- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Нямам нищо
Аз съм вече на 15 години, а гръдната ми обиколка е наникаде(не нося сутиен щот нема кодасложа в него) какво да правя, дефектна ли съм, скоро може ли да пораснат? Много ми е кофти зарад тва и ме е срам да отеда наморе
![]()
![]()
![]()
Ей!Не се отчайвай се пак има време до 18 години а до тогава ще пораснат споко просто всеки се развива различно не си дефектна![]()
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
Е да де ама ми е кофти щот нямам нито една приятелка с подобен проблем.
Spoko we macka.Ima vreme za vsi4ko.6te porasnat-nqma na4in,vuprosa e 4e ti e nujno malko pove4e vreme za da se razvie6 pulnocenno.![]()
Ne sujalqvai za tova,koeto si napravil,a za tova,koeto ne si.Ne vqrvai v 4udesa,raz4itai na tqh.Ne pozvolqvai na straha da provalq jivota ti,za6toto koito ne riskuva,riskuva o6te pove4e.I nqma po neyspe6en opit ot neopitaniq.
А да искам да питам това може ли да се далжи на тва че съм слаба-48кг и висока 175см![]()
Разбира сеПросто си висока и слабичка, не може да са ти некви огромни... По принцип на по-дебеличките им растат по-отрано, тъй че важното е да не ти пука
Ще порастнат!!!
Има време,не си дефектна или нещо подобно..Защо трябва да те е срам от това?
Baby,please!You know that i loved you...But you didnt....now i dont care about you!Just go away...
Ужасно си слабаПървоначално написано от Анонимко
Яж повече.
mai e 6toto si slaba... no spox kato porasnesh pove4e mislq 4e vsi4ko shte se oprai....
Emi mnoo momi4eta imat tozi problem.Sigurno si dosta slabi4ka.No ima vreme iz4akai.Mislia 4e do 18 rastat,no ne sum ubedena.
Аз предлагам всички момичета с малки цици да си направим едно масово ритуално самоубийство! Навити?!?![]()
айде, в чест на сатаната .. като прилични метялки няма да се изкъпем и ще отидем на гробищата ... ще запалим черни свещи, ще се наредим в кръг и ще започнем да се ръчкаме с кол една друга в ребрата, покайвайки се, че нямаме цици... и после евентуално можем да си прережем вените, за по-драматично...Първоначално написано от Her Infernal Majesty
алелуя.
Хе хе, знаех си, че си храбро момиче и ще се навиеш!![]()
И к'во говориш - немало да се изкъпем, все едно по принцип пък се къпем, аре стига вицове са, нема кой да ни повярва, че се къпем!
Колкото до рязането на вените - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Е! Може даже да си пием кръвта, влизайки в ролята на 'вамп-сатан-мятълки'. Между другото понеже едва ли с ръчкането с кол в ребратата или рязането на вените ще се самоубием, реших, че най-удачно е като завършек да си пуснем малко Емо, е тогава вече щем не щем, ще предадем Богу дух!![]()
Първоначално написано от Eimi_{}
![]()
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
1. Силикон
2. Сляпо гадже
3. Безразборен ебач
4. Пиян ебач
5. Неебал от години (тия не се претенциозни)
ПП: Ония със самоубийството: така и така ще мрете, айде да ви опъна преди това - аз не гледам цици-пици :P
Сатаната е пич.
Emi da ti kaja mn mi e 4udno...naprimer ot moq klas sa super slabi imat adskite tela i imat nqkakvi ogromni cici....basi kak stava taq rabota ....i samo pluskat vse edno vsi4ko im se lepi na cicite.....![]()
ти май спадаш към тая категория а?Първоначално написано от Рокендрол шматка
5. Неебал от години (тия не се претенциозни)
алелуя.
Наистина си доста слаба-но не мисля,че се дължи на това.Някои жени са с голям бюст,други-с малък.Но има още време да ти растат.Първоначално написано от Анонимко
И аз имам една такава позната.Май е на 18 и няма нищо,ама нищо.Слага памук и е доста смешно.Така че споко има и по зле
И да не пораснат, какво? Али Макбийл се омъжи за холивудски пич...доста застарял, но я е харесал, а тя няма абсолютно никакви гърди. А и тялото расте до 25 годишна възраст.
Mislia 4e tova 6te ti pomogne-hapvai pove4e i po4ni da trenira6 ili pravi uprajneniq!!!
predpora4vam da pie6 mn boza i da qde6 mn kiselo mlqko ama istinsko ne onova danon i drugite tam bokluci,stimulira rasteja na gardite ama vnimavai pot bozata ka4va6 navsqkade ako trqbva 6te ti4a6 okolo bloka :}
Nie moje6tite,vodeni ot neznae6tite,var6im nevazmojnoto za kefa na neblagodarnite.I sme napravili tolkoa mn.,s tolkova malko,za tolkova dalgo vreme,4e ve4e sme se kvalificirali da pravim vsi4ko ot ni6to.
От целия ти пост няма никакъв смисъл.Да не говорим,че темата е стара.А и препоръчвам се пише без д.Пиши на кирилица!Първоначално написано от Lady`Death
Гръдната обиколко расте поне до 20 години така че спокойно всеи се развива различно! Най-глупавото нещо което можеш да направиш е да се сравняваш с другите! Не го прави! Бъди себе си и се гордей с това което имаш независимо какво е то!![]()
8т. реклама
бан на профил