Боже, боже, какви хора има... Било достойнството ни било виновно, за да говорим така... Абе я се осъзнайте малко, има мн различни хора по света, всеки има различен характер, различно мислене и различни гледни точки! Това, което се каза, че на тази възраст искаме да сме по-зрели - така е, при някои наистина е факт, но да мислим, че влюбването да ни кара да ни прави по-зрели - Аз пък мисля, че някои хора ( не само на тази възраст ) се страхуват да се влюбят, защото МОЖЕ БИ след това знаят, че ще се разделят с дадения човек и ще страдат много. Това, че за някои това е знак на зрялост или там каквото искате да кажете, не значи че и други мислят така! Казвате:
Не поставям всички под общ знаменател, но в общия случай е така.
Е извинявай, ама тука напълно си противоречиш! Хем не искаш да ни злагаш под общ знаменател, хем казваш, че в ОБЩИЯ случай е така! Еми осъзнай се малко какво говориш!
Пък и тези, които ни казвате, че сме малки - еми извинявайте много, но не сте ни никакви, за да ни казвате кога да се влюбим. Ами то да не е пожелание или да си има определена дата Извинявайте много, но от някои мнения наистина ме доядя!!!
nqma nujda taka da napadash milichka..samo pokazvash kolko sme pravi, a ti kolko si zabludena!!!