Емм кво да кажа,на нашата възраст момичетата(поне повечето от тях) мислят само за килограмите си.На мен преди не ми пукаше обаче от едно известно време(от преди няколко месеца) само за това мисля.Лятото бях 59 кг,не изглеждах дебела,ама кат дръгнах на даскало за няколко месеца станах 55.Обаче сега като почнах да пия Диане-то имам чувството,че вечер ако не ям сладко,каквото и да е(минах само на мед и плодове) немога да си легна.Общо взето докато не се натъпча,при положение,че цял ден съм се сържала и сякаш едно такова безразличие ме наляга,че се впускам в много ядене,при което после ужасно ме фаща яд.И се си викам,от утре,от утре....Да,ама не,.Във вторник ще ходя на бал на приятеля ми,ще съм с рокля и трябва тези дни да бъда на някаква диета,ама гадното,е че мисля затова от седмица,а нищо не се получава.Тестено нищо не ям,нито хляб нито нищо.Ама тва пусто сладко ще ме побърка.И се си мисля,че ако съм с 1-2 кг по-лека,ще е по-добре.Ама...неможе винаги да се разсъждава така.Що немога да се справя със волята си?