.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: kakvo iska????

Guest

kakvo iska????

sredata na fevryari min. godina skasah s edno mom4e koeto mn obi4ah.osaznah gre6kata si i opitah mn pati da si go varna no ne uspqh.priqtelkite me posavetvaha da ne se izlagam i da ne padam tolkova nisko da mu se molq zatova mi kazaha da se darja bezrazli4no t e ako ne mu obra6tam vnimanie i ako mu pokaja 4e mi e omraznalo ot nego toi ako ima 4uvstva kam men 6te se varne pri men i 6te zapo4ne toi da mi se moli.predi izvestno vreme razbrah noviq mu nomer(toi neznae 4e az go znam).a dnes mi prezvanq 2 pati.no kakvo li zna4i tova??????spokoino ni6to ne si mislq vazmojno e prosto da e da me tormozi 6toto si misli 4e 6te se qdosam 4e nqkakav nepoznat nomer me tormozi i ....nzzzzzzzzz.spored vas kakvo zna4i???za6to mi prezvanqva takmo bqh gotova da se otkaja ot nego

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Ako bqh na tfoe mqsto shtqh da si fkaram edin milion filmi.. Ama ne e hubavo.. Saveta na priatelkite ti e mnogo hubav.. sledvai go.. bez da se otklonqvash.. Ako toi iska neshto.. shte si kaje.. za sega.. gledai da ne obrashtash vnimanie ..

ne6to ne shvanah ot kade toi ti ima nomera za6tot ako ti si my "prizvanqvala" to e logi4no i toi da go pravi sled kato neznae na koi e tozi nomer i iska da go razbere....pomisli malko....
    По-добре да си обичан,от колкото да обичаш!

2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си.

Мега фен Аватара на koalka
    Не се занимавай с него.Какво кщато ти звъни?Според мен няма чувства към теб,а само си играе.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Не се занимавай с него.Какво като ти звъни?Според мен няма чувства към теб,а само си играе.
    и аз така мисла
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    Цитирай Първоначално написано от lost_girl
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Не се занимавай с него.Какво като ти звъни?Според мен няма чувства към теб,а само си играе.
    и аз така мисла
    и аз и аз
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Град
    Градът на кауните!
    Въпрос: какво иска?
    Отговор: всеки иска пари.

Бутни му 50лв. и да те остави на мира.
    Сатаната е пич.

Повече от фен
    Град
    На пътя м-ду РАЯ и АДА на любовта
    Зарежи го ... НИКОГА НЕ СЕ МОЛИ НА МОМЧЕ .... ставаш жалка в неговите оченца ... няма да те погледне .... ..

Замисли се Мъжете са Ловци .... Ловците обичат да ловуват да гонят плячката си ... а не Плячката да ги гони тях ... И да застава пред пушката с Табелка Гръмни ме твоя съм !!!

зарежи го и не прави повече така !!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Black_Cat
    ne6to ne shvanah ot kade toi ti ima nomera za6tot ako ti si my "prizvanqvala" to e logi4no i toi da go pravi sled kato neznae na koi e tozi nomer i iska da go razbere....pomisli malko....
    qsno e,nakratno ne6tata stoqt taka:dokato hodehme si razmenihme nomerata no sled kato skasahme mina vreme i toi si smeni nomera no blagodarenie na edna sityaciq 6te q nareka az mu nay4ih noviq nomer,a toi neznae 4e az go znam.dnes prosto ei taka prezvanq(az ne sam mu prezvanqvala izob6to,kakto kazah ve4e se bqh otkazala ot nego)

Leninka
    Guest
    To vinagi taka stava,ti kato spresh da go tarsish...i eto che toi te tarsi.Az mislq,che oshte ima chuvstva,moje bi ne kakto predi,no shtom ti e pozvanql...moje bi ima zashto:}Uspeh!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Leninka
    To vinagi taka stava,ti kato spresh da go tarsish...i eto che toi te tarsi.Az mislq,che oshte ima chuvstva,moje bi ne kakto predi,no shtom ti e pozvanql...moje bi ima zashto:}Uspeh!
    mersi no kakto kazah :NQMA DA MU SE MOLQ 6tom iska sam da me potarsi!

Повече от фен
    Град
    СТАРА ЗАГОРА
    Цитирай Първоначално написано от Рокендрол шматка

mnogo umno!!!
    НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
    LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Рокендрол шматка

да бе мн умно

Guest
    moje pak da e imal tvoq nomer oba4e da e iztarkal imeto ti i zatova da e prezvanql kato si e mislil 4e tozi nomer 6te zvanne i taka toi 6te razbere 4ii nomer e...saveta na priqtelkite ti e mn dobar-sledvai go i ako toi o6te izpitva ne6to kam teb(koeto e samnitelno) 6te te potarsi a moje bi tva prezvanqvane e bilo za tova no ot dr strana ako iska6e ne6to ot teb nqma da prezvanqva a napravo 6te ti se obadi....nz ne vi poznavam
    Uspeh vse pak!

Цитирай Първоначално написано от NicknameANdPasswORd
    Зарежи го ... НИКОГА НЕ СЕ МОЛИ НА МОМЧЕ .... ставаш жалка в неговите оченца ... няма да те погледне .... ..

Замисли се Мъжете са Ловци .... Ловците обичат да ловуват да гонят плячката си ... а не Плячката да ги гони тях ... И да застава пред пушката с Табелка Гръмни ме твоя съм !!!

зарежи го и не прави повече така !!

Guest

alex

Не се занимавай с него защото всичко вече е СВЪРШИЛО!Вероятно ти е презванил защото няма какво да прави или нещо такова.

Супер фен
    Мисли си за теб!

suvetut na tvoite fr e syper,a i ti sama kaza,4e tukmo si 6tqla da spre6 da go presledvash ,nedei sega da se spirash
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Супер фен
    Според мене ако има нещо да ти каже ще го направи!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Krem4eto
    Според мене ако има нещо да ти каже ще го направи!
    Може да е от срамежливите ..

kvo se zanimavash?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си