- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Moderated: Имам някакви малки червени точици по пениса
Имам некви червени малки точици по кура и нз кво е това.Сърби ме,боли малко...Интерсното е че при путката на гаджето ми е същото. Какво е това и как да се оправяме?
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Благодаря!
Вероятно е няк'ва инфекция (щом го имате и двамата). Просто отиди на генеколог и посъветвай приятелката си, да направи същото.
На света има два типа хора: тези, които ме харесват и тези, които могат да отидат по дяволите!
нищо ти нема.
Но ако искаш да си сигурен - ходи на лекар.
Idi na lekar be
![]()
![]()
![]()
![]()
Tova e onova koeto sa imali i produljavat da imat ciganite tova sa gubi4ki moi 4ovek kaji na priqtelkata si da se podmie a i tova 6te ti kaja i na tebe VZEMETE SE MIITE BE HORA VODA LI NQMATE.ZA DA MAHNE6 GUBI4KITE PROBVAI S "KLOTRIMAZOL" TO E KATO GEL I STRUVA 2,50-3 lv no daje i s nego pak 6te trqbva da se mie6.....
Do Adminite: VIE STE PI4OVE!!!!
NIKOI NE UMIRA DEVSTVEN JIVOTA NAEBAVA VSI4KI!!!!!!!!!!!!!!!!
ZA KAKVO DA HODQ NA POGREBENIETO NA NQKOI KATO TOI POSLE NQMA DA DOIDE NA MOITO!!!
RAZBERE6 LI JENITE ZNA4I SI GENII!!!!
kade sa teq p1p4ici? da ne sa po vytre6niq krai na kojata kat go zabeli6? i po glavata malko
аз съм така знаеш ли какво е това? съвсем точно го описа....kade sa teq p1p4ici? da ne sa po vytre6niq krai na kojata kat go zabeli6? i po glavata malko
pri mene sled polov akt se poqvqvat i posle za 2-3 is4ezvat ama se pak me pritesnqvat dosta i mislim da idiem na doktor da vidim za kakvo to4no stava na vupros.""""HODETE NA LEKARI"""
polzvaite prezervativi Vinagi!!!!!!!!!!
Не е мн сериозно ама ходи на кожен лекар по точно Венерически болести ще ти даде едни мехлеми и ше се оправиш!В 7-ма поликлиника има един мн добър!