna4enie-vseki sre6ta podhpdq6tiq 4ovek po razli4no vreme.Ako tova,koeto kazaha nqkoi hora,4e trqbva da si olegnal,za da si vluben e samozalugvane.Ako be6e taka,to vseki 4ovek 6te6e da si znae-''Hop.Ytre stavam na 18-smqta se 4e ve4e sam olegnal i zrql.Mi zna4i v drugiden 6te se vlubq''.Taka li smqtate?Emi sujalqvam,ama gre6ite.

Точно така... А аз ще дам пример с мои връстници. Едни от тях са много наясно акво искат да правят с живота си и мислят за всичко предварително - къде ще е нй-добре да учат, какво ще работят, но не като мечти, а според възможностите си. Други пък не се интересуват от нищо друго освен как да се измъкнат от следващия час, в който ще ги изпитват, за да не останат в същия клас или пък как да обяснят на родителите си защо отново са получили наказание. Не злорадствам, просто искам да покажа, че хора на една и съща възраст имат различни цели и интереси!

Голям фен
    Град
    Sofia
    .. ВСИЧКИ... не поставям ВСИЧКИ под общ знаменател..
    в общия случай е така.. означава - повечето са така!!! ТОВА НЕ ЗНАЧИ ВСИЧКИ.
    Преди да критикуваш.. вземи малко да помислиш какво съм имала предвид!
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

Голям фен
    Град
    Sofia
    Пък и тези, които ни казвате, че сме малки - еми извинявайте много, но не сте ни никакви, за да ни казвате кога да се влюбим. Ами то да не е пожелание или да си има определена дата
    Начинът, по който се аргументираш е детски, скъпа.. Никой не ти налага мнение и не ти казва кога да се влюбиш. Това, че във форума всеки е свободен да си казва мнението, независимо дали съвпада с твоето или не, може да не ти харесва, но положението е такова. Поне голяма част от хората, който са на моето мнение се аргументираха по някакъв начин, вие и това не правите. Просто твърдоглаво отричате. Да - всички се развиват различно. Въпросът е дали на тези години може да си ДОСТАТЪЧНО зрял, че да чувстваш любов. Мда, сега ти си мислиш, че си влюбена и за това така яростно си защитаваш мнението, но се обзалагам, че след някоя друга година и ти ще бъдеш на моето мнение.

П.П. - Това, което каза, че никога няма да си смениш мнението по този въпрос е смешно и си пролича какъв невероятен инат си. Мнението е за това - за да се променя и да се влияе.. то не е константа! С годините всеки си сменя мнението по разни въпроси и за това е абсурдно да кажеш, че своето никога няма да го промениш. Не знаеш как ще те завърти живота.
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

Цитирай Първоначално написано от Black_Cat
    az su6to sam na mnenieto 4e nemoje na 14-15 godini da se vlubi6 no za moq nai golqma iznenada taka se vlubih 4e ve4e 3 meseca nemoga da se preborq s mukata i zatova ve4e nz kakvo da si mislq...
    ахм и аз така

Цитирай Първоначално написано от Absconding
    Пък и тези, които ни казвате, че сме малки - еми извинявайте много, но не сте ни никакви, за да ни казвате кога да се влюбим. Ами то да не е пожелание или да си има определена дата
    Начинът, по който се аргументираш е детски, скъпа.. Никой не ти налага мнение и не ти казва кога да се влюбиш. Това, че във форума всеки е свободен да си казва мнението, независимо дали съвпада с твоето или не, може да не ти харесва, но положението е такова. Поне голяма част от хората, който са на моето мнение се аргументираха по някакъв начин, вие и това не правите. Просто твърдоглаво отричате. Да - всички се развиват различно. Въпросът е дали на тези години може да си ДОСТАТЪЧНО зрял, че да чувстваш любов. Мда, сега ти си мислиш, че си влюбена и за това така яростно си защитаваш мнението, но се обзалагам, че след някоя друга година и ти ще бъдеш на моето мнение.

П.П. - Това, което каза, че никога няма да си смениш мнението по този въпрос е смешно и си пролича какъв невероятен инат си. Мнението е за това - за да се променя и да се влияе.. то не е константа! С годините всеки си сменя мнението по разни въпроси и за това е абсурдно да кажеш, че своето никога няма да го промениш. Не знаеш как ще те завърти живота.
    Аз също съм представила аргументи за това, което мисля... А това, че МИСЛЯ, че съм влюбена - аз не го мисля, аз го чувствам. Любовта е за това - да се изпитва, а не да се мисли някой, че е влюбен. Докато не усетиш някакво странно приятно чувство дълбоко вътре в себе си, няма как да твъдиш, че наистина си влюбена... Не го казвам за теб, а се обръщам към всички. А че съм си инат, изобщо няма да споря - такава съм си и много мразя това свое лошо качество... За мнението ми, че никога няма да се промени - НЯМА, но по този въпрос. Абсолютно съм съгласна с теб, че личното мнение на всекиго е създадено за това да се променя и т.н., но по този въпрос няма да си променя мнението. Вече не мисля да споря, защото двете с теб може да продължаваме до безкрай... И искам да се извиня за начина, по който писах на тази тема... Просто съм изнервеа напоследък... SORRY!!!

