- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated:Прекалено сте малки, за да говорите за любов...
nqma nujda taka da napadash milichka..samo pokazvash kolko sme pravi, a ti kolko si zabludena!!!Първоначално написано от Lorein
Neznam,no mislq 4e tozi koito e pisal temata ne e na qsno,4e vseki 4ovek ima svoe mnenie po daden vupros.Tova da si vluben i da obi4a6 ne zavisi ot vuzrastta.Kogato 4ovek se vlubi-toi obi4a i e gotov na vsqkakvi jertvi.Dali se e vlubil na 14,na 17,19,20 ili 30 nqma zna4enie-vseki sre6ta podhpdq6tiq 4ovek po razli4no vreme.Ako tova,koeto kazaha nqkoi hora,4e trqbva da si olegnal,za da si vluben e samozalugvane.Ako be6e taka,to vseki 4ovek 6te6e da si znae-''Hop.Ytre stavam na 18-smqta se 4e ve4e sam olegnal i zrql.Mi zna4i v drugiden 6te se vlubq''.Taka li smqtate?Emi sujalqvam,ama gre6ite.![]()
Точно така... А аз ще дам пример с мои връстници. Едни от тях са много наясно акво искат да правят с живота си и мислят за всичко предварително - къде ще е нй-добре да учат, какво ще работят, но не като мечти, а според възможностите си. Други пък не се интересуват от нищо друго освен как да се измъкнат от следващия час, в който ще ги изпитват, за да не останат в същия клас или пък как да обяснят на родителите си защо отново са получили наказание. Не злорадствам, просто искам да покажа, че хора на една и съща възраст имат различни цели и интереси!
.. ВСИЧКИ... не поставям ВСИЧКИ под общ знаменател..Първоначално написано от Lorein
в общия случай е така.. означава - повечето са така!!! ТОВА НЕ ЗНАЧИ ВСИЧКИ.
Преди да критикуваш.. вземи малко да помислиш какво съм имала предвид!
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
Начинът, по който се аргументираш е детски, скъпа.. Никой не ти налага мнение и не ти казва кога да се влюбиш. Това, че във форума всеки е свободен да си казва мнението, независимо дали съвпада с твоето или не, може да не ти харесва, но положението е такова. Поне голяма част от хората, който са на моето мнение се аргументираха по някакъв начин, вие и това не правите. Просто твърдоглаво отричате. Да - всички се развиват различно. Въпросът е дали на тези години може да си ДОСТАТЪЧНО зрял, че да чувстваш любов. Мда, сега ти си мислиш, че си влюбена и за това така яростно си защитаваш мнението, но се обзалагам, че след някоя друга година и ти ще бъдеш на моето мнение.Първоначално написано от Lorein
П.П. - Това, което каза, че никога няма да си смениш мнението по този въпрос е смешно и си пролича какъв невероятен инат си. Мнението е за това - за да се променя и да се влияе.. то не е константа! С годините всеки си сменя мнението по разни въпроси и за това е абсурдно да кажеш, че своето никога няма да го промениш. Не знаеш как ще те завърти живота.
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
Аз също съм представила аргументи за това, което мисля... А това, че МИСЛЯ, че съм влюбена - аз не го мисля, аз го чувствам. Любовта е за това - да се изпитва, а не да се мисли някой, че е влюбен. Докато не усетиш някакво странно приятно чувство дълбоко вътре в себе си, няма как да твъдиш, че наистина си влюбена... Не го казвам за теб, а се обръщам към всички. А че съм си инат, изобщо няма да споря - такава съм си и много мразя това свое лошо качество... За мнението ми, че никога няма да се промени - НЯМА, но по този въпрос. Абсолютно съм съгласна с теб, че личното мнение на всекиго е създадено за това да се променя и т.н., но по този въпрос няма да си променя мнението. Вече не мисля да споря, защото двете с теб може да продължаваме до безкрай... И искам да се извиня за начина, по който писах на тази тема...Първоначално написано от Absconding
Просто съм изнервеа напоследък... SORRY!!!
![]()
Za liubovta nqma granici.......i ne sam saglasna 4e tezi na po 14-15 godini
ne sa se vliubvali istinski moje malko da sa takiva xora no gi iimaaaa![]()
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Naistina e glupavo i niama mnogo smisal,za6toto na tozi sviat niama deca,a samo hora s malko opit,ne moje6 da gadae6 4uvstvata na drugite,vseki e razli4en i izpitva razli4ni 4uvstva.Първоначално написано от FiRe_LaDy
![]()
Така ли ма???Много си отворена нещо!!!!Кфо се праиш на голямата разбирачка!!!Много знаеш ти-няма що!Тръгната тука да ми определя възрасти за истинската любов-що не се фърлиш от някоя сграда да идеш на оня свят че да ти дойде алъла в главата!Пу да та еба в тъпата овца!!!!Как може да си толкова олигофренясала???Патка тръгнала да мисли-леко да не ти изпуши мозъка че да пукнеш!Пфф писна ми от "отракани" хора....Бахти идиотката дето си!Да та еба в тъпата крава!Първоначално написано от Анонимко
Е тва мисля по въпроса-че темата е за заключване,щото някфа идиотка се е опитала да пусне някфа тема,ама като пилешкия мозък не е могъл да я измисли-тръгнала за любов да говори!я са разкарай ма!!!!кокошки във форума не ни трябват че ще стане всичко в перушина!!!!