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Za liubovta nqma granici.......i ne sam saglasna 4e tezi na po 14-15 godini
    ne sa se vliubvali istinski moje malko da sa takiva xora no gi iimaaaa
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

iliyanka
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от FiRe_LaDy
    Mislq che tova keoto kaza e typo i bezsmisleno.Seki chovek e razlichen i sichko stava i se sluchva individualno.I ne mislq che si ti choveka koito shte kaje tova.Koga i dali izobshto nqkoi shte sreshne lubovta ili e malak!Typo,typo i pak typo !!!
    Naistina e glupavo i niama mnogo smisal,za6toto na tozi sviat niama deca,a samo hora s malko opit,ne moje6 da gadae6 4uvstvata na drugite,vseki e razli4en i izpitva razli4ni 4uvstva.

Guest

Re: Moderated:Прекалено сте малки, за да говорите за любов..

moga da vi kaja samo che ste prekaleno malki, za da govorite za liubov..osobeno istinska..stiga ste se pravili na vliubeni i razberete, che tova e samo 1 uvlec henie, koeto preminava s vremeto!! mnogo malko hora imat shtastieto da znaqt kakvo e istinskoto znachenie na tazi duma!!!!
    i povqrvaite tova malcinstvo ot hora ne e na po 15 godini!!!!!!!!!!
    are BYE

VIE KAKVO MISLITE PO VUPROSA

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника
    Така ли ма???Много си отворена нещо!!!!Кфо се праиш на голямата разбирачка!!!Много знаеш ти-няма що!Тръгната тука да ми определя възрасти за истинската любов-що не се фърлиш от някоя сграда да идеш на оня свят че да ти дойде алъла в главата!Пу да та еба в тъпата овца!!!!Как може да си толкова олигофренясала???Патка тръгнала да мисли-леко да не ти изпуши мозъка че да пукнеш!Пфф писна ми от "отракани" хора....Бахти идиотката дето си!Да та еба в тъпата крава!
    Е тва мисля по въпроса-че темата е за заключване,щото някфа идиотка се е опитала да пусне някфа тема,ама като пилешкия мозък не е могъл да я измисли-тръгнала за любов да говори!я са разкарай ма!!!!кокошки във форума не ни трябват че ще стане всичко в перушина!!!!

Град
    Варна
    аве хора вий мн като разбирате знаете ли кво е едипов комплекс???? (някой беше писал за разликата между любовта в семейството и любовта към противоположния пол) не е важно на колко години си, всеки може и има правото да обича и да бъде обичан! живота е ужасно кратък и трябва да се възползваме от всичко колкото по рано можем защото не се знае дали ще има утре!
    Love's the funeral of hearts an ode for cruelty when angels cry blood on flowers of evil in bloom
    The funeral of hearts and a plea for mercy when love is a gun separating me from you.

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    ами според мен от 1000 само 1 се влюбва и "обича" на 14-15 години ...
    много ясно че не може ако можеше браковете щяха да зе разрешени и на 10 годишни деца .... !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от teen_girl4e
    emi i az sam na 15 no podkrepqm avtorkata do sega sam se uvli4ala mnogo pati no nikoga ne sam se vlubvala tolkova e dai boje skoro da mi se slu4i ne6to tolkova hubavo i vse pak tova 4e nikoga ne si se vlubval ne ozna4ava 4e si dete i obratnoto tova 4e pravi6 sex na 15 ne ozna4ava 4e si vazrasten
    Това,че ТИ не сисе влюбвала не означава,че не може да има любов.Авторката в нищо не е права.

Повече от фен
    Град
    pld,Bulgaria
    ti puk koq si,ta da kaje6 koi e maluk i koi ne??? lubovta pri vseki idva razli4no,bez zna4enie na 13 li si ili na 30 godini.po kakvo sudi6 4e sme malki,nima malkite ne mogat da se vlubqt istinski???mnogo gre6i6 mila.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    много ясно че не може ако можеше браковете щяха да зе разрешени и на 10 годишни деца .... !
    да обаче са разрешени за над 18 годишни, по твойта логика 18 годишните могат да се влюбят истински...а щом те могат защо и тези които са с 2 3 години по малки да не могат? хахаха мисли малко бе момиче! :P
    Love's the funeral of hearts an ode for cruelty when angels cry blood on flowers of evil in bloom
    The funeral of hearts and a plea for mercy when love is a gun separating me from you.

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Цитирай Първоначално написано от Crawling_Soul_f_
    Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    да обаче са разрешени за над 18 годишни, по твойта логика 18 годишните могат да се влюбят истински...а щом те могат защо и тези които са с 2 3 години по малки да не могат? хахаха мисли малко бе момиче! :P
    ами защото се предполага че тогава почваш да мислиш с главата си и може да прецениш кое е правилно и кое не ...! аи защото докато станеш на 18 ще си смениш мнението за живота поне още 20 пъти .... сещаш ли се ....

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Мега фен Аватара на iiirish
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    За да обичаш, трябва да си се осъзнал като човек, а както виждаме в този форум, хората под 18 години са пълни деца, макар да правят секс.
    абсолютно, напълно и категорично вярно! браво! =D> =D> =D>

moga da vi kaja samo che ste prekaleno malki, za da govorite za liubov..osobeno istinska..stiga ste se pravili na vliubeni i razberete, che tova e samo 1 uvlec henie, koeto preminava s vremeto!! mnogo malko hora imat shtastieto da znaqt kakvo e istinskoto znachenie na tazi duma!!!!
    are BYE

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника
    AZ NE SAM SAGLASEN S TEB za6to da ne znae6 na 13 ili 14 godini kolko e lubov az sre6tnah momi4eto v koeto naistina bqh vluben to4no na 13

!are pravete liubov a ne....

istinska liubov ili samo privli4ane...tam e vuprosahahahha kvo vi puka we hora!kat ti e hubavo s edin 4ovek ima li zna4enie i ima li smisul da izpada6 v takiva tupi vuprosi ...vremeto si4ko 6te si pokaje!are pravete liubov a ne .....dielmi
    NE e ne6tastno momi4eto zagubilo liubovta na edin glupak!ne6tasten e glupaka zagubil vuzmojnostta da stane 4ovek!!...

Голям фен

are BYE

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника
    Така ли ма???Много си отворена нещо!!!!Кфо се праиш на голямата разбирачка!!!Много знаеш ти-няма що!Тръгната тука да ми определя възрасти за истинската любов-що не се фърлиш от някоя сграда да идеш на оня свят че да ти дойде алъла в главата!Пу да та еба в тъпата овца!!!!Как може да си толкова олигофренясала???Патка тръгнала да мисли-леко да не ти изпуши мозъка че да пукнеш!Пфф писна ми от "отракани" хора....Бахти идиотката дето си!Да та еба в тъпата крава!
    Е тва мисля по въпроса-че темата е за заключване,щото някфа идиотка се е опитала да пусне някфа тема,ама като пилешкия мозък не е могъл да я измисли-тръгнала за любов да говори!я са разкарай ма!!!!кокошки във форума не ни трябват че ще стане всичко в перушина!!!!
    прост си като .......няма с какво да те сравня даже...
    по темата мисля, че има истинска любов, но е въпрос на шанс да я откриеш....всеки има право да живее и да се влюбва тва авторката на го е отрекла....има много начини да обичаш, но един е истинския
    и все пак е трудно да го намериш

Голям фен Аватара на reason
    Град
    Някъде там...
    Съгласна съм с Crawling_Soul_f_.Излиза,че в момента,в който станеш на 18,оттам нататък можеш да се влюбваш.И защо тези,които са на 18-19 години нападат 13-14 годишните??Защо постоянно им натяквате,че не могат да обичат,да се влюбват и т.н.Така е сигурно,като порастна още ще разбера,но нужно ли е да го повтаряте постоянно?И на 13 можеш да се влюбиш,само че е детска любов,различна от истинската,но все пак любоов.Пък и да повтаряте едно и също няма смисъл-едва когато порастнем ще разберем,че сме се залъгвали,но не може ли поне сега да се лъжем и да се убеждаваме,че сме влюбени?
    Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...

Град
    varna
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    За да обичаш, трябва да си се осъзнал като човек, а както виждаме в този форум, хората под 18 години са пълни деца, макар да правят секс.

az mislq 4e e mn rano da se govori za lubov...az tolkoo puti si misleh 4e sum vlubena i si4kite se okazaha "netraini" lubovi...pone na tazi vuzrast 6te kaja:si4ko e privli4ane!
    Malko ne6ta znam za jivota...Edno ot tqh e 4e nqma vtori kato doma vuv koito si otrasnal...

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    съгласна съм че не можем да говорим за истинска любов че сме я срещнали,но аз съм на 16 г.и мога да кажа че и аз имам чувства и моето сърце страда от любов,не истинска но я има ви ни мислите за егати съществата все едно ние нямаме право да живеем,поткрепям мнението че едно 13 годишно момиче не може да срещне истинската любов та дории едно 16 но не и това че сме прекалено малки и не разбираме.Напротив някои 16 годишни са страдали много
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си