аве хора вий мн като разбирате знаете ли кво е едипов комплекс???? (някой беше писал за разликата между любовта в семейството и любовта към противоположния пол) не е важно на колко години си, всеки може и има правото да обича и да бъде обичан!живота е ужасно кратък и трябва да се възползваме от всичко колкото по рано можем защото не се знае дали ще има утре!
![]()
Love's the funeral of hearts an ode for cruelty when angels cry blood on flowers of evil in bloom
The funeral of hearts and a plea for mercy when love is a gun separating me from you.
ами според мен от 1000 само 1 се влюбва и "обича" на 14-15 години ...
много ясно че не може ако можеше браковете щяха да зе разрешени и на 10 годишни деца .... !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Това,че ТИ не сисе влюбвала не означава,че не може да има любов.Авторката в нищо не е права.Първоначално написано от teen_girl4e
ti puk koq si,ta da kaje6 koi e maluk i koi ne???![]()
![]()
lubovta pri vseki idva razli4no,bez zna4enie na 13 li si ili na 30 godini.po kakvo sudi6 4e sme malki,nima malkite ne mogat da se vlubqt istinski???mnogo gre6i6 mila.
да обаче са разрешени за над 18 годишни, по твойта логика 18 годишните могат да се влюбят истински...а щом те могат защо и тези които са с 2 3 години по малки да не могат? хахаха мисли малко бе момиче!Първоначално написано от IdiOtKa
:P
Love's the funeral of hearts an ode for cruelty when angels cry blood on flowers of evil in bloom
The funeral of hearts and a plea for mercy when love is a gun separating me from you.
ами защото се предполага че тогава почваш да мислиш с главата си и може да прецениш кое е правилно и кое не ...! аи защото докато станеш на 18 ще си смениш мнението за живота поне още 20 пъти .... сещаш ли се ....Първоначално написано от Crawling_Soul_f_
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
абсолютно, напълно и категорично вярно! браво! =D> =D> =D>Първоначално написано от `Death`Whore`
AZ NE SAM SAGLASEN S TEB za6to da ne znae6 na 13 ili 14 godini kolko e lubov az sre6tnah momi4eto v koeto naistina bqh vluben to4no na 13Първоначално написано от Анонимко
istinska liubov ili samo privli4ane...tam e vuprosahahahha kvo vi puka we hora!kat ti e hubavo s edin 4ovek
ima li zna4enie i ima li smisul da izpada6 v takiva tupi vuprosi ...vremeto si4ko 6te si pokaje!are pravete liubov a ne .....dielmi
NE e ne6tastno momi4eto zagubilo liubovta na edin glupak!ne6tasten e glupaka zagubil vuzmojnostta da stane 4ovek!!...
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
прост си като .......няма с какво да те сравня даже...
по темата мисля, че има истинска любов, но е въпрос на шанс да я откриеш....всеки има право да живее и да се влюбва тва авторката на го е отрекла....има много начини да обичаш, но един е истинския
и все пак е трудно да го намериш![]()
Съгласна съм с Crawling_Soul_f_.Излиза,че в момента,в който станеш на 18,оттам нататък можеш да се влюбваш.И защо тези,които са на 18-19 години нападат 13-14 годишните??Защо постоянно им натяквате,че не могат да обичат,да се влюбват и т.н.Така е сигурно,като порастна още ще разбера,но нужно ли е да го повтаряте постоянно?И на 13 можеш да се влюбиш,само че е детска любов,различна от истинската,но все пак любоов.Пък и да повтаряте едно и също няма смисъл-едва когато порастнем ще разберем,че сме се залъгвали,но не може ли поне сега да се лъжем и да се убеждаваме,че сме влюбени?
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
az mislq 4e e mn rano da se govori za lubov...az tolkoo puti si misleh 4e sum vlubena i si4kite se okazaha "netraini" lubovi...pone na tazi vuzrast 6te kaja:si4ko e privli4ane!
Malko ne6ta znam za jivota...Edno ot tqh e 4e nqma vtori kato doma vuv koito si otrasnal...
съгласна съм че не можем да говорим за истинска любов че сме я срещнали,но аз съм на 16 г.и мога да кажа че и аз имам чувства и моето сърце страда от любов,не истинска но я има ви ни мислите за егати съществата все едно ние нямаме право да живеем,поткрепям мнението че едно 13 годишно момиче не може да срещне истинската любов та дории едно 16 но не и това че сме прекалено малки и не разбираме.Напротив някои 16 годишни са страдали много
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...